Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 12-08-2017, 09:34 AM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 24,951
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1099
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Emy_Ezra View Post
Ceit januari punya cerita.
Sapelah rajin korek balik hmm..
tuan, ada latest update, pagi ni jam 7.57
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 12-08-2017, 09:47 AM
m_radd m_radd is offline
Active Member

m_radd's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 2,423
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 34
Active Level
Default

Tudung rm800?...gilos...topup lg sikit dpt ps4...lagi best...berbaloi2 aku main...mcm2 game ade...tudung je kak oi
Reply With Quote
  #53  
Old 12-08-2017, 10:23 AM
Penbiru Penbiru is online now
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 13,191
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 169
Active Level
My Mood:
Default

org perempuan ni suka membazir tul la...
Reply With Quote
  #54  
Old 12-08-2017, 10:29 AM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 24,951
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1099
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
org perempuan ni suka membazir tul la...
org perempuan kan nafsu 9 tuan, ramai tertewas dengan godaan hehe
__________________
Reply With Quote
  #55  
Old 12-08-2017, 10:45 AM
Penbiru Penbiru is online now
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 13,191
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 169
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
org perempuan kan nafsu 9 tuan, ramai tertewas dengan godaan hehe
cek mek...nak tanya...bakpo kasut org puan ni...cepat rosak walaupun mahal...kasut lelaki tahan lama...dan mungkin sebab tu org puan ni perlu byk koleksi kasut...lelaki tak perlu...
Reply With Quote
  #56  
Old 12-08-2017, 02:37 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 24,951
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1099
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
cek mek...nak tanya...bakpo kasut org puan ni...cepat rosak walaupun mahal...kasut lelaki tahan lama...dan mungkin sebab tu org puan ni perlu byk koleksi kasut...lelaki tak perlu...
haha tuan ni
a'ah la tuan, saya baru perasan, dalam 6 hingga setahun je menang memakai, pastu mcm ada rosak sikit...
tu yg dalam simpanan saya, ada 3-4 kasut, design lain

pastu tuan, kan pengusaha kasut ni nak suruh market kasut sentiasa aktif dan meriah kan, jadi diorang buat kasut yg tak tahan lama, jadi org pompuan kena sentiasa membeli hehe

tuan, org pompuan pulak kena pelbagaikan design kasut tu; takleh nampak sama nanti tak suit dengan keadaan, matching dengan pakaian
pastu taknak nampak boring kan

lagipun, selain kasut, kena ada sandal, sandal pun pelbagai design, baru comeii

selain sandal pulak, ada gak kasut casual pengganti sandal tu..

mmg rambang mata tengok design design ni semua hehe

fuhh tuan , kalau nak bincang bab kasut ni, ambik masa panjang jugak ni huhu..
tu tak masuk bab tudung dan shawl, dress dan jubah, handbag, skincare, make up and so on, so forth

hehe tuan, gurau je , tapi ermmm (clear the throat), as a matter of fact, tu la hakikat dan realitinya tuan
__________________
Reply With Quote
Likes TT liked this post
  #57  
Old 12-08-2017, 06:07 PM
alpine_star alpine_star is online now
Legendary Member

alpine_star's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2010
Posts: 13,104
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 55
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pcbase View Post
munafik kapitalis tokey tudung sendiri tak pakai tudung.
celah maner plak vivy xpkai tudung
__________________
Reply With Quote
  #58  
Old 13-08-2017, 10:25 AM
Penbiru Penbiru is online now
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 13,191
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 169
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
haha tuan ni
a'ah la tuan, saya baru perasan, dalam 6 hingga setahun je menang memakai, pastu mcm ada rosak sikit...
tu yg dalam simpanan saya, ada 3-4 kasut, design lain

pastu tuan, kan pengusaha kasut ni nak suruh market kasut sentiasa aktif dan meriah kan, jadi diorang buat kasut yg tak tahan lama, jadi org pompuan kena sentiasa membeli hehe

tuan, org pompuan pulak kena pelbagaikan design kasut tu; takleh nampak sama nanti tak suit dengan keadaan, matching dengan pakaian
pastu taknak nampak boring kan

lagipun, selain kasut, kena ada sandal, sandal pun pelbagai design, baru comeii

selain sandal pulak, ada gak kasut casual pengganti sandal tu..

mmg rambang mata tengok design design ni semua hehe

fuhh tuan , kalau nak bincang bab kasut ni, ambik masa panjang jugak ni huhu..
tu tak masuk bab tudung dan shawl, dress dan jubah, handbag, skincare, make up and so on, so forth

hehe tuan, gurau je , tapi ermmm (clear the throat), as a matter of fact, tu la hakikat dan realitinya tuan
ya salam....
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #59  
Old 13-08-2017, 10:28 AM
matabulat matabulat is online now
Active Member

matabulat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,574
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 374
Active Level
My Mood:
Default

mahal sgt sbb bleh kalis api nerako..
Reply With Quote
  #60  
Old 13-08-2017, 11:11 AM
eizzbizz eizzbizz is offline
Super Active

eizzbizz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2009
Posts: 6,711
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 39
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

beli mahal2 belom tentu maching dgn pemakai...
contoh : kalo DSV pakai...ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
contoh : kalo Anzalna pakai...aaauuuuuummmmmmmmmmmmmmmm
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump