Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #261  
Old 05-01-2014, 07:02 AM
Kbyne Kbyne is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: KL
Posts: 8,076
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 56
Active Level
My Mood:
Default

Cadangan saya kalau kejadian terAstrok mergekan saja kedua dua thread tersebut,waima tiga atau empat thread duplicate sekali pun jika ianya terjadi...mintak tolong MOD mergekan jika tak keberatan...

Tapi yg ori punya thread tak ada duplication janganla pulak nanti ada CGrian yg komen Astrok...tu yg silap jadi "tersilap Astrok" kot...wakaka...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #262  
Old 05-01-2014, 07:17 AM
eizjoe eizjoe is offline
Super Active

eizjoe's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 6,044
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Saya dapati mod tak delete thread yg mohon didelete termasuk saya
Reply With Quote
  #263  
Old 05-01-2014, 04:58 PM
Nobu Nobu is offline
Active Member

Nobu's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Mar 2012
Posts: 2,361
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by eizjoe View Post
Saya dapati mod tak delete thread yg mohon didelete termasuk saya
ada klik button report post tak di post yang pertama??
selalunya kalau aku nak suruh mod delete thread, aku klik button report post..

kalau tulis komen "mod mohon delete thread", mungkin mod x perasan..
dalam cg ni banyak thread dan post yang nak kena tengok..
Reply With Quote
  #264  
Old 12-01-2014, 09:20 PM
Print_Screen Print_Screen is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 5,923
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 6
Active Level
Default

Ya saya setuju kalau ada 2 thread yg astrok di merge kn
Reply With Quote
  #265  
Old 01-06-2014, 04:56 PM
arang67 arang67 is offline
Super Active

arang67's Avatar
 
Trader Rating: (44)
Join Date: Apr 2009
Posts: 6,442
Thanks (Received): 333
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

up thread ni
Reply With Quote
  #266  
Old 23-07-2014, 06:38 AM
adam677 adam677 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 315
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Akhirnya makin lama makin paham tentang etika dalam cg ni.mohon agar old timer bimbing new member macam aku ni contohnya..mohon agar org lama tegur pada aku atau mereka yang baru yg mana ada melanggar etika dlm berforum.asalkan teguran sevara mesra alam..mohon kerjasama semua..terima kasih..
Reply With Quote
  #267  
Old 22-08-2014, 12:53 PM
Jijul Jijul is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2014
Posts: 55
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Nobu View Post
ada klik button report post tak di post yang pertama??
selalunya kalau aku nak suruh mod delete thread, aku klik button report post..

kalau tulis komen "mod mohon delete thread", mungkin mod x perasan..
dalam cg ni banyak thread dan post yang nak kena tengok..
Dah banyak kali klik button report minta delete post tapi post tetap x delete.. Saya pun dah pm hampir semua mod mintak bantuan untuk delete.mungki ade sesiapa yg boleh bantu saya sebab saya mmg urgent nak delete post tersebut
Reply With Quote
  #268  
Old 22-08-2014, 01:01 PM
fly3930 fly3930 is offline
Active Member

fly3930's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,137
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Mmg best bukak forum cg ni. Semua berita latest ada dlm ni dan yg terbaik komen dari geng cg.. matang dan mantap. Cuma satu saja masalah aku. Ada penjual barang dalam ni asyik bump barang nak dijual. Aku tak kisah bump tu biasa la nak promote tapi Ada yg dari tahun 2012 sampai sekarang dok bump lagi barang yg sama. Barang yg dijual plak mmg ... aku tak tau nak cakap apa dah. Malu siot nak jual barang yg tah apa2. For example Lanyard jenama hp ngan maybank tu... ada plak cd game lama. Pembaris. Sudah aku tak mahu nak listkan lagi. Pelik aku species mcm ni.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold