Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-08-2016, 02:09 AM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,357
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Peluang untuk Lulus Loan Rumah dengan MUDAH untuk Peniaga Online

Semakin hari semakin ketat syarat yang
ditetapkan oleh pihak Bank Negara dalam
meluluskan permohonan rumah kita.


Yerla kan, sebagai seorang pemilik bisnes
macam kita ni, mesti makin banyak persoalan
yang ditanya dan mesti banyak dokumen yang
akan diminta
. Pendek kata, peluang untuk
lulus loan rumah sangat tipis..


Betul tak?


Namun begitu, sebenarnya ada cara untuk
kita sebagai pemilik bisnes ni untuk mudah
lulus loan rumah
..


Ianya telah didedahkan oleh sahabat saya
iaitu Hafizi Zain.


Dalam ebook beliau, beliau telah mendedahkan
teknik
yang beliau gunakan sendiri sehingga
dapat membeli 3 buah rumah teres dan 1 buah
kedai 2 tingkat di sekitar Shah Alam, Klang
dan Puncak Alam.



Boleh baca sepenuhnya kat sini:-
http://goo.gl/ZAm39X
<- klik sini


Saya sendiri sudah membeli darinya dan
ternyata panduan yang beliau sediakan memang
berbaloi-baloi
untuk dimiliki.


Lebih-lebih lagi untuk kita yang berniaga
sendiri dan berminat untuk membeli rumah.



Jadi, sekiranya anda juga mempunyai impian
untuk memiliki rumah sendiri
, bolehlah
terus mendapat panduan beliau ini ya..


http://goo.gl/ZAm39X <- klik sini


====================
UPDATED 12 Ogos 2016
====================



Nanti dulu, sahabat sy ini nak bagi
bonus video rakaman FREE jer
! baca lagi
dibawah ini, yang beliau sendiri kongsi
di facebook.


Seperti yang dijanjikan, saya akan
berikan syarat untuk dapatkan video
rakaman ini kepada anda.


FAKTA: Ramai peniaga-peniaga perniagaan
Milikan Tunggal amat sukar untuk dapat
kelulusan pihak bank
untuk mendapatkan
loan rumah mereka. Salah satu sebabnya
ialah Pemilik Bisnes tersebut tidak cukup
ilmu tentang cara nak yakinkan pihak bank
untuk luluskan loan rumah
mereka. Betul tak?


Alhamdulillah 4 bulan lepas, saya ada dijemput
bagi Talk berkenaan dengan Tips Untuk Lulus Loan
Rumah KHUSUS untuk yang ada bisnes
. Alhamdulillah
softcopy rakaman video tersebut saya dah dapat.
Tak lama pun, dalam 1Jam 57 Minit macam tu jer..


Saya plan nak jual pada harga RM299. Saya jarang
buat talk macam ni..sebab saya selalu busy
dengan bisnes saya. InsyaAllah input yang
saya berikan sangat2 berguna untuk anda yang
ada bisnes dan ada plan untuk membeli rumah sendiri
.
(Boleh rujuk testimoni di gambar2)







Syaratnya ialah: Anda perlu dapatkan
Ebook saya Teknik Mudah Lulus Loan Rumah
,
Harga ebook tersebut ialah RM150 saja.



Baca dulu di link ini:
http://goo.gl/ZAm39X
<- klik sini



Selepas anda beli ebook tersebut,
saya akan berikan Rakaman
Video 1 jam 57 minit saya (bernilai RM 299)
secara PERCUMA
kepada anda.
InsyaAllah pasti berbaloi pelaburan ini.



(Kepada yang dah beli ebook ni sebelum ni,
saya akan berikan link download video ini
kepada anda secara percuma saja..)



P/S: Saya bercadang untuk tutup jualan
ebook
tersebut pada hujung bulan ini.
Selepas dah tutup nanti, jangan ada yang
menyesal ya.. Sebab tips-tips saya khas
untuk orang yang cepat bertindak sahaja.



P/S/S: Panduan saya khas untuk orang
yang ada bisnes enterprise (milikan tunggal)
saja. Tak kisah part time atau full time.
Kalau 100% makan gaji, tak sesuai ebook
ni untuk anda.




P/S/S: Kalau anda tanya kenapa ebook ni
berharga RM150, jawapannya ialah saya nak
cari yang betul2 memerlukan saja. Saya taknak
anda beli ebook ni, dan hanya simpan dalam laptop
saja. Jadi, bila dah beli tu, kena praktikkan lah..
Baru berhasil. Alhamdulillah ramai dah berkesan
lepas follow step by step yang saya bagitau dalam
ebook ini. Sekarang tiba giliran anda pula.



Tunggu apa lagi? Terus dapatkan di:-


http://goo.gl/ZAm39X <- klik sini
http://goo.gl/ZAm39X <- klik sini
http://goo.gl/ZAm39X <- klik sini




Last edited by ilhamic; 14-08-2016 at 03:46 PM.. Reason: tajuk
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-08-2016, 03:46 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,357
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

up ke depan sikit
Reply With Quote
  #3  
Old 15-08-2016, 10:25 AM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,357
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

up ke hadapan
Reply With Quote
  #4  
Old 16-08-2016, 05:16 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,357
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

up ke hadapan
Reply With Quote
  #5  
Old 16-08-2016, 05:19 PM
Dadih_aiskrim Dadih_aiskrim is offline
Regular

Dadih_aiskrim's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 179
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tolong up
__________________
Sapu-Sapu, Bulu Tanggal...Senangnya...Nak orderlah!!!
http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=636068
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
ebook, ebook percuma, loan, loan bisnes

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump