Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 13-11-2017, 04:49 PM
selambeyaya selambeyaya is offline
Super Active

selambeyaya's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Location: New Johor
Posts: 5,039
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Kenapa green lantern x join league utk movie kali ni? conflict hak milik mcm xmen dgn marvel ke?
__________________
CANDU PERTAMA ANDA
Reply With Quote
Likes renking liked this post
Paid Advertisement
  #22  
Old 14-11-2017, 08:23 PM
lempeng lempeng is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2005
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by AMHFZ View Post
Dah beli tiket hari rabu ni. tk sabar nak tgk..

sy peminat DC & Marvel
Citer la nanti. Weekend haritu tak sempat tengok..x sabo nak tau surprise pasal superman nih.
Reply With Quote
  #23  
Old 14-11-2017, 08:38 PM
lempeng lempeng is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2005
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by selambeyaya View Post
Kenapa green lantern x join league utk movie kali ni? conflict hak milik mcm xmen dgn marvel ke?
Memang akan ada dlm muvi akan datang. Muvi pertama ni diorang tumpukan pasal cerita Batman mencari dan merekrut superhero2 - the Flash, Aquaman dan Cyborg dulu.

Sekarang ni Warner Bros tengah buat reboot dan nak tayang dulu muvi the Green Lantern (tajuk: Green Lantern Corps) pastu baru masukkan si green lantern ni dlm muvi justice league akan datang. Semua masih dlm perancangan diorg lagi, apa pun boleh jadi..
Reply With Quote
  #24  
Old 14-11-2017, 08:39 PM
lempeng lempeng is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2005
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
poster you cant Save the world alone tu je dh bg hint
Indeed brother, indeed...
Reply With Quote
  #25  
Old 15-11-2017, 08:49 AM
Niyang Niyang is online now
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 35,560
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 191
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lempeng View Post
Memang akan ada dlm muvi akan datang. Muvi pertama ni diorang tumpukan pasal cerita Batman mencari dan merekrut superhero2 - the Flash, Aquaman dan Cyborg dulu.

Sekarang ni Warner Bros tengah buat reboot dan nak tayang dulu muvi the Green Lantern (tajuk: Green Lantern Corps) pastu baru masukkan si green lantern ni dlm muvi justice league akan datang. Semua masih dlm perancangan diorg lagi, apa pun boleh jadi..
green lantern dah join marvel... dier dah bertukar jd deadpool...
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #26  
Old 15-11-2017, 10:30 AM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 13,180
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 169
Active Level
My Mood:
Default

tak best lah Superhero ni...aku pun tak minat Batman...Wonderwoman..dan lain lain...
Reply With Quote
  #27  
Old 15-11-2017, 09:39 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 6,889
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 114
Active Level
My Mood:
Default

__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

http://KemanaArahKita.blogspot.com
Reply With Quote
  #28  
Old 16-11-2017, 03:00 PM
Niyang Niyang is online now
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 35,560
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 191
Active Level
My Mood:
Default

sabtu ni br nak pi layan... ade cakap citer ni slow.. byk borak... typical DC n WB mmg action x byk sgt... muvie pun panjang berjela... target market dorang mmg DC fans era 70-80 an agaknye... marvel bebudak pun suke..
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #29  
Old 17-11-2017, 02:31 PM
malrockstar malrockstar is online now
Super Active

malrockstar's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2011
Location: Klang
Posts: 7,620
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

sapa dah tengok? Best x?
__________________
YA ALLAH, MUDAHKANLAH URUSAN KU, MURAHKANLAH REZEKI KU. AMIN.
AUTOCAD FREELANCE
Iv Mist - Penawar Resdung DLL

Reply With Quote
  #30  
Old 17-11-2017, 02:37 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 24,263
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 155
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

dah ada ke pautan siar hidup liga keadilan?
__________________

E-Book Panduan FB Ads Untuk Buta IT [RM20] | PM SEKARANG!
SERVIS REKA GRAFIK DI SINI!

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump