Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #491  
Old 15-04-2016, 03:26 PM
hellspermaster hellspermaster is offline
Active Plus

hellspermaster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 2,599
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 19
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
CG ni adalah forum (kebanyakan orang) melayu..kalau bahasa pun macam orang takde tamadun, memang sangat memalukan orang melayu
melayu hanya mampu bertamadun dlam 50 tahun jer....pastu hancur...sjarah sudah membuktikan.
__________________
NKay E. Dept.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #492  
Old 25-08-2017, 07:41 AM
adamrao adamrao is offline
Regular

adamrao's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2017
Posts: 443
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 16
Active Level
Default

orang kita biasa suka bersangka baik.. dalam tulisan saja tulis kejam.. dunia nyata.. mukin dia sahabat terbaik dunia akhirat..

pada aku yang hati tisu ja block orang nie.. jenis xda soul nak respek pandangan orang.. suka bersangka baik.. telo xda telo takut apa dkata p kat dia atau keluarga dia..

zaman sekarang lu hadap ja keb0dohan orang dan berkata kau b0doh.. berani kata.. beserta attachment dan bukti kenapa ang kata begitu.. kita berkata bukan nak kata kita keji tp kita nak cakap sesuatu bagi orang paham..

apa pun begantung pada isu yang sedang kita hadapi..

kadang dunia perlukan antagonis cam zanuar dalam cg nie.. sikit sikit lu block orang.. payah la.. tu pasal keb0dohan banyak bertebaran dalam cg sini.. dulu aku pun suka kata benda benda dengan ayat yang keras..

join sini semula tuk hiburan dan masuk ala kadar membaca apa adanya.. xda masa nak serius lg.. cool sudah..

amp dok tunjuk power sembang pun x guna dalam nie tanah melayu dok hilang.. politik abaikan ampa.. raja kenyang perut sendiri.. lagi mau tunjuk power sembang dalam nie..

sembang kasar sikit dan report admin.. apa daaaaa........
__________________
deeeiiiiii lu apa bikin..
Reply With Quote
  #493  
Old 25-08-2017, 07:45 AM
matabulat matabulat is offline
Active Member

matabulat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,330
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 286
Active Level
My Mood:
Default

konsepny santai..
tak mahu faham konsep santai..




sila kelaut...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold