Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 06-08-2017, 08:41 PM
DreamCatcher DreamCatcher is offline
CG Top Poster Club

DreamCatcher's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Jan 2008
Location: portalkini.com
Posts: 21,483
Thanks (Received): 401
Likes (Received): 117
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to DreamCatcher
Default

senang je cara dia, pulau kan dorang ni ramai2.. Lama2 dorang frust.. Pindah luar negara
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 06-08-2017, 09:25 PM
naimw naimw is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 2,780
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 177
Active Level
Default

Orang camni selalunya gigih berusaha + boleh survive dalam worst condition.

Cam orang bapuk. Dorang boleh survive walaupun takde sokongan kawan-kawan/keluarga. Sebab dorang nak 'berjaya' dalam bidang dorang.

Jadi - kebarangkalian berjaya tu ada..

Quote:
Originally Posted by DreamCatcher View Post
senang je cara dia, pulau kan dorang ni ramai2.. Lama2 dorang frust.. Pindah luar negara
Reply With Quote
  #13  
Old 06-08-2017, 09:28 PM
naimw naimw is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 2,780
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 177
Active Level
Default

Tahniah la kepada mereka. Dah jumpa tempat yang bukan dicipta oleh Allah.

Quote:
Originally Posted by Emy_Ezra View Post
90% muka melayu.
Moga2 mati boleh jalan sendiri ke kubo (apa2 je jenis kubo lah)
Sebab orang yang amek gambar tu jer takmau glemer

Quote:
Originally Posted by thezul View Post
Kebanyakan rupa melayu + india

Tapi cina tak ramai pulak

Tapi kenapa sensor muka
Reply With Quote
  #14  
Old 06-08-2017, 09:34 PM
mrbukan2 mrbukan2 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 415
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Tak tahu ada melayu islam atau tidak...

Tapi bila gambar dah tunjuk muka iras2 melayu, secara tak langsung boleh mempengaruhi orang2 melayu islam yang tak kuat pegangan agama...
Reply With Quote
  #15  
Old 06-08-2017, 09:37 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,142
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 38
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrbukan2 View Post
Tak tahu ada melayu islam atau tidak...

Tapi bila gambar dah tunjuk muka iras2 melayu, secara tak langsung boleh mempengaruhi orang2 melayu islam yang tak kuat pegangan agama...
Dekat ig banyak perempuan aku tgk mcm tak ada agama. Ada tattoo, ada sugardaddy (tgk pun dah tau) life bebas. Gelek sana sini. Pakai bikini. Arak.
Reply With Quote
  #16  
Old 06-08-2017, 09:44 PM
mrbukan2 mrbukan2 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 415
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post
Dekat ig banyak perempuan aku tgk mcm tak ada agama. Ada tattoo, ada sugardaddy (tgk pun dah tau) life bebas. Gelek sana sini. Pakai bikini. Arak.
Zaman dulu teknologi tak maju lagi, internet takda, masyarakat zaman tu kurang pendedahan dan tak banyak pengaruh benda2 macam ni.

Zaman sekarang ni, maklumat semua hujung jari, budak2 selamba berzina sana sini.
Reply With Quote
  #17  
Old 06-08-2017, 10:06 PM
mainshoot mainshoot is offline
Regular

mainshoot's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 488
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by naimw View Post
Orang camni selalunya gigih berusaha + boleh survive dalam worst condition.

Cam orang bapuk. Dorang boleh survive walaupun takde sokongan kawan-kawan/keluarga. Sebab dorang nak 'berjaya' dalam bidang dorang.

Jadi - kebarangkalian berjaya tu ada..
Sbb tu islam suh bunuh je..haha
Reply With Quote
  #18  
Old 06-08-2017, 10:10 PM
Jalapeno Jalapeno is offline
Active Plus

Jalapeno's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2015
Posts: 3,014
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 26
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Semoga dibuka pintu hidayah kpd mereka
Reply With Quote
  #19  
Old 06-08-2017, 10:14 PM
azam575 azam575 is online now
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 93,970
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 74
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pecot85 View Post
mati sok nak tanam mana?
Boleh bakar terus je. Abu tabur kat laut hahahaha. Pastu boleh buang dah perkataan melayu dan Islam tu. So takde sangkut paut dengan UMNO dah huhuhu
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #20  
Old 06-08-2017, 10:21 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 111,013
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 5974
Active Level
My Mood:
Default

depan kanan pakai spek pg cawan dh mcm muka budak sek ak je
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:05 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you