Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-08-2017, 04:10 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 119,801
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 10718
Active Level
My Mood:
Default Pemandu Uber trauma dicabul penumpang lelaki



Seorang pemandu Uber (kiri) mendakwa dirinya dicabul penumpangnya sendiri pagi tadi. - GAMBAR IHSAN PENGADU

KUALA LUMPUR 12 Ogos - Seorang pemandu Uber mendakwa dicabul penumpangnya dalam kejadian di Lebuh Raya Maju Expressway Sdn. Bhd. (MEX), di sini pagi tadi.

Dalam kejadian pukul 9.58 pagi itu, pemandu Uber terbabit iaitu seorang lelaki berusia 41 tahun mengambil penumpang lelaki berkenaan dari Jalan Klang Lama untuk dihantar ke sebuah kondominium di Sri Petaling, dekat sini.

Bagaimanapun menurut mangsa, ketika dalam perjalanan, penumpang tersebut tiba-tiba memegang kemaluannya dengan sengaja.

“Saya terkejut dan memarahinya namun lelaki itu hanya tersenyum manis.

"Bagaimanapun saya meneruskan pemanduan sehingga tiba ke kondominium berkenaan walaupun berasa takut.

“Setelah tiba, lelaki itu hanya keluar dari kenderaan saya tanpa berkata apa-apa. Dia tidak membayar tambang secara tunai kerana menggunakan transaksi kad kredit,” katanya di sini hari ini.

Menurutnya, satu laporan polis telah dibuat di Balai Polis Sri Petaling.


http://www.utusan.com.my/berita/jena...#ixzz4pWh8RyCf

Update #1

Quote:
Originally Posted by TT View Post

Mangsa merupakan Pengerusi Persatuan Pemandu Uber, Grabcar dan Zepp On, Syed Rosli Syed Harman Jamalullail.

Quote:

Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-08-2017, 04:14 PM
jabberwock jabberwock is offline
Active Member

jabberwock's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,130
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 74
Active Level
My Mood:
Default

Geng kunyit lagiiiiii
Reply With Quote
  #3  
Old 12-08-2017, 04:15 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 25,712
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1212
Active Level
My Mood:
Default

walau kena marah, penumpang tu tersenyum manis, manis lagi tu..

dah tak selamat pemandu uber lelaki, ada risiko kena cabul. next time kena suruh penumpang duduk belakang utk elak perkara seumpama ni terjadi
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 12-08-2017, 04:17 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 5,254
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 809
Active Level
My Mood:
Default

apa punya gila kunyit ni..
biadab sungguh..
__________________
Ku teringat kata ayahku
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
Reply With Quote
  #5  
Old 12-08-2017, 04:19 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 71,913
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 224
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

habuan nak tambang free ka..?
Reply With Quote
  #6  
Old 12-08-2017, 04:47 PM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,657
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 123
Active Level
My Mood:
Default

Igt'n pemandu pompan penumpang lelaki. Budget bole bwk blk kondo dia ler tu.
__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ
Reply With Quote
  #7  
Old 12-08-2017, 04:55 PM
biomedik biomedik is offline
Active Plus

biomedik's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Sep 2006
Posts: 3,851
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 85
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
walau kena marah, penumpang tu tersenyum manis, manis lagi tu..

dah tak selamat pemandu uber lelaki, ada risiko kena cabul. next time kena suruh penumpang duduk belakang utk elak perkara seumpama ni terjadi
kalau penumpang tu perempuan agak2 dia report polis tak?
__________________
Saya pengamal teknik rawatan Reiki berasaskan Tenaga Alam dan Kuasa Minda mampu merawat dari jarak jauh utk segala penyakit & masaalah. Rawatan saya PERCUMA! Kalau minat nak belajar Reiki, hanya dengan upah RM500 dan dengan izin Allah, dalam sehari saja anda sudah mampu utk merawat,melindungi dan mengawal diri sendiri dan orang lain.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-08-2017, 05:02 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 25,712
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1212
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by biomedik View Post
kalau penumpang tu perempuan agak2 dia report polis tak?
haha tuan ni, nakal ye
kalau penumpang perempuan, saya agak dia tak repot polis, senyap senyap suda hehe

tapi tak taula kalau dia repot jugak
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 12-08-2017, 05:17 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 24,707
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 200
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by biomedik View Post
kalau penumpang tu perempuan agak2 dia report polis tak?
tengok kondisi juga kot.
__________________

E-Book Panduan FB Ads Untuk Buta IT [RM20] | PM SEKARANG!
SERVIS REKA GRAFIK DI SINI!

Reply With Quote
  #10  
Old 12-08-2017, 05:21 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 119,801
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 10718
Active Level
My Mood:
Default

klo ppuan yg cabul ak, ak tetap repot

xrela ak dicabuli
Reply With Quote
Likes syamsoulcc liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump