Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Others Interest

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 27-06-2017, 10:49 PM
hipnosisjukiba hipnosisjukiba is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2017
Posts: 83
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 11
Active Level
Default

banyak yg komen kat sini tak pernah pergi.
mohon yg dah pergi bg review.

pada aku, yg dah pernak pergi bnyk theme park kat malaysia ni,
yg paling terbaik adalah sunway lagoon dgn lost world of tambun

i-city, gambang, awana kijal, desa waterpark, legoland, wet world water park or bangi wonderland, semuanya tak leh lawan 2 ni.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 28-06-2017, 04:18 AM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 14,166
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 77
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by a b c d e f View Post
macam LEGOLAND tu aku pegi sekali punyalah terasa bahang.
Nak kata kurang bijak tapi menejmen orang2 eropah berkelayakan.

mungkin mereka harapkan lagi 5-10 tahun pokok2 dah tinggi lampai dah cukup teduh
Lepas ni apa-apa taman tema kena buat indoor di Malaysia ni. Nak buat outdoor sikit-sikitpun tak apa, hanya aktiviti tertentu sahaja.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #43  
Old 29-06-2017, 12:48 PM
destroy3r destroy3r is offline
Regular

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Dec 2008
Posts: 270
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zanuar View Post
Dok dalam hutan la klau x nak hiburan...
Penunggang hiburan no 1
Reply With Quote
  #44  
Old 29-06-2017, 01:08 PM
dausbiz dausbiz is online now
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 31,469
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 431
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hipnosisjukiba View Post
banyak yg komen kat sini tak pernah pergi.
mohon yg dah pergi bg review.

pada aku, yg dah pernak pergi bnyk theme park kat malaysia ni,
yg paling terbaik adalah sunway lagoon dgn lost world of tambun

i-city, gambang, awana kijal, desa waterpark, legoland, wet world water park or bangi wonderland, semuanya tak leh lawan 2 ni.
Nak pi sunway lagoon senang saja lani naik aeroline ja
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk yang rekemen pelanggan pada saya di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #45  
Old 29-06-2017, 01:12 PM
Metamorfosis Metamorfosis is offline
Active Plus

Metamorfosis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,352
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 27
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by destroy3r View Post
Apa nak jadi dgn malaysia ni. Hiburan jer lebih. Ckp negara Islam. huhu.
Okla tu...takkan nak mengharapkan zoo taiping jer...
__________________
♥ Smart Sejadah Travel & Sejadah Muka ♥
Lampu Berkuasa Angin‼ »Car Daylight LED«
¤Tafsir Al-Quran Menarik Untuk Yang Tersayang¤
WhatsApp|SMS: 011 3299 5161
Reply With Quote
  #46  
Old 29-06-2017, 01:35 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,878
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 62
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hipnosisjukiba View Post
banyak yg komen kat sini tak pernah pergi.
mohon yg dah pergi bg review.

pada aku, yg dah pernak pergi bnyk theme park kat malaysia ni,
yg paling terbaik adalah sunway lagoon dgn lost world of tambun

i-city, gambang, awana kijal, desa waterpark, legoland, wet world water park or bangi wonderland, semuanya tak leh lawan 2 ni.
compare harga dah tau beza kualiti

lg satu management sunway memang dag terkenal menang banyak awards
Reply With Quote
  #47  
Old 29-06-2017, 01:55 PM
hipnosisjukiba hipnosisjukiba is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2017
Posts: 83
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
compare harga dah tau beza kualiti

lg satu management sunway memang dag terkenal menang banyak awards
i-city bakal jadi desa waterpark. tak berbaloi
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold