Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Signals

Forex Signals For those advanced traders who are willing to share your trading style, they can share good signal to others.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #21  
Old 19-06-2008, 06:29 PM
onetarmizi onetarmizi is offline
Elite Member


 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2006
Location: Metatrader Platform
Posts: 4,153
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 45
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
nk bg cadangan kpd mod utk memberi arahan direct melalui PM kpd ahli2 yg membuka thread forex signal agar folo format yg baru ni.
Sbab tgk masih ramai yg buat dek je, klu semua folo format ni ahli2 leh tgk signal terbaru dgn mudah, n secara langsung dpt menilai prestasti signal2 yg lepas2 supaya tak tertipu, jika ada agenda terselindung nl jual ebook,signal,class dll hehehehe klu betul2 ikhlas tu alhamdulillah..
n klu signal provider ni tak folo gak, bg warning, thread akan ditutup hehehehhehe
Yup sekiranya buka thread signal tapi tak follow apa yg disarankan maka thread itu akan di close atau dipadamkan.
Paid Advertisement
  #22  
Old 25-06-2008, 10:23 PM
Dann Dann is offline
Administrator

Dann's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,718
Thanks (Received): 1550
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sekali lagi kita minta pada ahli yang prihatin, tolong adukan pada kita sekiranya terdapat mana-mana topik di dalm free signal ini mempunyai agenda tersendiri untuk menjual perkhidmatan signal. Boleh adukan terus ke mana-mana forex moderator atau terus PM saya. Thx a lot.
  #23  
Old 26-06-2008, 02:52 PM
azura80 azura80 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 36
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kenapa apa bila minta ea atau indi dari ahli yang berjaya seperti tak diendahkan.......... Seolah-olah mereka tak mahu orang lain profit seperti mereka... bukankah tujuan thread di buka untuk membantu satu sama lain... hanya sekadar untuk bermegah megah bahawa dia lah pakar trader...
  #24  
Old 02-07-2008, 11:24 AM
bagindas bagindas is offline
Regular

bagindas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 209
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
kenapa apa bila minta ea atau indi dari ahli yang berjaya seperti tak diendahkan.......... Seolah-olah mereka tak mahu orang lain profit seperti mereka... bukankah tujuan thread di buka untuk membantu satu sama lain... hanya sekadar untuk bermegah megah bahawa dia lah pakar trader...
setuju2 10000XXXXX

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
  #25  
Old 02-07-2008, 11:29 AM
matttiya88 matttiya88 is offline
Active Plus

matttiya88's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,173
Thanks (Received): 245
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
kenapa apa bila minta ea atau indi dari ahli yang berjaya seperti tak diendahkan.......... Seolah-olah mereka tak mahu orang lain profit seperti mereka... bukankah tujuan thread di buka untuk membantu satu sama lain... hanya sekadar untuk bermegah megah bahawa dia lah pakar trader...
betol2...kongsi2 la sme
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
  #26  
Old 19-07-2008, 10:26 PM
BetterMen BetterMen is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Moderator I'm Newbie In this Forum so if I have any Misatake please Inform me to correct my Misatke,Thanx Before Joining with All of U.
  #27  
Old 19-07-2008, 10:32 PM
hishammarmin hishammarmin is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2007
Location: KLINIK HAIWAN SENAWANG NS
Posts: 5,682
Thanks (Received): 193
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bagus...elok macam tu. Ada sistem...senang nak analyse...
__________________
[CENTER][B][URL=https://secure.instaforex.com/en/open-account.aspx?x=LA][COLOR="Red"][SIZE="5"]JOIN INSTAFOREX-Toll free: 1800-883-810
[/SIZE][/COLOR][/url][URL="http://www.commercialnetworkservices.com/?a_aid=1373c3f0"]CNS - Traders VPS-only USD 1/day ![/URL]
[SIZE="5"][URL="http://www.**************"][COLOR="Red"]INSTAFOREX TOP IB (REACHED USD 5 MILLION TRANSACTION VALUE) - DEAL WITH US![/COLOR][/URL][/SIZE][/B]

aku pun bukan pandai sangat...tapi takdeler sampai nak tunjuk keb0d0han aku kat khalayak-sendiri mau ingat laaa....
[/CENTER]
  #28  
Old 20-07-2008, 12:50 AM
atlantis atlantis is offline
CG Top Poster Club

atlantis's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: melaka
Posts: 35,233
Thanks (Received): 769
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
kenapa apa bila minta ea atau indi dari ahli yang berjaya seperti tak diendahkan.......... Seolah-olah mereka tak mahu orang lain profit seperti mereka... bukankah tujuan thread di buka untuk membantu satu sama lain... hanya sekadar untuk bermegah megah bahawa dia lah pakar trader...
indi2 atau ea tsb dah ada thread nya masing.
menggunakan sesuatu indi memerlukan kemahiran. bukan ko tanya, aku jawab = ko pandai. tak semudah itu.
itu sebab perbincangan dilakukan di thread masing2.

kalau nakkan holly grail, kena la beramah mesra dulu dgn orang yg ko rasa mempunyai nya. bila ujud rasa mesra, baru la ditempiaskan ilmu tu.

memang ada rasa megah pada yg berjaya. apa taknya, sesuatu yg dianggap paling sukar dah berjaya ditakluki.

nak mintak seringgit pun hanya dapat dari orang yg suka pada ko. inikan pulak nak dapat sesuatu yg orang tu dah banyak korban duit.

sekarang ko dah tunjukkan sinis pada orang2 yg berpengalaman.
makin jauh la nak dapat ilmu free
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
  #29  
Old 20-07-2008, 12:58 AM
proincm proincm is offline
Super Active

proincm's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Location: Gombak, Malaysia
Posts: 5,972
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
indi2 atau ea tsb dah ada thread nya masing.
menggunakan sesuatu indi memerlukan kemahiran. bukan ko tanya, aku jawab = ko pandai. tak semudah itu.
itu sebab perbincangan dilakukan di thread masing2.

kalau nakkan holly grail, kena la beramah mesra dulu dgn orang yg ko rasa mempunyai nya. bila ujud rasa mesra, baru la ditempiaskan ilmu tu.

memang ada rasa megah pada yg berjaya. apa taknya, sesuatu yg dianggap paling sukar dah berjaya ditakluki.

nak mintak seringgit pun hanya dapat dari orang yg suka pada ko. inikan pulak nak dapat sesuatu yg orang tu dah banyak korban duit.

sekarang ko dah tunjukkan sinis pada orang2 yg berpengalaman.
makin jauh la nak dapat ilmu free
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
huu..pos yg menarik dan banyak isi..best2
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
  #30  
Old 27-08-2008, 02:04 AM
Quack Quack is offline
Newbie

Quack's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sorry bos nak tanya kalau mcm aku bagi signal yg macamnie camna nak kata yer... perlu ikut format gak ker....


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold