Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 09-08-2017, 09:30 AM
puyol puyol is online now
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 15,101
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 113
Active Level
Default

NDP 2017 THEME

#ONENATIONTOGETHER


The theme for this year’s National Day Parade (NDP) is “#OneNationTogether”, a rallying call to unite all Singaporeans to stand together and overcome all odds together. ‘One Nation’ is to remind Singaporeans that regardless of origin and background, we belong as one people and one nation. It encourages Singaporeans to harness our diversity and to leave no one behind as we strive towards an even brighter future. ‘Together’ emphasises the importance of unity in times of uncertainty and challenges ahead and represents a call-to-action for all Singaporeans to overcome the odds together.

For the first time in NDP, the hash symbol (#) has been incorporated into an NDP theme, #OneNationTogether, enabling Singaporeans to share the rally call through social media. The “#” also serves as symbols of unity and home. “#” draws a close resemblance to the iconic image of four interlocking arms found in our nation’s first Orchid series $10 note launched in 1967. This symbolizes our nation’s strength in social unity and multicultural harmony. “#” is also a familiar feature in Singaporean home addresses, making “#” synonymous with the idea of home.



NDP 2017 LOGO

FOUR HANDS INTERLOCKED IN UNITY AND STRENGTH!




The logo features four hands clasped and interlocked with each other in unity. The logo is inspired by the iconic image on Singapore’s first ten dollar Orchid series note launched in 1967.

The intertwined hands symbolise Singaporeans from all walks of life setting aside their differences, and coming together with the conviction of building a better Singapore of tomorrow. It also reflects the important role that racial harmony has played in our 52 years of nation building.

Red is the primary colour of the logo, reflecting our celebratory mood as we commemorate Singapore’s 52nd year of independence. It also represents the unwavering determination and passion of our people. The white in the logo symbolises the everlasting purity and virtue of our nation.
Red will be the main colour used in the logo to reflect the celebratory mood as we celebrate our nation's birthday. It also characterises the unwavering determination and passion of our people.

The image of our island, nestled in the centre of the four hands, represents the special place that Singapore will hold in the hearts of all Singaporeans.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 09-08-2017, 12:05 PM
gadgetmall gadgetmall is offline
Super Active

gadgetmall's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 6,935
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

singapore ni mcm badut pun ade.

lagu kebangsaan dlm bhsa melayu.
tapi majoriti rkyat tak tahu bhase mlayu.
__________________
amin...
bersyukur dngn ape yg dah jadi..
sesungguhnye lebih rmai lg orang yg tidak bernasib baik..
Reply With Quote
  #43  
Old 09-08-2017, 12:12 PM
lpsoldier007 lpsoldier007 is offline
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 21,528
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 222
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gadgetmall View Post
singapore ni mcm badut pun ade.

lagu kebangsaan dlm bhsa melayu.
tapi majoriti rkyat tak tahu bhase mlayu.
Bukan lagu kebangsaan je.

Bahasa Kebangsaan Singapura ialah Bahasa Melayu.

Ada dalam Perlembagaan diorang.
Reply With Quote
  #44  
Old 09-08-2017, 12:16 PM
puyol puyol is online now
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 15,101
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 113
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by lpsoldier007 View Post
Bukan lagu kebangsaan je.

Bahasa Kebangsaan Singapura ialah Bahasa Melayu.

Ada dalam Perlembagaan diorang.
https://sso.agc.gov.sg/Act/CONS1963?...20170804120437
Reply With Quote
  #45  
Old 09-08-2017, 12:18 PM
gadgetmall gadgetmall is offline
Super Active

gadgetmall's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 6,935
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lpsoldier007 View Post
Bukan lagu kebangsaan je.

Bahasa Kebangsaan Singapura ialah Bahasa Melayu.

Ada dalam Perlembagaan diorang.
kat msia pon ade badut mcm ni.

acah2 we are malaysian.

we need fair share..fair right.


kebutuhan btol.
__________________
amin...
bersyukur dngn ape yg dah jadi..
sesungguhnye lebih rmai lg orang yg tidak bernasib baik..
Reply With Quote
  #46  
Old 11-08-2017, 08:13 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 114,417
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 8216
Active Level
My Mood:
Default

Budak tunjuk jari tengah ketika perarakan Hari Kemerdekaan Singapura ke-52


SENGAJA atau tidak, aksi seorang kanak-kanak lelaki menunjukkan jari tengah ketika Perarakan Hari Kemerdekaan Singapura (National Day Parade, NPD) tular.


Perbuatannya telah dirakamkan oleh sebuah kamera dan disiarkan di televisyen secara langsung dan boleh disaksikan oleh seluruh rakyat Singapura ketika itu.

Rakaman selama beberapa saat ketika acara yang berlangsung di Marina May, Singapura semalam itu juga telah disebarkan meluas menerusi media sosial Youtube, Facebook dan Twitter.

Malah di laman rasmi Facebook Sure Boh Singapore sendiri, video itu telah ditonton lebih 50,000 kali dan dikongsikan sebanyak 1,500 sejak dimuat naik 13 jam lalu.

Identiti kanak-kanak yang ditemani oleh dua penjaga lelaki berpakaian kemeja-t berwarna sama (dipercayai guru sekolahnya) masih belum dikenalpasti.

Netizen bagaimanapun menyifatkan tindakan kanak-kanak lelaki itu biadap, memalukan dan tidak sepatutnya berlaku pada upacara rasmi seperti Hari Kemerdekaan Singapura ke-52.

Namun, ada juga segelintir netizen beranggapan kanak-kanak itu sedang membuat bilangan menggunakan jari-jarinya.

"Kanak-kanak itu bukan menunjukkan jari tengah sebab jari pertama dan keduanya juga bergerak. Mungkin dia sedang membilang 1,2,3 jadi jangan cepat membuat spekulasi," tulis Lynn Lsy di Facebook.


http://www.astroawani.com/berita-dun...2-viral-151989
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold