Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 23-06-2017, 12:53 AM
momoque momoque is offline
Super Active

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 7,533
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Fijin View Post
x suggest ambik triton, dr segi comfort ok lg hilux,cuma hilux yg latest virgo minyak kuat ramai org komplen, triton absorber x syok sgt, nak laju ambik nissan, nak murah lg berbaloi dmax yg latest,alhamdulillah den semua dh naik tahu bezanya,ford ok juga cuma kalau bumping krang stabil skit coz body dia tinggi
Mmg ade yg ckp hilux lg selesa dr triton...

Tp ramai ckp triton lg selesa..x taula.mane yg btul

Mmg minat hilux sebenarnya sbb nmpkla body dia tu tough...1st model pun cun dah...tuko sport rim pehhh

1 lg org ckp hilux utk penumpang belakang ruang dia kecik & naik rasa mcm melambung2
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 23-06-2017, 01:40 AM
Supreme Supreme is offline
Super Active

Supreme's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2012
Posts: 5,292
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 70
Active Level
Default

2nd hand ni nsib2 je..dpt yg ok mmg ok.. dpt yg teruk mmg pening la lpas tu..
Reply With Quote
  #33  
Old 23-06-2017, 01:41 AM
Supreme Supreme is offline
Super Active

Supreme's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2012
Posts: 5,292
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 70
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Fijin View Post
x suggest ambik triton, dr segi comfort ok lg hilux,cuma hilux yg latest virgo minyak kuat ramai org komplen, triton absorber x syok sgt, nak laju ambik nissan, nak murah lg berbaloi dmax yg latest,alhamdulillah den semua dh naik tahu bezanya,ford ok juga cuma kalau bumping krang stabil skit coz body dia tinggi
Wow..nice.. padat dan ringkas..
Reply With Quote
  #34  
Old 23-06-2017, 09:51 AM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 14,949
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 108
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
apa beza?dua2 pakai diesel kan



bila masa pulak den jalan sampai thailand ni
Sana guna engine baru 1.9 Ddi Blue Power.

Reply With Quote
  #35  
Old 23-06-2017, 09:53 AM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 14,949
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 108
Active Level
Default

Reply With Quote
  #36  
Old 23-06-2017, 09:56 AM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 14,949
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 108
Active Level
Default

Reply With Quote
  #37  
Old 24-06-2017, 08:57 AM
amat2131 amat2131 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,816
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 19
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by puyol View Post
harap isuzu bawa masuk. malaysia dah ada euro5. roadtax murah tu.
Reply With Quote
  #38  
Old 24-06-2017, 09:07 AM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,878
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 62
Active Level
Default

yg aku baca kalau nak selesa navara sebab suspension sama dengan kereta

nak lasak hilux tp kereta panas dan mudah over steer (terbalik)

ramai geng2 angkut sawit pakai hilux dah 2 kali ganda hilux tinggi sawit kat belakang tu

tapi dorang amik 2nd la

nak power amik ford 3.2 tapi spare part mahal kata orang
Reply With Quote
  #39  
Old 24-06-2017, 09:25 AM
BRAVOZULU BRAVOZULU is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 1,095
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 19
Active Level
Default

klu aku pulak lebih minat dgn ford, design yg baru tu nampak mengancam betul, harga pun ok.
Reply With Quote
  #40  
Old 24-06-2017, 10:08 AM
matabulat matabulat is offline
Active Member

matabulat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,240
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 271
Active Level
My Mood:
Default

beli hilux la bos.. mmg lasak. masuk ladang sawit mmg kental. tp klu tak nak gasak beli la yg biasa2. beli hiux 2nd dlu engine dia crack tp dh kawtim dgn penjual kete byr sorg separuh. beli kete 2nd mmg nasib tp seboleh2ny nk beli kete 2nd ni bwk la kenalan pomen skali. depa boleh tlg check kn... hbis duit kt pomen sikit xpe dri nyesal beli rosak kemudian tarak guna.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold