Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 3,465
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 13,325
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 20,787
More...
Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 25-03-2011, 11:05 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to akmal_tawau Send a message via Skype™ to akmal_tawau
Default

masih menanti testimoni dari CGrian yg dpt free tester...kepada yang terlepas peluang, boleh dapatkan sebotol NANO MAGIC SPRAY 65ml hanya RM29/botol....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #102  
Old 25-03-2011, 11:08 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to akmal_tawau Send a message via Skype™ to akmal_tawau
Default

Quote:
Originally Posted by apoilenjau View Post
tu la pasal... aku pun pelik, formula apakah ye? apa pun aku punya yg free sample dah habis dan aku dah order 3 botol kat TT pagi td, insyaAllah minggu dpn sampai, klau permintaan menggalakkan aku nk meniaga produk ni kt tmpt aku

en497310701my...cube track esok tengahari. kut2 leh sampai
Reply With Quote
  #103  
Old 25-03-2011, 11:16 PM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 31,398
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

dari testimoni2 nie..maka boleh dikata insyaALLAH akan beli...

klau jam pon boleh gerak...maka nie boleh katakan brgan terbaik..
Reply With Quote
  #104  
Old 25-03-2011, 11:47 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to akmal_tawau Send a message via Skype™ to akmal_tawau
Default

Quote:
Originally Posted by zamreda View Post
dari testimoni2 nie..maka boleh dikata insyaALLAH akan beli...

klau jam pon boleh gerak...maka nie boleh katakan brgan terbaik..

InsyaAllah dengan izinNya...saya pun x pernah cuba utk jam rosak
Reply With Quote
  #105  
Old 26-03-2011, 01:29 AM
mathafiz mathafiz is offline
Active Member

mathafiz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: May 2010
Posts: 1,153
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

boss. kumpul testi kt page 1. sng nk tgk.

apa pun, rugi lmbt bt payment pos utk free sample. so dah terlepas
then cek thread. 11 page dh haha

RM29 termasuk pos belum?
__________________
.
Kecil atau besar suatu dosa itu hanya beza pada nisbahnya saja.
Kedua-duanya tetap akan DIAZAB dengan PEDIH sekali.!
Ibaratnya spt kita diberi pilihan antara hukuman potong telinga atau potong tangan.

Last edited by mathafiz; 26-03-2011 at 01:32 AM..
Reply With Quote
  #106  
Old 26-03-2011, 06:21 AM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to akmal_tawau Send a message via Skype™ to akmal_tawau
Default

Quote:
Originally Posted by fuhhh View Post
boss. kumpul testi kt page 1. sng nk tgk.

apa pun, rugi lmbt bt payment pos utk free sample. so dah terlepas
then cek thread. 11 page dh haha

RM29 termasuk pos belum?

-testimoni CGrian ada kat bhgn bawah post 1. Testimoni saya sendiri sy hanya tulis kat post2 lain (x bubuh kt depan takut org cakap bias)
-Ramai jg yang terlepas free sample. bkn rezeki lah tu.
-RM29/botol, poslaju RM9. nak jimat beli 3 botol RM27/botol, poslaju RM9 atau 12 botol RM25/botol FREE Poslaju. nak lagi murah kena jadi agen
Reply With Quote
  #107  
Old 26-03-2011, 06:28 AM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to akmal_tawau Send a message via Skype™ to akmal_tawau
Default

Quote:
Originally Posted by akmal_tawau View Post

-testimoni CGrian ada kat bhgn bawah post 1. Testimoni saya sendiri sy hanya tulis kat post2 lain (x bubuh kt depan takut org cakap bias)
-Ramai jg yang terlepas free sample. bkn rezeki lah tu.
-RM29/botol, poslaju RM9. nak jimat beli 3 botol RM27/botol, poslaju RM9 atau 12 botol RM25/botol FREE Poslaju. nak lagi murah kena jadi agen

insyaAllah bila ada agen kawasan semenanjung lebih mudah dah murah. kos poslaju antara kawasan dalam semenanjung hanya sekitar RM5.50. Berbanding antara semenanjung dan sabah/sarawak RM8.90.
p/s sy masih tunggu agen pertama NANO MAGIC SPRAY.
p/s order untuk kawasan semenanjung saya akan pass kt beliau sbb saya kt Sabah, kos poslaju mahal.
Reply With Quote
  #108  
Old 26-03-2011, 12:25 PM
mathafiz mathafiz is offline
Active Member

mathafiz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: May 2010
Posts: 1,153
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

nk jadi agen kena try dulu, so kna beli 1 dulu.

mmg berminat ni, tggu masa yg sesuai

bookmark dulu thread ni
__________________
.
Kecil atau besar suatu dosa itu hanya beza pada nisbahnya saja.
Kedua-duanya tetap akan DIAZAB dengan PEDIH sekali.!
Ibaratnya spt kita diberi pilihan antara hukuman potong telinga atau potong tangan.
Reply With Quote
  #109  
Old 26-03-2011, 01:47 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to akmal_tawau Send a message via Skype™ to akmal_tawau
Default

Quote:
Originally Posted by fuhhh View Post
nk jadi agen kena try dulu, so kna beli 1 dulu.

mmg berminat ni, tggu masa yg sesuai

bookmark dulu thread ni

betul. kena try 1 dulu...
Reply With Quote
  #110  
Old 26-03-2011, 09:12 PM
dEEn74 dEEn74 is offline
Active Member

dEEn74's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,650
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to dEEn74
Default

Quote:
Originally Posted by akmal_tawau View Post

alhamdulillah. saya syukur sangat jika produk ini memberi manfaat untuk anda. modah2an testimoni tuan akan memberi keyakinan buat saya dan kawan2 yangg lain.
terharu pun ada sebab dari cara tuan, saya blh anggap teliti dalam menguji produk ini.
sebenarnya saya sendiri pun tak paham macam mana NANO MAGIC SPRAY blh baiki jam tangan tuh...haha. apapun testimoni tuan buat fikiran saya lebih terbuka terhadap produk ini. terima kasih banyak atas testimoni ini...
sama2 TT...insyallah esok nak oder pakej 12btl..
td beli rokok kt 7E masuk dlm poket seluar yg ada botol nano
bila isap rasa kosong mcm rokok jepun...makin x phm jadinya
__________________
"Hati mau ikhlas Kerja mau jujur"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:13 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you