Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-08-2013, 12:49 AM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,369
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Buat Duit 6 Angka Dengan Produk Jenama Sendiri [Bukti Bergambar]



Assalamualaikum wbt..

Inginkah anda menjadi usahawan
yang berjaya seperti contoh produk jenama
kak ton, Tok Guru, Susu Bayi Ilham
dan lain-lain.

Pasti hebat kalau dapat jadi seperti mereka,
mempunyai empayar yang gah ke seluruh Malaysia,
Indonesia dll. Serta mempunyai rumah besar,
kereta mewah dan sebagainya.

Dengan bermodalkan rendah, anda juga
mampu menjadi seperti mereka.

Quote:
Kos untuk buat produk kecantikan dan kesihatan adalah rendah.

Ramai pemilik bisnes yang untung juta-juta
dalam masa yang singkat, apabila masuk ke
industri ini.

-Aqif Azizan, Write to Wealth
Disini disertakan laman web untuk dapatkan
ilmu + pengalaman berharga ini berkenaan
hasilkan produk dengan jenama sendiri.

Niat utama saya adalah untuk membantu
memudahkan para usahawan dan bakal usahawan.

http://youtu.be/7KwiYcajtMA [Video]


Apa yang anda bakal perolehi dari pembacaan ini?

-10 Cara step by step bina produk sendiri dibongkarkan.
-1 Jalan shortcut saya tunjukkan dalam ebook ini.
-Contoh-contoh idea produk juga saya sediakan.
-Siapa yang melakukan kajian terhadap produk.
-Siapa pembekal botol dengan rekaan menarik.
-Bagaimanakah R&D terhadap produk dilakukan.
-Cara-cara pengeluaran produk.
-Case study produk dibongkarkan.
-Kajian pasaran produk.
-Kaedah memasarkan produk.
-Dan banyak lagi…

Testimoni





Lagi testimoni dalam web...


p/s: Cepat bertindak !! promosi pengenalan
pra pelancaran ini bakal ditutup, khas untuk warga CG..



detail -> www.produkjenamasendiri.com
(klik sini)
detail -> www.produkjenamasendiri.com
(klik sini)
detail -> www.produkjenamasendiri.com
(klik sini)

Klik pada link diatas, untuk dapatkan detail,
isikan NAMA dan EMEL untuk subscribe dan dapatkan
review percuma ebook rahsia bina produk jenama sendiri.


>> Jom LIKE Fanpage Kami, kami akan update jika ada
apa berkenaan ini dan motivasi, tips perniagaan setiap
hari. Sila LIKE - KLIK SINI


>> SERTAI AFFILIATE-> KLIK SINI


Terima kasih.

Last edited by ilhamic; 20-04-2014 at 06:21 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-08-2013, 04:36 AM
aid3106 aid3106 is offline
Regular

aid3106's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Dec 2005
Location: melaka , seremban , kl, borneo
Posts: 501
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Saya mahu tahu kerana saya berminat dan mahu mengeluarkan produk jenama sendiri setanding jenama antarabangsa...
__________________
PENANTIAN ITU SATU PENYEKSAAN, TETAPI PENYEKSAAN ITU MENGAJAR KU ERTI REDHA
Reply With Quote
  #3  
Old 05-08-2013, 06:01 AM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,369
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aid3106 View Post
Saya mahu tahu kerana saya berminat dan mahu mengeluarkan produk jenama sendiri setanding jenama antarabangsa...
InsyaAllah, semoga berjaya bina produk jenama sendiri dan setanding jenama antarabangsa.. sudah PM...
Reply With Quote
  #4  
Old 05-08-2013, 09:57 AM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,369
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

up ke hadapan...
Reply With Quote
  #5  
Old 05-08-2013, 10:08 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,504
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

perlukan modal besar tak untuk ada jenama sendiri?
Reply With Quote
  #6  
Old 05-08-2013, 02:39 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,369
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sharemalaysia View Post
perlukan modal besar tak untuk ada jenama sendiri?
kecik je, depend pd produk jg...
klu nak bhn2 kelas A, harga pun kelas A...
Reply With Quote
  #7  
Old 05-08-2013, 06:00 PM
aid3106 aid3106 is offline
Regular

aid3106's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Dec 2005
Location: melaka , seremban , kl, borneo
Posts: 501
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ilhamic View Post
InsyaAllah, semoga berjaya bina produk jenama sendiri dan setanding jenama antarabangsa.. sudah PM...
Saya dh bayar dgn harga pengenalan tuan, pls check, cuma di borang tu sy x dpt copy paste bukti, guna ipad ni susah btol nak copy paste....

Tp sy harap cimb hantar bukti si email tuan...tq
__________________
PENANTIAN ITU SATU PENYEKSAAN, TETAPI PENYEKSAAN ITU MENGAJAR KU ERTI REDHA
Reply With Quote
  #8  
Old 05-08-2013, 08:49 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,369
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aid3106 View Post
Saya dh bayar dgn harga pengenalan tuan, pls check, cuma di borang tu sy x dpt copy paste bukti, guna ipad ni susah btol nak copy paste....

Tp sy harap cimb hantar bukti si email tuan...tq
ok.. akan disemak dalam masa 24 jam
Reply With Quote
  #9  
Old 06-08-2013, 09:29 AM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,369
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ada idea untuk buat produk baru?
Bina produk dengan jenama anda sendiri..
Reply With Quote
  #10  
Old 06-08-2013, 11:09 AM
ebumah ebumah is offline
Active Plus

ebumah's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,741
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

salam,

ni ebook kan tt
berapa rege promo ni

[email protected]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
ebook, ebook percuma, perniagaan, produk lelaki, produk wanita

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump