Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Insurance Offers, Agents

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #651  
Old 02-09-2015, 03:06 PM
mamaimran mamaimran is online now
Super Active

mamaimran's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jun 2009
Location: face de l'ordinateur
Posts: 6,000
Thanks (Received): 139
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

AIA mmg sucks skang nih...ingat ader insurance memudahkan rupa nyer lagi menyusahkan..mungkin next month aku nak terminate ngan AIA nih.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #652  
Old 02-09-2015, 03:09 PM
blankoguy85 blankoguy85 is offline
Super Active

blankoguy85's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Dec 2011
Location: Historic City
Posts: 7,022
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mamaimran View Post
AIA mmg sucks skang nih...ingat ader insurance memudahkan rupa nyer lagi menyusahkan..mungkin next month aku nak terminate ngan AIA nih.
cuba cerita detail sket..
nk gaka dengar ni..agar dpt buat perbezaan..
__________________

DAFTAR Akaun BITCoin Dan Dapatkan Ganjaran Anda SEKARANG..! >> PERCUMA RM5
Reply With Quote
  #653  
Old 02-09-2015, 03:14 PM
mamaimran mamaimran is online now
Super Active

mamaimran's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jun 2009
Location: face de l'ordinateur
Posts: 6,000
Thanks (Received): 139
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by blankoguy85 View Post
cuba cerita detail sket..
nk gaka dengar ni..agar dpt buat perbezaan..
Skang anak aku kat emergency ward...so dia sangkut kat ctu gara2 AIA inform pada hospital polisi family aku ni dah lapse...what the fcuk...tiap2 bulan aku byr termasuk utk bulan September punyer payment dah buat...lapse pekebenda lagi nih??
Reply With Quote
  #654  
Old 02-09-2015, 03:15 PM
blankoguy85 blankoguy85 is offline
Super Active

blankoguy85's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Dec 2011
Location: Historic City
Posts: 7,022
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mamaimran View Post
Skang anak aku kat emergency ward...so dia sangkut kat ctu gara2 AIA inform pada hospital polisi family aku ni dah lapse...what the fcuk...tiap2 bulan aku byr termasuk utk bulan September punyer payment dah buat...lapse pekebenda lagi nih??
uishhhh..sadis ler itu macam..
bayar tak penah missed kan..??

camne leh jadi lagu tu..
dh tanya agen..?? agen tak bantu ker..??
__________________

DAFTAR Akaun BITCoin Dan Dapatkan Ganjaran Anda SEKARANG..! >> PERCUMA RM5
Reply With Quote
  #655  
Old 02-09-2015, 03:28 PM
mamaimran mamaimran is online now
Super Active

mamaimran's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jun 2009
Location: face de l'ordinateur
Posts: 6,000
Thanks (Received): 139
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by blankoguy85 View Post
uishhhh..sadis ler itu macam..
bayar tak penah missed kan..??

camne leh jadi lagu tu..
dh tanya agen..?? agen tak bantu ker..??
Pernah miss itu pun dah lama..Dan dah buat payment serta polisi insurance dah inforce...so sepatutnya menda ni dah settle...now bila anak aku kat emergency room,boleh pulak aia inform polisi aku dah lapse sejak dari bulan julai...mmg hangin lahhh...dah try contact agen insurance harap2 dapat membantu.
Reply With Quote
  #656  
Old 02-09-2015, 03:33 PM
blankoguy85 blankoguy85 is offline
Super Active

blankoguy85's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Dec 2011
Location: Historic City
Posts: 7,022
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mamaimran View Post
Pernah miss itu pun dah lama..Dan dah buat payment serta polisi insurance dah inforce...so sepatutnya menda ni dah settle...now bila anak aku kat emergency room,boleh pulak aia inform polisi aku dah lapse sejak dari bulan julai...mmg hangin lahhh...dah try contact agen insurance harap2 dapat membantu.
ini yg kurang gemar sedikit ngan polisi insuran ni..
time promo..semua okay..semua cover..takder masalah..
bila urgent nk guna..jd camni.. semua tak boleh..
itu tak boleh..ini tak boleh..

guna duit sendiri dulu.. baru leh claim..
claim plak amik masa.. nk buat siasatan..perghhh..
menyirapp jer..

penah depan mata saya gak..
tp ni prudential punya cerita lar..

anak dia check up apa semua..
pastu amoi tu keluarkan kad prudential dia bg kt kaunter..
kaunter pun mcm biasa..buat pengesahan..
sekali ckp tak cover plak..adehhh..
mengamuk cina tu.. terus call agen..

nasib badan..amoi dh ngamuk dh..
ckp tiap2 bulan wa bayar maa..
__________________

DAFTAR Akaun BITCoin Dan Dapatkan Ganjaran Anda SEKARANG..! >> PERCUMA RM5
Reply With Quote
  #657  
Old 02-09-2015, 04:22 PM
mamaimran mamaimran is online now
Super Active

mamaimran's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jun 2009
Location: face de l'ordinateur
Posts: 6,000
Thanks (Received): 139
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by blankoguy85 View Post
ini yg kurang gemar sedikit ngan polisi insuran ni..
time promo..semua okay..semua cover..takder masalah..
bila urgent nk guna..jd camni.. semua tak boleh..
itu tak boleh..ini tak boleh..

guna duit sendiri dulu.. baru leh claim..
claim plak amik masa.. nk buat siasatan..perghhh..
menyirapp jer..

penah depan mata saya gak..
tp ni prudential punya cerita lar..

anak dia check up apa semua..
pastu amoi tu keluarkan kad prudential dia bg kt kaunter..
kaunter pun mcm biasa..buat pengesahan..
sekali ckp tak cover plak..adehhh..
mengamuk cina tu.. terus call agen..

nasib badan..amoi dh ngamuk dh..
ckp tiap2 bulan wa bayar maa..
Dah dekat 4jam anak aku kat emergency room lagi, tak boleh masuk wad lagi...lembap mcm siput punyer Servis...tobat lahum lah aku guna insurance AIA lagi lepas ni.
Reply With Quote
  #658  
Old 02-09-2015, 04:24 PM
blankoguy85 blankoguy85 is offline
Super Active

blankoguy85's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Dec 2011
Location: Historic City
Posts: 7,022
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mamaimran View Post
Dah dekat 4jam anak aku kat emergency room lagi, tak boleh masuk wad lagi...lembap mcm siput punyer Servis...tobat lahum lah aku guna insurance AIA lagi lepas ni.
cuba sehabis baik...
penat bayar bulan2.. gunakan selagi boleh..
tegakkan hak anda..

insuran mmg camtu..time nk guna lar dia byk cengkadak sket..
mana2 pun rasa cam sama jerr..

time nk claim..bukan main payah..
__________________

DAFTAR Akaun BITCoin Dan Dapatkan Ganjaran Anda SEKARANG..! >> PERCUMA RM5
Reply With Quote
  #659  
Old 02-09-2015, 04:29 PM
mamaimran mamaimran is online now
Super Active

mamaimran's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jun 2009
Location: face de l'ordinateur
Posts: 6,000
Thanks (Received): 139
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by blankoguy85 View Post
cuba sehabis baik...
penat bayar bulan2.. gunakan selagi boleh..
tegakkan hak anda..

insuran mmg camtu..time nk guna lar dia byk cengkadak sket..
mana2 pun rasa cam sama jerr..

time nk claim..bukan main payah..
Biz insurance ni adalah biz yg melibatkan perkhidmatan...kalau service lembap serta menyusahkan Dan kelaut baik aku hantar anak aku tadi kat wad kecemasan hospital ampuan rahimah aje.
Reply With Quote
  #660  
Old 02-09-2015, 04:31 PM
blankoguy85 blankoguy85 is offline
Super Active

blankoguy85's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Dec 2011
Location: Historic City
Posts: 7,022
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mamaimran View Post
Biz insurance ni adalah biz yg melibatkan perkhidmatan...kalau service lembap serta menyusahkan Dan kelaut baik aku hantar anak aku tadi kat wad kecemasan hospital ampuan rahimah aje.

mudah2an..semuanya selamat yea..
dan moga di permudahkan urusan..

insuran semua sama.. nak jual produk..
nak cover kita..
tapi apa yg penting..servis kena baik..
__________________

DAFTAR Akaun BITCoin Dan Dapatkan Ganjaran Anda SEKARANG..! >> PERCUMA RM5
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
family, murah, news tips, perbankan islam, perniagaan

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump