Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #111  
Old 26-11-2017, 05:32 PM
Ahmad07 Ahmad07 is online now
Legendary Member

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 10,135
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 265
Active Level
My Mood:
Default

sbenarnya developer lain je yg takleh bina rumah atas sejuta... development kat trx ngan bandar malaysia (yg pemajunya ada kaitan dengan 1mdb) dibenarkan... kata tengku adnan, "1MDB-linked projects had already received approval “in principle” and development could not be stopped." kurang la sket saingan... hehe...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #112  
Old 26-11-2017, 08:00 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 71,706
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 203
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ahmad07 View Post
boleh je... mmg dalam undang2 boleh jual kat warga asing... dulu2 rumah 500k pun dah bleh jual kat warga asing... skang ni baru kerajaan naikkan limit, rumah harga sejuta keatas baru boleh jual kat warga asing...

yg best nye, kawan aku warga indon beli rumah teres 2 tingkat kat puchong harga 500k je (aku dh lupa harga exactly berapa).. buat loan dengan maybank... tapi bukan indon buruh kasar la, kerja senior engineer masa tu... dari dulu sampai skang die tak pernah duduk umah tu... disewakan je...
ooo.patut la depa tak kisah nak joi berjuta2 rm pun
kalo org mesia tak mo beli
warga asing sanggup beli..
asalkan bleh dok kat mesia yg aman sentosa ni.....
Reply With Quote
  #113  
Old 26-11-2017, 08:09 PM
Ahmad07 Ahmad07 is online now
Legendary Member

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 10,135
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 265
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tomie View Post
ooo.patut la depa tak kisah nak joi berjuta2 rm pun
kalo org mesia tak mo beli
warga asing sanggup beli..
asalkan bleh dok kat mesia yg aman sentosa ni.....
malaysia mmg mengalakkan orang asing yg kaya raya datang duduk malaysia melalui program malaysia my second home... hehe..

http://www.mm2h.gov.my
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump