Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Signals

Forex Signals For those advanced traders who are willing to share your trading style, they can share good signal to others.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: Signals profitable ?
Ya 5 100.00%
Tidak 0 0%
Voters: 5. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-10-2016, 01:26 AM
kepalamentol kepalamentol is offline
Newbie

kepalamentol's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 17
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Signal forex mingguan PERCUMA

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

!!! REQUEST !!!
Kalau follow signal, jangan lupa KLIK undian POLL kat atas tu. TQ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Signal: Daily / Scalp
Tarikh: 13 Oktober 2016
Teknik: Bollinger Bands
Target: Bullish GBPCAD
Risk: High

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Signal: Daily / Scalp
Tarikh: 12 Oktober 2016
Teknik: Momentum
Target: Bullish EURGBP
Risk: Medium

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Signal: Weekly
Tarikh: 12 Oktober 2016
Teknik: Advance RSI
Target: Bullish USDCAD
Note: Entry selepas break resistant
Risk: Low

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Signal: Daily
Tarikh: 11 Oktober 2016
Teknik: Regression
Target: Bearish AUDUSD
Risk: Low

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Signal: Weekly
Tarikh: 10 Oktober 2016
Teknik: Advance VSA
Target: Bearish EURCHF
Risk: Medium

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Signal: Swing
Tarikh: __ Oktober 2016
Teknik: Advance S&R
Target: Bearish NZDUSD
Risk: Medium

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

!!! AMARAN !!!
Gunakan akaun DEMO sahaja untuk follow signal yang disediakan.

Semoga berjaya!

Last edited by kepalamentol; 12-10-2016 at 11:01 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-10-2016, 04:16 PM
kepalamentol kepalamentol is offline
Newbie

kepalamentol's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 17
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Signal History

INFO

Sila semak post yang pertama sahaja untuk "updated" signals.
Signal akan di"updates" pada setiap hujung minggu (sahaja).
Tujuan signal ini diberi adalah supaya rakan trader terutamanya yang
:: masih baru dapat belajar sesuatu secara spontan daripada pengalaman.
:: maka, disini tidak perlu saya sertakan "pending order" atau "entry level".
:: hanya arah market dan risiko yang perlu diberi perhatian sebelum entry.
:: Sila teliti & buat perancangan mengikut teknik masing2.
Gunakan kaedah "money management" yang sesuai sebab kita berdagang bukan berjudi.
Money management yang salah tetap kecundang, walaupun entry tepat macam sniper.


NASIHAT

Jika ada rakan trader yang baru nak berjinak2 dengan forex, janganlah bazirkan wang.
Sebaliknya daftar je akaun DEMO pun dah cukup, jangan terpedaya
dengan kata2 orang bahawa akaun DEMO ni takde feel _& sebagainya.
Jika profit alangkah ruginya trade akaun DEMO, tapi tak pula fikir kalau loss ruginya
duit tu dah boleh derma kat anak yatim, atau tabung masjid lagi besar pelaburan kita.
!! Ingat, 95% peratus daripada trader adalah gagal termasuk yang muflis pun ramai.
!! Jadi, secara logiknya takkan sehari dua kenal forex dah berjaya masuk golongan 5%.
!! Bila makin banyak rugi, lagi emosi sebab nak kejar balik modal. Dah kena ayam pulak.
!! Kalau ada duit lebih tu boleh derma kat saya je, dapat juga besarkan margin.
!! Tak payah nak kayakan lagi broker forex yang dah kaya raya tu..

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Hahaha
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forex trading adalah HARAM

Last edited by kepalamentol; 10-10-2016 at 06:30 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 09-09-2017, 03:43 PM
forumercg forumercg is offline
Regular

forumercg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 289
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 27
Blog Entries: 1
Active Level
Default

tiada update lagi??
__________________
RUANGAN UNTUK DISEWA
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold