Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Signals

Forex Signals For those advanced traders who are willing to share your trading style, they can share good signal to others.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-11-2012, 04:32 PM
asamjawa asamjawa is offline
Regular

asamjawa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: 2013- Silent Trader ( 100-161.8 MHz )
Posts: 776
Thanks (Received): 92
Likes (Received): 0
Active Level
Default Forex Signal Khas untuk GOLD dan EU berdasarkan Trend..kepoweran

Aku akan memberikan signal eu apabila aku kesempatan. Signal yang aku buat ini berdasarkan kepada Hukum Trend yang mana samada Uptrend atau Down Trend.

Aku hanya memberikan signal dengan memberikan OP ( open Price ) dan SL ( Stop loss). Mengenai TP ( take Profit ) ianya bergantung kepada anda samada banyak atau sikit.

Signal aku ini mungkin mempunyai TP yang pendek ( bawah 10pip) atau TP yang panjang ( puluh-puluh pip ). Asal positif dan yakin cukuplah nak close.

Sekiranya trend berubah dan mengenai SL aku harap kalian semua usah lah hampa kerana mungkin ianya akan berlaku dan jadikanlah ianya satu dugaan. Saya cuba memberikan seberapa tepat signal tersebut namun pasaran yang menentukannya.

Adalah baiknya .. selepas price mencecah 15 pip anda naikkan SL kepada 2 pip atas open price agar mendapat 2 pip profit...selamat berjuang

sekiranya ada signal maka saya akan meberikan nya disini...waktu dan bila bergantung pada signal saya...

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


aku tidak mencari trend yang akan terbentuk( perubahan trend) tapi aku cari trend yang sudah terbentuk...


sejarah signal yang saya berikan dalam kumpulan saya ...


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by asamjawa; 31-05-2013 at 08:31 AM..
Reply With Quote
Thanks Kereta Sodok, matagas, nazu, yon777, gee91 and 71 others thanked for this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-11-2012, 04:33 PM
asamjawa asamjawa is offline
Regular

asamjawa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: 2013- Silent Trader ( 100-161.8 MHz )
Posts: 776
Thanks (Received): 92
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Ruang ini untuk UPDATED signal jika ada.

mulai disember saya akan berikan signal sekiranya ada pada awal jam 8.00 pagi... anda diperlukan untuk membuat pending order. sasaran kita adalah sekitar 25-30 pip sehari.


minta maaf sesangat...saya tidak kesempatan untuk update di page 1 signal baru disebabkan ketiadaan masa... oleh itu saya berharap sekiranya ada sesiapa yang dapat membantu rakan rakan lain dalamsignal terkini.....terima kasih...


Last edited by asamjawa; 21-12-2012 at 04:45 AM..
Reply With Quote
  #3  
Old 19-11-2012, 04:34 PM
asamjawa asamjawa is offline
Regular

asamjawa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: 2013- Silent Trader ( 100-161.8 MHz )
Posts: 776
Thanks (Received): 92
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tips :
a. Secara umum aku tidak mencari perubahan trend atau dengan kata trend yang akan terbentuk kerana aku lebih percaya kepada trend yang SUDAH terbentuk. Bagiku semua teknik bagus cuma teknik dan cara aku adalah mengikut Hukum Trend iaitu mengikut Trend yang sudah terbentuk. Sekiranya kita berjaya mengutip pip walaupun satu pip maka kita sebenarnya sudah mengikut trend namun sekiranya kita gagal juga setelah mengikut trend maka maknanya kita sudah berusaha untuk mengikut trend namun Tuhan lebih mengetahui.

Last edited by asamjawa; 20-11-2012 at 07:58 AM..
Reply With Quote
  #4  
Old 19-11-2012, 04:37 PM
dauskupang dauskupang is offline
Active Plus

dauskupang's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2012
Location: ..................................................
Posts: 4,453
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 54
Active Level
My Mood:
Default

TQ masta.....ambe bersila dulu kat depan
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #5  
Old 19-11-2012, 04:38 PM
asamjawa asamjawa is offline
Regular

asamjawa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: 2013- Silent Trader ( 100-161.8 MHz )
Posts: 776
Thanks (Received): 92
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
TQ masta.....ambe bersila dulu kat depan
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
thanks....saya buat seberapa yang tepat untuk membantu rakan-rakan kita.....
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #6  
Old 19-11-2012, 04:39 PM
dhaniel dhaniel is offline
Active Plus

dhaniel's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2012
Location: Dunia yang Fana'
Posts: 2,680
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

TQVM masta..ambe tumpang bersila jugak depam masta
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 19-11-2012, 04:40 PM
dapatduit dapatduit is offline
Super Active

dapatduit's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Apr 2010
Location: johor
Posts: 6,203
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

tq master..
__________________
click sufi-atau-Click syirik
-CLICK99santapanjiwa(Dia adalah Tuhan) Yang Mengetahui yang ghaib, maka Dia tidak memperlihatkan kepada seorangpun tentang yang ghaib itu kecuali kepada rasul yang diridhai-Nya, maka sesungguhnya Dia mengadakan penjaga-penjaga (malaikat) di muka dan di belakangnya. [Al Jin 26-27]
Reply With Quote
  #8  
Old 19-11-2012, 04:42 PM
Kereta Sodok Kereta Sodok is offline
Regular

Kereta Sodok's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2011
Location: KUANTAN, PAHANG
Posts: 301
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Patik bersedia nk polo dah ni...
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
We Strive For Excellent
Reply With Quote
  #9  
Old 19-11-2012, 04:54 PM
asamjawa asamjawa is offline
Regular

asamjawa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: 2013- Silent Trader ( 100-161.8 MHz )
Posts: 776
Thanks (Received): 92
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
TQVM masta..ambe tumpang bersila jugak depam masta
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
ala..saya bukan master tapi plaster aje...ok..no problem...
Reply With Quote
  #10  
Old 19-11-2012, 04:56 PM
asamjawa asamjawa is offline
Regular

asamjawa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: 2013- Silent Trader ( 100-161.8 MHz )
Posts: 776
Thanks (Received): 92
Likes (Received): 0
Active Level
Default

seperti dalam post di rumah sebelah...
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


buy valid ...pada hari nie....dapat hasil ke master....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold