Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #461  
Old 20-10-2017, 12:23 AM
balang balang is offline
Super Active

balang's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Location: Jay Bee
Posts: 7,095
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 3
Active Level
Default

sapa nak modem huawei E5186 22A baru pakai 1 bulan boleh roger den..nak tolak murah2 je..pakai digi infinite meme berdesup..
__________________
GEMPAR! TEKNIK JANA PENDAPATAN TERHEBAT ABAD INI!
http://www.pendapatanmudah.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #462  
Old 20-10-2017, 10:26 AM
midi2020 midi2020 is offline
Active Plus

midi2020's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2012
Posts: 2,522
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by anbusan View Post
dpt kat careline yg i dont care mau die tunjuk jalan keluar terus haha
harini tak dapat careline yg care, esok cuba lagi..
__________________
Gadis comel nyanyi lagu #AWAY
Reply With Quote
  #463  
Old 20-10-2017, 10:33 AM
sajul sajul is offline
Super Active

sajul's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: ganu
Posts: 5,336
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Siddique87 View Post
den mmg dari pospaid digi 50 boleh upgrade..call je
call ja ka? sebab tgk kat site mcm xde plak i80 ni.ada pakej yg rm80 20GB ja
Reply With Quote
  #464  
Old 22-10-2017, 10:05 AM
Whitefall Whitefall is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2016
Location: Kuala Lumpur
Posts: 37
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sajul View Post
call ja ka? sebab tgk kat site mcm xde plak i80 ni.ada pakej yg rm80 20GB ja

Ye. Call ja. Pakej ni sebenarnya dah lama tutup, tapi demi nak jaga customer drpd keluar, mereka offer senyap2. Yg paling best, xda contract, kalau rasa x suka boleh keluar bila2.
Reply With Quote
  #465  
Old 22-10-2017, 09:49 PM
KasimXp KasimXp is offline
Super Active

KasimXp's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai - KLIA - @enstek - Bukit Putus
Posts: 5,975
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by balang View Post
sapa nak modem huawei E5186 22A baru pakai 1 bulan boleh roger den..nak tolak murah2 je..pakai digi infinite meme berdesup..
ade lg ke ... nak pm inbox penuh
Reply With Quote
  #466  
Old Yesterday, 05:31 PM
sajul sajul is offline
Super Active

sajul's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: ganu
Posts: 5,336
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Whitefall View Post
Ye. Call ja. Pakej ni sebenarnya dah lama tutup, tapi demi nak jaga customer drpd keluar, mereka offer senyap2. Yg paling best, xda contract, kalau rasa x suka boleh keluar bila2.
baru ja lepas call.. die kata tak boleh, pakej tu dah tak wujud

ke nk kena cakap option yg mana? tadi pilih yg product enquiry
Reply With Quote
  #467  
Old Yesterday, 11:14 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 6,449
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 90
Active Level
My Mood:
Default

__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

http://KemanaArahKita.blogspot.com
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold