Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #241  
Old 13-08-2017, 09:25 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 32,609
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 476
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sanz View Post
boleh kalau saya masukkan sistem Autogate, CCTV dan Alarm sistem dalam projek rumah tuan?
semua boleh deal dengan kontraktor
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #242  
Old 14-08-2017, 07:52 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 32,609
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 476
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post



Lebih RM1,000 komisyen pada yang kenalkan pelanggan untuk setiap projek rumah yang berjaya dibina


Salam semua ,

Berminat untuk bina rumah sendiri atas nama sendiri

Hanya serendah RM70,000 sahaja

saya boleh bantu anda untuk bina rumah diatas tanah anda

dengan syarat

Tanah atas nama anda sendiri

Tidak ada status Bangkrap oleh Bank Negara

http://www.youtube.com/watch?v=31LMVWQXJw4&t=25s

Blacklist dengan bank pun layak

Jika anda ada masalah dengan pinjaman bank

Saya boleh uruskan pinjaman bina rumah tanpa melalui bank

Berminat hubungi segera saya 016-4650338
Bump
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #243  
Old 15-08-2017, 09:40 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 32,609
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 476
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post



Lebih RM1,000 komisyen pada yang kenalkan pelanggan untuk setiap projek rumah yang berjaya dibina


Salam semua ,

Berminat untuk bina rumah sendiri atas nama sendiri

Hanya serendah RM70,000 sahaja

saya boleh bantu anda untuk bina rumah diatas tanah anda

dengan syarat

Tanah atas nama anda sendiri

Tidak ada status Bangkrap oleh Bank Negara

http://www.youtube.com/watch?v=31LMVWQXJw4&t=25s

Blacklist dengan bank pun layak

Jika anda ada masalah dengan pinjaman bank

Saya boleh uruskan pinjaman bina rumah tanpa melalui bank

Berminat hubungi segera saya 016-4650338

Boleh direct whatsapp ke no baru saya 011-50730338
Bump
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #244  
Old 15-08-2017, 10:07 AM
aim02Aug aim02Aug is online now
Active Member

aim02Aug's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Location: Bangi, Jebat, Jolobu
Posts: 2,242
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 48
Active Level
Default

dauz tepek le testismoni yg dh deal & yg dh siap construction dgn DAuz BIZZ...

kalu nk tambah client tepek la gambo skali (marketing strategy)...

tepek byk2...

btw aku sbnrnya minat nk buat di bangi...

respon detail di tread ni ye dauzzz....

PENTING: semua testismoni yg dh deal & yg dh siap construction dgn DAuz BIZZ tu paste kat PAGE 1 byk2 SHJ (senang client nak baca & deal)

Last edited by aim02Aug; 15-08-2017 at 10:09 AM..
Reply With Quote
  #245  
Old 15-08-2017, 10:22 AM
aim02Aug aim02Aug is online now
Active Member

aim02Aug's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Location: Bangi, Jebat, Jolobu
Posts: 2,242
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 48
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kayo View Post
mcm berahsia jer tuan,,bahaya jg ni,,jgn mudah percaya dgn pakej yg murah2 ni,,sekadar saling mengingati,,
agree dgn bro kayo...

nape nk rahsiakan dgn kwn2 kt sini - tepeklah sini utk meyakinkan future customer...

lagi byk detail & testimoni tepek sini lagi lah bertambah kaya raya dauzbiz yg nampak mcm businessmen jutawan...
Reply With Quote
  #246  
Old 16-08-2017, 09:09 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 32,609
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 476
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aim02Aug View Post
agree dgn bro kayo...

nape nk rahsiakan dgn kwn2 kt sini - tepeklah sini utk meyakinkan future customer...

lagi byk detail & testimoni tepek sini lagi lah bertambah kaya raya dauzbiz yg nampak mcm businessmen jutawan...
ok detail gambar projek harga semua saya bagi kat

whatsapp

011-50730338

yakin atau tak yakin itu hak individu

nak mai ofis jumpa big boss pun ada

company pun berdaftar sah ada lesen dan dana jutaan ringgit

bukan tepi jalan pun company



serius ada tanah nak buat rumah saya hubungi saya segera
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #247  
Old 17-08-2017, 07:24 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 32,609
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 476
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post



Lebih RM1,000 komisyen pada yang kenalkan pelanggan untuk setiap projek rumah yang berjaya dibina


Salam semua ,

Berminat untuk bina rumah sendiri atas nama sendiri

Hanya serendah RM70,000 sahaja

saya boleh bantu anda untuk bina rumah diatas tanah anda

dengan syarat

Tanah atas nama anda sendiri

Tidak ada status Bangkrap oleh Bank Negara

http://www.youtube.com/watch?v=31LMVWQXJw4&t=25s

Blacklist dengan bank pun layak

Jika anda ada masalah dengan pinjaman bank

Saya boleh uruskan pinjaman bina rumah tanpa melalui bank

Berminat hubungi segera saya 016-4650338

Boleh direct whatsapp ke no baru saya 011-50730338
Bump
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #248  
Old 18-08-2017, 07:39 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 32,609
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 476
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post



Lebih RM1,000 komisyen pada yang kenalkan pelanggan untuk setiap projek rumah yang berjaya dibina


Salam semua ,

Berminat untuk bina rumah sendiri atas nama sendiri

Hanya serendah RM70,000 sahaja

saya boleh bantu anda untuk bina rumah diatas tanah anda

dengan syarat

Tanah atas nama anda sendiri

Tidak ada status Bangkrap oleh Bank Negara

http://www.youtube.com/watch?v=31LMVWQXJw4&t=25s

Blacklist dengan bank pun layak

Jika anda ada masalah dengan pinjaman bank

Saya boleh uruskan pinjaman bina rumah tanpa melalui bank

Berminat hubungi segera saya 016-4650338

Boleh direct whatsapp ke no baru saya 011-50730338
Bump
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #249  
Old 19-08-2017, 10:50 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 32,609
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 476
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post



Lebih RM1,000 komisyen pada yang kenalkan pelanggan untuk setiap projek rumah yang berjaya dibina


Salam semua ,

Berminat untuk bina rumah sendiri atas nama sendiri

Hanya serendah RM70,000 sahaja

saya boleh bantu anda untuk bina rumah diatas tanah anda

dengan syarat

Tanah atas nama anda sendiri

Tidak ada status Bangkrap oleh Bank Negara

http://www.youtube.com/watch?v=31LMVWQXJw4&t=25s

Blacklist dengan bank pun layak

Jika anda ada masalah dengan pinjaman bank

Saya boleh uruskan pinjaman bina rumah tanpa melalui bank

Berminat hubungi segera saya 016-4650338

Boleh direct whatsapp ke no baru saya 011-50730338
bump
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #250  
Old 19-08-2017, 10:55 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 32,609
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 476
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post



Lebih RM1,000 komisyen pada yang kenalkan pelanggan untuk setiap projek rumah yang berjaya dibina


Salam semua ,

Berminat untuk bina rumah sendiri atas nama sendiri

Hanya serendah RM70,000 sahaja

saya boleh bantu anda untuk bina rumah diatas tanah anda

dengan syarat

Tanah atas nama anda sendiri

Tidak ada status Bangkrap oleh Bank Negara

http://www.youtube.com/watch?v=31LMVWQXJw4&t=25s

Blacklist dengan bank pun layak

Jika anda ada masalah dengan pinjaman bank

Saya boleh uruskan pinjaman bina rumah tanpa melalui bank

Berminat hubungi segera saya 016-4650338

Boleh direct whatsapp ke no baru saya 011-50730338
bump
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold