Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #711  
Old 24-09-2012, 02:14 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,051
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Bro_Izantie View Post
Assalamualaikum dan salam sejahtera kpd semua tuan/puan. Tak perlu dijelaskan sekali lagi kerana aku yakin semua dah tahu spesifikasi beg parachute (SKY DIVE) ini. Kalis air dan TAHAN LASAK. Sila rujuk muka surat di bawah untuk lebih maklumat.

Makluman: Aku nak balik kampung pada malam 28 Sep 12 (Jumaat). Jadi, sempena pembalikan aku ke kampung nanti aku membuka semula pre order untuk kengkawan kirim beli beg ni. Tarikh tutup offer adalah pada 29 Sep 12 JAM 1400 (Sabtu). Seperti biasa, sila bank in dalam akaun Maybank atau CIMB (nombor akaun akan diberi melalui PM/SMS) aku utk mengesahkan order korang. Aku akan mula 'COD' (lain ertinya: penerimaan barangan oleh pembeli) mulai hari ISNIN (01 Okt 12 jam 1400 di Kompleks Sukan Keramat bersebelahan dengan JUSCO Setiawangsa) dan mula kurier juga pada hari tersebut.

Harga macam biasa juga seperti batch sebelumnya...(aku tak tepek di sini sebab nak korang rajinkan mouse tuan/puan utk scroll down kat page bawah utk baca serta paham apa kehendak, pengalaman dan testimoni CGRians dalam batch yang lalu...)

Pada 4th batch kali ini, ada dua patern aku offer antaranya adalah versi lama dan versi loreng ATM:





Tuan/Puan boleh buat pilihan. Oh ya...komen serta penambahbaikan yg dicadangkan oleh CGRians yg lalu masih tak dapat dipenuhi oleh supplier kerana akan melibatkan kenaikan kos. Namun begitu mungkin akan ada juga akhirnya dan mendapat perhatian dan makluman pihak mereka.

Sila jangan malu-malu dan segan utk PM/SMS/Call aku di talian:


013-6068441


Seperti biasa, jika SMS, sila berikan id CG tuan/puan sebab aku tak dapat nak simpan dan save no phone kengkawan sbb terlalu banyak SMS yg masuk dari pengalaman batch yg lalu..

Okeh....Ni listing CGRians yang nak order:




1.
2.
3.


Dengan ini secara rasminya aku membuka semula pre order utk kali keempat.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #712  
Old 24-09-2012, 02:15 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,051
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Sendiri View Post
same2
Aku doakan bisness rakan seperjuangan ni terus dimurahkan rezeki.. Aminn
Thanks..
Aku pun doakan yg sama utk bro..
Reply With Quote
  #713  
Old 24-09-2012, 02:31 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,051
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

sapa nak boleh order segera...esok dah masuk gaji bagi anggota gomen...
Reply With Quote
  #714  
Old 24-09-2012, 03:05 PM
kopi_tariq kopi_tariq is offline
Active Member

kopi_tariq's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Feb 2012
Posts: 1,876
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tt..last nak bayar ni bila?
Reply With Quote
  #715  
Old 24-09-2012, 04:00 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,051
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kopi_tariq View Post
tt..last nak bayar ni bila?
JUmaat friday...........
Reply With Quote
  #716  
Old 24-09-2012, 04:20 PM
theone_nie theone_nie is offline
Regular

theone_nie's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2011
Location: Penang
Posts: 157
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nk tempah satu...pm harga curier ke penang..

tq
Reply With Quote
  #717  
Old 24-09-2012, 10:06 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,051
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by theone_nie View Post
nk tempah satu...pm harga curier ke penang..

tq
check ur pm boss..
Reply With Quote
  #718  
Old 24-09-2012, 10:52 PM
muhdy muhdy is offline
Legendary Member

muhdy's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 11,103
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rasa cam berminat yg coreng2 tp gaji minggu depan plak
__________________
CARIGOLD MOST WANTED SCAMMER (MENYAMAR SELLER CG) - MOHD IZAT HELMI BIN UMAR --->>>BEWARE OF THIS PERSON!!
Reply With Quote
  #719  
Old 24-09-2012, 10:55 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,051
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by muhdy View Post
rasa cam berminat yg coreng2 tp gaji minggu depan plak
utk abam muhdy, buleh diejas aja..
Reply With Quote
  #720  
Old 24-09-2012, 11:09 PM
megat kompang megat kompang is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2012
Posts: 559
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku pon berminat jugak...aku dok langkawi..harga berapa..ada dua jenis je ekk...tolong pm kat aku...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump