Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Others Interest

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 27-07-2017, 03:57 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 34,609
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 539
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

saya dah beli 1 dan saya tertarik penjelasan dalam web

MOga memberi manfaat insyaallah
__________________


INFO PERCUMA Rahsia Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 27-07-2017, 04:02 PM
laksamana sunan laksamana sunan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 270
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
saya dah beli 1 dan saya tertarik penjelasan dalam web

MOga memberi manfaat insyaallah
terima kasih sahabat. insyaAllah semua ilmu dalam buku tu akan bermanfaat kpd pemiliknya jika diamalkan dgn penuh ikhlas
Reply With Quote
  #23  
Old 27-07-2017, 04:22 PM
algojo_76 algojo_76 is offline
Regular

algojo_76's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 316
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

ada 1 lagi kitab yang maha suci yg manusia selalu lupa......setiap rumah orang islam ada ...
Reply With Quote
Likes pecot85 liked this post
  #24  
Old 27-07-2017, 04:28 PM
laksamana sunan laksamana sunan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 270
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by algojo_76 View Post
ada 1 lagi kitab yang maha suci yg manusia selalu lupa......setiap rumah orang islam ada ...
yg ni mmg wajib ada stp rumah..stp hari org islam kn bc
Reply With Quote
  #25  
Old 27-07-2017, 05:21 PM
02047haf 02047haf is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2015
Posts: 2,336
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 122
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Akhir kata...
Kocek tu kalau ada duit, HADIAHkan nilai duit kertas yang PALING BESAR, tunggu jer 2-3 hari atau seminggu, confirm Allah bayar balik best PRICE.

Yang ni susah woo mau buat. Den pernah cuba buat kat masjid tiap kali solat jumaat. Apa duit paling besar dalam poket atau wallet itulah yang masuk dalam tabung. Tarik-tarik keluar not 50. Gigil tangan nak masuk sekeping 50. Masa tu baru tau berkira tak berkira kita dengan Allah taala. Sebulan dua perasaan sayang ke duit tu memang payah nak hilang. Tebal sungguh. Bagi minggu ni minggu depan ingat lagi. Tapi lama-kelamaan kita dah tak kisah dengan nilai tu. Seluk ambil duit, mana yang dapat terus masuk tabung. Tak heran dah duit hijau atau kuning atau merah.

Satu amalan yang den tak tinggal kalau time bermusafir pulak adalah sedekah di tabung masjid atau surau yang den singgah. Wajib jatuh duit walau seringgit. Banyak kali dalam perjalanan hampir-hampir ditimpa musibah yang besar tapi setiap kali mesti terlepas. Bila renung-renung balik mungkin sebab sedekah yang buat dalam perjalanan tadi. Benarlah sesungguhnya sedekah itu menolak bala.
__________________
"Puji itu keji, keji itu puji"
Reply With Quote
Likes pecot85 liked this post
  #26  
Old 27-07-2017, 06:17 PM
jom jom is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,304
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 32
Active Level
My Mood:
Default

buku nie ade bertentantan dgn Al Quran sunnah atau hadis x ??
Reply With Quote
  #27  
Old 28-07-2017, 09:33 AM
laksamana sunan laksamana sunan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 270
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by 02047haf View Post
Yang ni susah woo mau buat. Den pernah cuba buat kat masjid tiap kali solat jumaat. Apa duit paling besar dalam poket atau wallet itulah yang masuk dalam tabung. Tarik-tarik keluar not 50. Gigil tangan nak masuk sekeping 50. Masa tu baru tau berkira tak berkira kita dengan Allah taala. Sebulan dua perasaan sayang ke duit tu memang payah nak hilang. Tebal sungguh. Bagi minggu ni minggu depan ingat lagi. Tapi lama-kelamaan kita dah tak kisah dengan nilai tu. Seluk ambil duit, mana yang dapat terus masuk tabung. Tak heran dah duit hijau atau kuning atau merah.

Satu amalan yang den tak tinggal kalau time bermusafir pulak adalah sedekah di tabung masjid atau surau yang den singgah. Wajib jatuh duit walau seringgit. Banyak kali dalam perjalanan hampir-hampir ditimpa musibah yang besar tapi setiap kali mesti terlepas. Bila renung-renung balik mungkin sebab sedekah yang buat dalam perjalanan tadi. Benarlah sesungguhnya sedekah itu menolak bala.
betul tu saudara..terima kasih kerana kongsi pengalaman saudara..mudah-mudahan saya pun dpt mencontohi saudara
Reply With Quote
  #28  
Old 28-07-2017, 09:34 AM
laksamana sunan laksamana sunan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 270
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jom View Post
buku nie ade bertentantan dgn Al Quran sunnah atau hadis x ??
tak ada..semua berlandaskan nas dan hadis.ianya turut menjadi amalan para ulama melayu nusantara satu masa dahulu
Reply With Quote
  #29  
Old 28-07-2017, 10:31 AM
laksamana sunan laksamana sunan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 270
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Untuk tempahan online sila layari laman web kami > http://www.al-qahfi.com/istana/Aimi-Rezza-Tasmon
Reply With Quote
  #30  
Old 28-07-2017, 04:03 PM
laksamana sunan laksamana sunan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 270
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

kitab purba pati rahsia menjadi idaman seantero dunia.golongan elit berebut ingin mendapatkan ilmu melayu.anda bagaimana?takkan xnak tambah nilai diri tu menjadi lebih baik?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump