Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1841  
Old 18-09-2014, 08:08 AM
soyabean84 soyabean84 is offline
Active Plus

soyabean84's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,957
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 21
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ss McQueen View Post
ni email sy bos.

[email protected]

email kan kat sini bole? tq
Noted...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1842  
Old 24-09-2014, 12:58 PM
radiohead radiohead is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 45
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

salam. mana nak dpt rc piles yg murah/seken? rc piles eng beng - klang - ok tak? target 6x6" size.tq
Reply With Quote
  #1843  
Old 01-10-2014, 12:25 AM
stanley_climbfall stanley_climbfall is offline
Active Member

stanley_climbfall's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,442
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

paip ABS boleh dibuat ulir tak utk penyambungan?
Reply With Quote
  #1844  
Old 13-01-2015, 11:05 AM
AMICO66 AMICO66 is offline
Super Active

AMICO66's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: May 2008
Location: SRI MANJUNG
Posts: 9,527
Thanks (Received): 242
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

ASSALAMUALAIKUM

Tahun depan anak teman nak buat LI.. company mana yang boleh terima ye kat area KL atau SHAH ALAM? any idea?
__________________
PREPAID MURAH ONEXOX,
Kawasan Manjung, Perak sila hubungi teman >> 010.6060038

group fb gambar dari kamera enset >https://www.facebook.com/groups/1095707047230765/
Reply With Quote
  #1845  
Old 17-01-2015, 10:04 AM
AMICO66 AMICO66 is offline
Super Active

AMICO66's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: May 2008
Location: SRI MANJUNG
Posts: 9,527
Thanks (Received): 242
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AMICO66 View Post
ASSALAMUALAIKUM

Tahun depan anak teman nak buat LI.. company mana yang boleh terima ye kat area KL atau SHAH ALAM? any idea?
tak ada yg nak bagi idea?
__________________
PREPAID MURAH ONEXOX,
Kawasan Manjung, Perak sila hubungi teman >> 010.6060038

group fb gambar dari kamera enset >https://www.facebook.com/groups/1095707047230765/
Reply With Quote
  #1846  
Old 22-03-2016, 08:35 PM
zoro8810 zoro8810 is offline
Regular

zoro8810's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 131
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

salam kwn2. tahu tak kat mana ada service cuci batu granite (excavated from loose earth masa slop repair).

Batu dlm tanah boleh pakai balik cuma tak tahu kat mana nak cuci

kalau tahu boleh shre sini
Reply With Quote
  #1847  
Old 03-04-2016, 02:11 AM
luminor luminor is offline
Active Plus

luminor's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2012
Posts: 4,597
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Aku ada beli tanah sawah..mmg tengah bendang,luas hampir setengah ekar
Soil aku rasa campur campur tanah liat n pasir pantai sbb cuma 150 meter lebih kurang dari pantai
Masalah aku skrg ni nk tambak tanah

Jangan pelik plk dekat pantai pun ada bendang..haha

MasAk der kos dia kalau ikutkan
N klau tambak tanah merah je takut mendap pulak n kos tinggi
2 hari lepas aku call supplier tanah merah dia bagi rm250 satu lori 10 tayar= 10 cubic meter

Ada solution lain tak
1.untuk atasi kos tinggi
2.untuk dpt foundation yg solid

Maybe letAk batu batu boleh ke?
Aku dok terpikir yg batu batu dinding org pecahkan buat renovate rumah tu
Boleh x letak jdi hardcore kat bendang aku tu
Kalau boleh mana nak cari?

Btw thanks cg
__________________
victory loves preparation.

Fat burner mega pro series-free cod kl/selangor & pos seantero malaya
0175812123

Last edited by luminor; 03-04-2016 at 02:24 AM..
Reply With Quote
  #1848  
Old 03-04-2016, 11:31 PM
luminor luminor is offline
Active Plus

luminor's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2012
Posts: 4,597
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by luminor View Post
Aku ada beli tanah sawah..mmg tengah bendang,luas hampir setengah ekar
Soil aku rasa campur campur tanah liat n pasir pantai sbb cuma 150 meter lebih kurang dari pantai
Masalah aku skrg ni nk tambak tanah

Jangan pelik plk dekat pantai pun ada bendang..haha

MasAk der kos dia kalau ikutkan
N klau tambak tanah merah je takut mendap pulak n kos tinggi
2 hari lepas aku call supplier tanah merah dia bagi rm250 satu lori 10 tayar= 10 cubic meter

Ada solution lain tak
1.untuk atasi kos tinggi
2.untuk dpt foundation yg solid

Maybe letAk batu batu boleh ke?
Aku dok terpikir yg batu batu dinding org pecahkan buat renovate rumah tu
Boleh x letak jdi hardcore kat bendang aku tu
Kalau boleh mana nak cari?

Btw thanks cg
Up post...tolong ler jawab😞
__________________
victory loves preparation.

Fat burner mega pro series-free cod kl/selangor & pos seantero malaya
0175812123
Reply With Quote
  #1849  
Old 21-07-2017, 06:46 PM
AMICO66 AMICO66 is offline
Super Active

AMICO66's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: May 2008
Location: SRI MANJUNG
Posts: 9,527
Thanks (Received): 242
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

alhamdulillah anak teman baru habis Degree... tengah usha kerja kosong skrg.. ada mana2 tempat yg boleh apply?
__________________
PREPAID MURAH ONEXOX,
Kawasan Manjung, Perak sila hubungi teman >> 010.6060038

group fb gambar dari kamera enset >https://www.facebook.com/groups/1095707047230765/
Reply With Quote
  #1850  
Old 13-08-2017, 10:58 PM
AMICO66 AMICO66 is offline
Super Active

AMICO66's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: May 2008
Location: SRI MANJUNG
Posts: 9,527
Thanks (Received): 242
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AMICO66 View Post
alhamdulillah anak teman baru habis Degree... tengah usha kerja kosong skrg.. ada mana2 tempat yg boleh apply?
bump.. jika ada mana2 yg memerlukan
__________________
PREPAID MURAH ONEXOX,
Kawasan Manjung, Perak sila hubungi teman >> 010.6060038

group fb gambar dari kamera enset >https://www.facebook.com/groups/1095707047230765/
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold