Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #4341  
Old 17-10-2017, 02:08 PM
putrazan putrazan is offline
Active Plus

putrazan's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,330
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default



Rating 1/5.
Science Fiction.

30minit pertama sangat slow. Tak faham cerita dia. Cuba untuk habiskan cerita ni.
Akhirnya keluar awal jugak.
Tak faham betul cerita dia.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #4342  
Old 18-10-2017, 11:31 AM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 23,732
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 112
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default



Geostorm - 4/5

Macam filem cloudy with a chance of meatball + 2012 pun ada.
CGI cun tapi ada part boleh improve.
__________________
Reply With Quote
  #4343  
Old 19-10-2017, 12:05 AM
nx105 nx105 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,353
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 21
Active Level
Default

bad genius 2017 hdts dah ada kt shaarig.. cuma x dak subtitles je.. x paham
Reply With Quote
  #4344  
Old 19-10-2017, 12:37 AM
mynameis mynameis is offline
Super Active

mynameis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 6,211
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

tombiruo
aku tengok tanpa perasaan
sbb bnyak benda aku tak puashati
Reply With Quote
  #4345  
Old 19-10-2017, 05:03 PM
jom jom is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,185
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kopirait View Post


Geostorm - 4/5

Macam filem cloudy with a chance of meatball + 2012 pun ada.
CGI cun tapi ada part boleh improve.
mengisahkan ape nie ??
Reply With Quote
  #4346  
Old 19-10-2017, 05:05 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 23,732
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 112
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jom View Post
mengisahkan ape nie ??
mengisahkan bumi pada tahun 2019 yang cuacanya dikawal oleh ribuan satelit.
bila satelit tu rosak jadilah bencana alam skala besar yang dipanggil geostorm.
__________________
Reply With Quote
  #4347  
Old 19-10-2017, 05:07 PM
akuehebat akuehebat is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 5,439
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mynameis View Post
tombiruo
aku tengok tanpa perasaan
sbb bnyak benda aku tak puashati
aku baru tgk smlm.
ada benda y aku puas hati, ada benda y x puas hati.
ada positif dan negatif,..
tp skurangnya cite tu x skeptical mcm kebiasaan filem malaysia
dan beratus ganda lg hebat dr cite ahmad idham..haha
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold