Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,465
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,325
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,787
More...
  #501  
Old 30-04-2011, 01:15 PM
biomedik biomedik is online now
Active Plus

biomedik's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Sep 2006
Posts: 3,580
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 47
Dislikes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to biomedik
Default

Quote:
Originally Posted by dEEn74 View Post
nak spray kat mana?
1-hose pump mnyk semasa mengisi petrol
2-kt hose mnyak dr tangki ke kaburator
3-spray secara genaral kt kaburator
4-spray kt kebok udara dan hose ke kaburator

that all..semua motor/kereta sama tempatnya tp kalau kereta lbh sikit la tmptnay..selamat mencuba
aku masih tak faham macam mana nms ni berfungsi. spray kt pipe besi dan hose getah tu bole tembus ke liquid nms tu? klu tembus apa yg jadi seterusnya..klu tak tembus apa pula yg jadi seterusnya?

cer jawap..cer jawap...
__________________
Saya pengamal teknik rawatan Reiki berasaskan Tenaga Alam dan Kuasa Minda mampu merawat dari jarak jauh utk segala penyakit & masaalah. Rawatan saya PERCUMA! Kalau minat nak belajar Reiki, hanya dengan upah RM500 dan dengan izin Allah, dalam sehari saja anda sudah mampu utk merawat,melindungi dan mengawal diri sendiri dan orang lain.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #502  
Old 30-04-2011, 01:19 PM
dEEn74 dEEn74 is offline
Active Member

dEEn74's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,650
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to dEEn74
Default

Quote:
Originally Posted by apiez_85 View Post
rasa mcm nak beli

Apa lg bro..hubungi agen2 kt bwh

SENARAI AGEN RASMI NANO MAGIC SPRAY
(Untuk pembelian 1-3 botol boleh menghubungi):
1. En. MOHD ASHRAF ABDULLAH (COD Miri, Sarawak)- 0168005846
2. En. Mohd Eerfany (COD Seri Kembangan, bukit jalil, puchong)-0123935376
3. En. Zainudin (COD putrajaya,klia, nilai, banting & bkt tggi klang)-0122325492
4. En. Mohammad Subli (COD maran, gambang dan kuantan)-0142424001
5. En. Shahrikhuzaimie (COD Seremban)-0126179128
6. En. Asnawi (COD Kulim, Kedah)-0193005688
__________________
"Hati mau ikhlas Kerja mau jujur"
Reply With Quote
  #503  
Old 30-04-2011, 01:21 PM
dEEn74 dEEn74 is offline
Active Member

dEEn74's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,650
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to dEEn74
Default

Quote:
Originally Posted by akmal_tawau View Post
assalam semua.
pertama, mohon maaf saya tak dapat on9 sejak 26-29 baru2 ni sbb masaah connection tenet-streamyx.
kedua, thanks kepada stokis&agen2 NMS(sham, deen74, apoilenjau, eerfany, ashraf) yang memberi support dan info2 kepada kawan2 yang bertanya dan kepada kawan2 yang berminat dan sudi mencuba NMS. lebih2 lagi yang sudi beri testimoni, sangat2 saya hargai.
Dengan penerangan dan gambar2 yang dah ditunjukkan saya amat berharap penggunaan NMS lebih jelas. Kesan NMS mungkin berbeza dari setiap pengguna, anda cuba, anda sendiri 'rasa'. jika setelah baca dan tgk info kt CG ni masih x clear, blh contact kat mana2 agen terutamanya bro deen, apoilenjau dan ashraf yang saya rasa mempunyai pengalaman luas tentang enjin2. sbb, saya ni mmg 'buta' enjin2 ni. jika jauh dari mana2 agen elok jumpa pomen terdekat tanya mana satu saluran minyak ke fuel injecction/pump-tiada kos free je dan anda akan spray NMS di tempat yang lebih tepat, insyaallah kesannya lebih maksima. NMS tak perlu spray dalam kuantiti banyak memadai 2-5 semburan setiap tempat (ada 3 tempat utama yang dah banyak kali ulang). lain2 tempat seperti bro deen74 beri tu tambahan untuk general enjin.
welcome back TT..sepi rasanya tanpa TT huhuhu
__________________
"Hati mau ikhlas Kerja mau jujur"
Reply With Quote
  #504  
Old 30-04-2011, 01:25 PM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 31,398
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

wakil johor takder lagi yer...
Reply With Quote
  #505  
Old 30-04-2011, 01:34 PM
dEEn74 dEEn74 is offline
Active Member

dEEn74's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,650
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to dEEn74
Default

Quote:
Originally Posted by biomedik View Post
aku masih tak faham macam mana nms ni berfungsi. spray kt pipe besi dan hose getah tu bole tembus ke liquid nms tu? klu tembus apa yg jadi seterusnya..klu tak tembus apa pula yg jadi seterusnya?

cer jawap..cer jawap...
NMS ni bertindak mcm gelang magnet yg selalu org pasang kt hose mnyk dr tangki ke injection..ianya akan mengecilkan molekul yg lalu kt tempat yg kita spray NMS..so mnyk yg telah dikecilkan molekulnya akan menjadi lbh efisien untuk proses pembakaran..kalau pembakaran baik prestasi enjin jg akan meningkat dan bakal menjimatkan bahan api kerana bahan api tadi dh menjadi lebih berkualiti..petrol inject sikit je dh kebabommmmm..huhuhu..lbh kurg mcm ni la bro..nak cite saintifik sgt nanti bknnya bro je x paham dgn sy skali x paham hahaha..
betul ke ni TT kalau salah mintak maap
__________________
"Hati mau ikhlas Kerja mau jujur"
Reply With Quote
  #506  
Old 30-04-2011, 01:38 PM
dEEn74 dEEn74 is offline
Active Member

dEEn74's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,650
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to dEEn74
Default

Quote:
Originally Posted by zamreda View Post
wakil johor takder lagi yer...
saya kira wakil johor gak la bro walaupn x duduk johor..org johor yg ada pn hanya pengguna NMS je..kalau nak cuba mgu dpn sy ke BP
__________________
"Hati mau ikhlas Kerja mau jujur"
Reply With Quote
  #507  
Old 30-04-2011, 01:46 PM
biomedik biomedik is online now
Active Plus

biomedik's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Sep 2006
Posts: 3,580
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 47
Dislikes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to biomedik
Default

Quote:
Originally Posted by dEEn74 View Post
NMS ni bertindak mcm gelang magnet yg selalu org pasang kt hose mnyk dr tangki ke injection..ianya akan mengecilkan molekul yg lalu kt tempat yg kita spray NMS..so mnyk yg telah dikecilkan molekulnya akan menjadi lbh efisien untuk proses pembakaran..kalau pembakaran baik prestasi enjin jg akan meningkat dan bakal menjimatkan bahan api kerana bahan api tadi dh menjadi lebih berkualiti..petrol inject sikit je dh kebabommmmm..huhuhu..lbh kurg mcm ni la bro..nak cite saintifik sgt nanti bknnya bro je x paham dgn sy skali x paham hahaha..
betul ke ni TT kalau salah mintak maap
ooo...jadi nms ni berfungsi mcm gelang magnet tu la.
kalau macam tu, lebih jimat la pakai magnet sebab tak pandai abis, sedangkan nms pandai kering dan abis...

mesti ada explanation yg lain ni...
explain jer cara saintifik, klu ko tak faham, aku bole faham...
__________________
Saya pengamal teknik rawatan Reiki berasaskan Tenaga Alam dan Kuasa Minda mampu merawat dari jarak jauh utk segala penyakit & masaalah. Rawatan saya PERCUMA! Kalau minat nak belajar Reiki, hanya dengan upah RM500 dan dengan izin Allah, dalam sehari saja anda sudah mampu utk merawat,melindungi dan mengawal diri sendiri dan orang lain.
Reply With Quote
  #508  
Old 30-04-2011, 02:07 PM
perantauan perantauan is offline
Super Active

perantauan's Avatar
 
Trader Rating: (73)
Join Date: Aug 2010
Posts: 8,387
Thanks (Received): 252
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nampak macam bagus je..
Reply With Quote
  #509  
Old 30-04-2011, 02:07 PM
dEEn74 dEEn74 is offline
Active Member

dEEn74's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,650
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to dEEn74
Default

Quote:
Originally Posted by biomedik View Post
ooo...jadi nms ni berfungsi mcm gelang magnet tu la.
kalau macam tu, lebih jimat la pakai magnet sebab tak pandai abis, sedangkan nms pandai kering dan abis...

mesti ada explanation yg lain ni...
explain jer cara saintifik, klu ko tak faham, aku bole faham...
magnet duduk smp tua kt situ je dn keje dia pn buat road block kt jln petrol je..lain2 keje dan lain2 jln dia x tau..gaji plak mahal tp NMS keje dia multiskil bkn sekadar buat road block satu tmpt satu jln tp bnyk tmpt dan bnyk jln..contohnya jln gas ekon, jln air penyejuk, jln hydrolik, jln karen pn dia buat..selain dr tu dia ble jd doktor kereta contohnya wiper demam dia bole mengubati....jd magnet dgn NMS memg bnyk beza..nak yg saintifik tggu Tuan Tanah terangkan..rasanya kalau bro rujuk 1st page ada nih..
__________________
"Hati mau ikhlas Kerja mau jujur"
Reply With Quote
  #510  
Old 30-04-2011, 03:05 PM
Green Apple Green Apple is offline
Super Active

Green Apple's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2010
Posts: 5,393
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

tt,lepas ni jgn lupa bump ,taruk gmbar nak spray kat mane..mungkin ramai yg spray kat nozzle cam aku ..hehe
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:11 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you