Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-08-2017, 04:10 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 111,014
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 5974
Active Level
My Mood:
Default Pemandu Uber trauma dicabul penumpang lelaki



Seorang pemandu Uber (kiri) mendakwa dirinya dicabul penumpangnya sendiri pagi tadi. - GAMBAR IHSAN PENGADU

KUALA LUMPUR 12 Ogos - Seorang pemandu Uber mendakwa dicabul penumpangnya dalam kejadian di Lebuh Raya Maju Expressway Sdn. Bhd. (MEX), di sini pagi tadi.

Dalam kejadian pukul 9.58 pagi itu, pemandu Uber terbabit iaitu seorang lelaki berusia 41 tahun mengambil penumpang lelaki berkenaan dari Jalan Klang Lama untuk dihantar ke sebuah kondominium di Sri Petaling, dekat sini.

Bagaimanapun menurut mangsa, ketika dalam perjalanan, penumpang tersebut tiba-tiba memegang kemaluannya dengan sengaja.

“Saya terkejut dan memarahinya namun lelaki itu hanya tersenyum manis.

"Bagaimanapun saya meneruskan pemanduan sehingga tiba ke kondominium berkenaan walaupun berasa takut.

“Setelah tiba, lelaki itu hanya keluar dari kenderaan saya tanpa berkata apa-apa. Dia tidak membayar tambang secara tunai kerana menggunakan transaksi kad kredit,” katanya di sini hari ini.

Menurutnya, satu laporan polis telah dibuat di Balai Polis Sri Petaling.


http://www.utusan.com.my/berita/jena...#ixzz4pWh8RyCf

Update #1

Quote:
Originally Posted by TT View Post

Mangsa merupakan Pengerusi Persatuan Pemandu Uber, Grabcar dan Zepp On, Syed Rosli Syed Harman Jamalullail.

Quote:

Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-08-2017, 04:14 PM
jabberwock jabberwock is offline
Regular

jabberwock's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 766
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Geng kunyit lagiiiiii
Reply With Quote
  #3  
Old 12-08-2017, 04:15 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 21,591
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 518
Active Level
My Mood:
Default

walau kena marah, penumpang tu tersenyum manis, manis lagi tu..

dah tak selamat pemandu uber lelaki, ada risiko kena cabul. next time kena suruh penumpang duduk belakang utk elak perkara seumpama ni terjadi
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 12-08-2017, 04:17 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Active Plus

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 4,482
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 549
Active Level
My Mood:
Default

apa punya gila kunyit ni..
biadab sungguh..
__________________
Ku teringat kata ayahku
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
Reply With Quote
  #5  
Old 12-08-2017, 04:19 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 71,078
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 126
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

habuan nak tambang free ka..?
Reply With Quote
  #6  
Old 12-08-2017, 04:47 PM
cre8tive cre8tive is online now
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,042
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 74
Active Level
My Mood:
Default

Igt'n pemandu pompan penumpang lelaki. Budget bole bwk blk kondo dia ler tu.
__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ
Reply With Quote
  #7  
Old 12-08-2017, 04:55 PM
biomedik biomedik is online now
Active Plus

biomedik's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Sep 2006
Posts: 3,645
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 50
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to biomedik
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
walau kena marah, penumpang tu tersenyum manis, manis lagi tu..

dah tak selamat pemandu uber lelaki, ada risiko kena cabul. next time kena suruh penumpang duduk belakang utk elak perkara seumpama ni terjadi
kalau penumpang tu perempuan agak2 dia report polis tak?
__________________
Saya pengamal teknik rawatan Reiki berasaskan Tenaga Alam dan Kuasa Minda mampu merawat dari jarak jauh utk segala penyakit & masaalah. Rawatan saya PERCUMA! Kalau minat nak belajar Reiki, hanya dengan upah RM500 dan dengan izin Allah, dalam sehari saja anda sudah mampu utk merawat,melindungi dan mengawal diri sendiri dan orang lain.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-08-2017, 05:02 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 21,591
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 518
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by biomedik View Post
kalau penumpang tu perempuan agak2 dia report polis tak?
haha tuan ni, nakal ye
kalau penumpang perempuan, saya agak dia tak repot polis, senyap senyap suda hehe

tapi tak taula kalau dia repot jugak
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 12-08-2017, 05:17 PM
kopirait kopirait is online now
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 23,071
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 55
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by biomedik View Post
kalau penumpang tu perempuan agak2 dia report polis tak?
tengok kondisi juga kot.
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 12-08-2017, 05:21 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 111,014
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 5974
Active Level
My Mood:
Default

klo ppuan yg cabul ak, ak tetap repot

xrela ak dicabuli
Reply With Quote
Likes syamsoulcc liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:21 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you