Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 12-10-2011, 09:02 AM
kipaskertas_108 kipaskertas_108 is offline
Active Plus

kipaskertas_108's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Location: KjG-SrMbN-USj
Posts: 3,071
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tlg kasi info kt mne nk jd kerani undi area KL,S'gor & N9..TQ~
__________________

.: Politik itu Hiburan .:. Hiburan itu Politik :.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 12-10-2011, 09:06 AM
krusader krusader is offline
Active Plus

krusader's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2010
Posts: 4,368
Thanks (Received): 98
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kuraku View Post
jadi la ketua kerani..bole kira undi...
satu untuk kau..satu untuk aku..
satu untuk kau dua untuk aku...kekekee
jd ketua kerani undi leceh bro...
penat nk kira undi nnti...
Reply With Quote
  #23  
Old 12-10-2011, 09:11 AM
krusader krusader is offline
Active Plus

krusader's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2010
Posts: 4,368
Thanks (Received): 98
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by soulsix View Post
kerjanya buat apa?
tarikh tutup bila?
boleh pilih pusat ke?
kerje senang je bro, duk dalam kelas kt sekolah, semak daftar pengundi, tolong2 orang yg nk mengundi...pegang pembaris je... adela kerja2 lain yg memang mudah....

tarikh tutup xtau lak bila, tp klo lambt tkot dh penuh...
pusat tu akn ditentukan..xleh pilih, tp berdekatan dgn alamat rumah kita la...
Reply With Quote
  #24  
Old 12-10-2011, 09:12 AM
sham6545 sham6545 is offline
Active Plus

sham6545's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2011
Location: Semenyih
Posts: 3,742
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku keje di skolah...senang je...PK yang offer sape2 staff skolah yg nk jadi kerani ngundi, meh sini bagi nama.. hahaaa s
- sape2 yg nak jadi kerani tu, cuba2 la tanya kalo ada kwn2 yg keje di skolah tu..
__________________
Pls call @wasap 013-2707 688 for Order
Sewa Iklan Anda Di sini Murah2
Jual Laptop Rosak Pada Saya
Dell Core i7 Ultrabook Marvellous
Hard Disk 80GB RM20[/URL]
Reply With Quote
  #25  
Old 12-10-2011, 09:13 AM
krusader krusader is offline
Active Plus

krusader's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2010
Posts: 4,368
Thanks (Received): 98
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zerkz View Post
xlupa.. Kerani undi leh buang undi kat situ jugak, tp ada la b0rang nk kne isi..
yups, tp dlu aku mengundi kt luar, sje2 je keluar jp....
Reply With Quote
  #26  
Old 12-10-2011, 09:14 AM
krusader krusader is offline
Active Plus

krusader's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2010
Posts: 4,368
Thanks (Received): 98
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SHiNiGaM! View Post
Form xleh donlod ke?
xtau la pulak...
Reply With Quote
  #27  
Old 12-10-2011, 09:15 AM
krusader krusader is offline
Active Plus

krusader's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2010
Posts: 4,368
Thanks (Received): 98
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gaban_baik View Post
Biasanya kerani undi ni bertugas di pusat dia mengundi...
tgk juga la, klo tmpt dia mengundi tu ramai dri tmpt yg sama, selalunya akan dihantar ke tempat yg berhampiran...
Reply With Quote
  #28  
Old 12-10-2011, 09:18 AM
nu4r618 nu4r618 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 34
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

yg aku tgk ramai member2 ofis jd kerani undi nie tak mengundi..register mengundi pun belum...tp kalo dpt jd kerani mengundi nie mmg ok dpt tambah pendapatan...
Reply With Quote
  #29  
Old 12-10-2011, 09:25 AM
spellbinder spellbinder is offline
Active Plus

spellbinder's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,665
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by krusader View Post
tgk juga la, klo tmpt dia mengundi tu ramai dri tmpt yg sama, selalunya akan dihantar ke tempat yg berhampiran...
sebelum ni punya pilihanraya aku bertugas dekat ngan rumah aku..tp kali ni dah kawen, aku request dekat ngan umah mak mertua aku sbb dah ada anak..minta tolong mak mertua jagakan anak.wife pun bertugas juga...

p/s:teringat sekejap..dulu aku isikan borang utk awek aku, skrg ni dah jadi wife...pun aku isikan borang utk dia jugak...
Reply With Quote
  #30  
Old 12-10-2011, 09:26 AM
krusader krusader is offline
Active Plus

krusader's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2010
Posts: 4,368
Thanks (Received): 98
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kipaskertas_108 View Post
tlg kasi info kt mne nk jd kerani undi area KL,S'gor & N9..TQ~
xleh nk tolong la, xtau... klo area mlake tau la, kt pejabat tanah...amik borang dan isi....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold