Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 12-01-2011, 12:14 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,409
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bara01 View Post
Ini teknik whitehat ke blackhat?
Hehehe, bukan teknik "ahli sihir" coz aku tak guna sihir atau magic pun

Teknik pure clean je la namanya haha.. yang pakai topi tue.. hitam atau putih aku tak join.. biar aku dengan cara aku.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 13-01-2011, 12:10 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,409
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Tolang jangan segan bagi iTrader ye kepada para pembeli budiman.. Aku bukan apa, nak juga credibility kat forum kesayangan aku ni.
Reply With Quote
  #13  
Old 13-01-2011, 09:49 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,409
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Terima kasih kepada pembeli di pagi2 dah ym aku.. xpe aku kan good seller haha
Reply With Quote
  #14  
Old 13-01-2011, 05:14 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,409
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Siapa lagi yang berminat mahu mengetahui rahsia main adsense boleh refer ke signature aku k.
Reply With Quote
  #15  
Old 17-01-2011, 01:41 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,409
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Terima kasih kepada mereka2 yang berminat mendapatkan pakej ini.
Reply With Quote
  #16  
Old 24-01-2011, 01:59 PM
gaox gaox is offline
Newbie

gaox's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 29
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

caya lah bro...
the best la e-book tu...nnti try beli..
Reply With Quote
  #17  
Old 28-01-2011, 06:08 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,409
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Kepada semua student yang nak tanya apa2 kat ym..
Aku mintak maaf kalau kalau khamis malam aku tak online atau online sekejap jer.

Nak tanya apa2 tanya la hari Jumaat malam, kalau aku online.. insyallah aku reply.

Mungkin hari tersebut aku akan isi dengan ibadah, so aku guna masa aku.
Reply With Quote
  #18  
Old 29-01-2011, 01:44 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,409
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Bump for today!
Reply With Quote
  #19  
Old 30-01-2011, 06:26 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,409
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Ok, bump for today..

Siapa yer, janji nak bagi rating tapi tak bagi.. hehehe kalau sudi la. Kawan dah bagi diskaun kan... kan.. kan..
Reply With Quote
  #20  
Old 30-01-2011, 06:32 AM
syabrembo syabrembo is offline
Active Member

syabrembo's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,006
Thanks (Received): 382
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

teknik ape ni bro??
__________________
لاَ اِلَهَ اِلاَّ الله
Wahai Tuhanku..
Cukupkanlah aku dalam kefakiran dan kayakan aku tanpa meminta-minta selain dariMu..
Hidupkan lah aku dalam mengingatiMu dan matikan lah aku untuk bersamaMu..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
adsense, google adsense

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold