Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-08-2017, 10:37 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 111,014
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 5974
Active Level
My Mood:
Default Ibu mati dikelar anak sendiri di Kulai


Darah mangsa memenuhi ruang dapur

KULAI 12 Ogos - Seorang wanita warga emas ditemukan mati dengan kesan kelar pada leher selepas dipercayai dibunuh anak lelaki yang menghidap sakit mental di Jalan Cempaka, Taman Air Bemban di sini hari ini.

Dalam kejadian kira-kira pukul 11 pagi, mayat mangsa berusia 69 tahun itu ditemukan dalam keadaan terbaring dan berlumuran darah di bahagian dapur rumah oleh anak lelaki bongsunya yang baru pulang bekerja dari Singapura.

Mangsa yang mempunyai tiga anak itu dipercayai cedera di bahagian muka serta leher dan disahkan meninggal dunia di tempat kejadian.

Ketua Polis Daerah Kulai, Superintenden Razak Md. Said yang mengesahkan kejadian memberitahu, suspek berusia 30 tahun itu ditahan kira-kira pukul 1 petang di sekitar kawasan rumahnya.

"Semakan mendapati suspek pernah menjalani rawatan sakit mental di Hospital Tampoi, Johor Bahru. Motif kejadian sedang disiasat dan kes diklasifikasikan di bawah Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membunuh," katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Sementara itu, jiran mangsa yang enggan dikenali berkata, mangsa tinggal di rumah itu bersama suaminya yang berusia 70 yang sakit dan tidak boleh berjalan serta dua anak lelaki mereka.

"Anak bongsunya bekerja di Singapura manakala yang sulung itu tidak bekerja sejak tahun lalu.

"Kami juga memang selalu dengar keluarga ini bergaduh dan jiran-jiran juga tahu anak sulungnya itu selalu mengamuk di rumah," katanya.

Quote:



http://www.utusan.com.my/berita/jena...#ixzz4pY8ieT83
Reply With Quote
Likes cek mek molek, dausbiz liked this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-08-2017, 10:41 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 21,590
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 518
Active Level
My Mood:
Default

takziah, sayang sungguh mak maut dibunuh anak mental
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 12-08-2017, 11:06 PM
Jalapeno Jalapeno is offline
Active Plus

Jalapeno's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2015
Posts: 3,014
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 26
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Mental? kerja di Singapore?
Innalillahi wa inna ilaihi raji'un
Reply With Quote
  #4  
Old 12-08-2017, 11:09 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 111,014
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 5974
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jalapeno View Post
Mental? kerja di Singapore?
Innalillahi wa inna ilaihi raji'un
topekong dpn rumah tu bos
Reply With Quote
  #5  
Old 12-08-2017, 11:10 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 23,071
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 55
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jalapeno View Post
Mental? kerja di Singapore?
Innalillahi wa inna ilaihi raji'un
yang kerja singapore tu anak bongsu.
yang mental tu anak sulung.
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 12-08-2017, 11:12 PM
ekptd ekptd is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 1,693
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 114
Active Level
Default

Taman air bemban ni mmg area cha ya nun
__________________
Quote:
Originally Posted by Fahmiyafeii View Post
aku mmg bengang gile bapak dah dgn proton ni.. duit gaji aku habis kat proton je.. mmg kejam proton ni, sama macam kerajaan UMNO, zalim pada rakyat!!
Reply With Quote
  #7  
Old 12-08-2017, 11:12 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,327
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via MSN to sharemalaysia Send a message via Yahoo to sharemalaysia Send a message via Skype™ to sharemalaysia
Default

Curiga la...
Reply With Quote
  #8  
Old 12-08-2017, 11:30 PM
akudotcom akudotcom is offline
Active Member

akudotcom's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,288
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 100
Active Level
My Mood:
Default

Syabu ni kot
__________________
AKU NAMPAK APA YG ENGKAU NAMPAK

* To Multi-Level Marketing (MLM) and Network Marketing people : dont lie about ur income.. sampai bila nak menipu org?
Reply With Quote
  #9  
Old 12-08-2017, 11:52 PM
estacoco estacoco is offline
Super Active

estacoco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: May 2008
Posts: 7,112
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Ramai mental sekarang. Lepas kena maknya try seek help kut kalau ikut trace darah tu
__________________
Me myself and I
Reply With Quote
  #10  
Old 12-08-2017, 11:56 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 30,446
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 362
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by estacoco View Post
Ramai mental sekarang. Lepas kena maknya try seek help kut kalau ikut trace darah tu
Allahuakhbar

kejam sangat nie

syurga bawah tapak kaki ibu
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk yang rekemen pelanggan pada saya di www.rahsiafirdaus.com

dan No terbaru saya 011-50730338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:10 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you