Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 13-01-2017, 09:27 AM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,443
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 126
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

henbeg puluh2 k korang tak kecoh lak
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 13-01-2017, 09:29 AM
Ahmad07 Ahmad07 is online now
Super Active

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 9,648
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 133
Active Level
My Mood:
Default

kadang2 aku pun tak paham kenapa orang sanggup habiskan beribu2 utk produk2 premium ni... kawan wife aku suka beli handbag harga berbelas ribu... design pada aku huduh sangat... die pakai beberapa bulan, nak tolak kat wife aku 5k... aku tak bagi beli... pastu bawak wife aku gi carlo rino je, nak ori, design ok sket, amik yg tu, bawah 1k harga...haha..
Reply With Quote
  #23  
Old 13-01-2017, 09:36 AM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 35,091
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 154
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ahmad07 View Post
kadang2 aku pun tak paham kenapa orang sanggup habiskan beribu2 utk produk2 premium ni... kawan wife aku suka beli handbag harga berbelas ribu... design pada aku huduh sangat... die pakai beberapa bulan, nak tolak kat wife aku 5k... aku tak bagi beli... pastu bawak wife aku gi carlo rino je, nak ori, design ok sket, amik yg tu, bawah 1k harga...haha..
perghhh rege belas ribu...pakai x setahun tolak 5k jerk.... cer try survey bp rege beg kawan wife tuan tuh... mane tau leh jual balik 7-10k ke...
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #24  
Old 13-01-2017, 09:44 AM
trichogaster trichogaster is offline
Regular

trichogaster's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2013
Posts: 616
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

ada org komen kat ig..."asal mahal sgt tudung-tudung duck nih..kalis api neraka ka?" hahaha
Reply With Quote
  #25  
Old 13-01-2017, 10:06 AM
anuarul anuarul is offline
CG Top Poster Club

anuarul's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Jan 2009
Posts: 25,993
Thanks (Received): 76
Likes (Received): 7
Active Level
Default

biase je ni...

tudung lagi mahal pun ade...

jam gcok 60k 80k pun ade..

helmet 60k pun ade..

basikal org kayuh2 harga 50k pun ade...

tomica punya kereta scale 1:65 harga 1k lebih pun ade..

semua ni org beli. sebab minat dan mampu.
__________________
RUANG IKLAN UNTUK DISEWA!!!! PM PM PM!!
RUANG IKLAN UNTUK DISEWA!!!! PM PM PM!!
RUANG IKLAN UNTUK DISEWA!!!! PM PM PM!!
RUANG IKLAN UNTUK DISEWA!!!! PM PM PM!!
Reply With Quote
  #26  
Old 13-01-2017, 10:19 AM
ikhmal_ok ikhmal_ok is offline
Super Active

ikhmal_ok's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,496
Thanks (Received): 93
Likes (Received): 15
Active Level
Default

bila dah dipakai tak nampak pun klcc tu.
__________________
ISLAM itu "Advanced"
"I Shoot Arrows"
Berminat dengan aktiviti sukan memanah, ingin membeli panah moden ? sila lihat koleksi panah yang saya jual: http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=314535
Reply With Quote
  #27  
Old 13-01-2017, 10:34 AM
year2011 year2011 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2011
Posts: 70
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

murahnya tudung. 800 ja
Reply With Quote
  #28  
Old 13-01-2017, 10:37 AM
assrong assrong is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 50
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dah sold out ke? baru nak rembat 2,3 helai..
Reply With Quote
  #29  
Old 13-01-2017, 10:47 AM
deankl deankl is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 912
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Pakai tudung beratus ratus camni bole masuk Syurga terus ker ataupun boe jadi Muslimah sejati ker?

Atau pun kentut dia wangi ker?

hehehheeheh
Reply With Quote
  #30  
Old 13-01-2017, 12:23 PM
8itis9 8itis9 is offline
Active Member

8itis9's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Location: MY
Posts: 2,149
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 8
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kaya betui diorg ni ek?
800 kot? boleh bayar keta 2 bulan, rumah sebulan, bayaran taska anak 2 bulan,

kayo kayooo
__________________
Tiada Insan Suci Yang Tidak Mempunyai Masa Silam, Tiada Insan Berdosa Yang Tidak Mempunyai Masa Depan
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold