Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1161  
Old 21-09-2012, 04:20 PM
2bz4money 2bz4money is offline
Legendary Member

2bz4money's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2006
Location: Kajang
Posts: 10,573
Thanks (Received): 2016
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by apiz View Post
ape la sibuk sangat pasal internal memory 4gb...letak memory card 16gb ..then transfer semua app ke memory card...lol tak paham aku..zzz
simpan apps yg perlu bangat jer..yg x brapa pakai main pakai buang jer..biarkan TAB tu natural n handy, jgn pening2 nak high end elok amik laptop jer.

rumah aku ada wifi, so A13 bole guna utk santai2 baca paper, FB, alquran/hadith, tengok berita/forum tertentu. anak2 bole tumpang cari info utk assignment diaorg. kalu load byk games, masak habih buang masa ke situ jer sampai x live.

bro Kozu atau otai2 yg lain bole suggest tak Tablet 7'' yg bole buat call dgn hg bajet. aku baru nak berjinak2 dgn Tablet ni. kira A13 ni training ground dulu..

p/s: sori, aku old skol pasal gajet ni.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1162  
Old 21-09-2012, 09:26 PM
car_they car_they is offline
Super Active

car_they's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Nov 2009
Location: peneng~~~~kelate~~~~ganu~~~~usd~~~~eur~~~~gu~~~chf
Posts: 8,063
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

terbaik bos
Reply With Quote
  #1163  
Old 21-09-2012, 09:39 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

DDos's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 12,610
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 70
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by car_they View Post
Cer tempek gambar
aku ada tepek dah sebelum ni, anak2 aku dok layan games je, bateri leh la tahan 3-4 jam

Quote:
Originally Posted by DDos View Post
dah ambik sanei N77 deluxe aku, aku potong trip van poslaju

kualiti terbaik TT , smoothhh...slide, touch....

boot time dalam 35 saat gitu....

skrang dalam proses menggodak dan menginstall aplikasi terbaik

5 bintang utk TT








__________________
[BTC] 1KXQgaxoPTiCaESzkAEgZHEHdWdfXWZYHw

[ETH] 0x9AC84efAC013C6D0A38983f0024638A8b39D5947
Reply With Quote
  #1164  
Old 21-09-2012, 09:42 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

DDos's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 12,610
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 70
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 2bz4money View Post
simpan apps yg perlu bangat jer..yg x brapa pakai main pakai buang jer..biarkan TAB tu natural n handy, jgn pening2 nak high end elok amik laptop jer.

rumah aku ada wifi, so A13 bole guna utk santai2 baca paper, FB, alquran/hadith, tengok berita/forum tertentu. anak2 bole tumpang cari info utk assignment diaorg. kalu load byk games, masak habih buang masa ke situ jer sampai x live.

bro Kozu atau otai2 yg lain bole suggest tak Tablet 7'' yg bole buat call dgn hg bajet. aku baru nak berjinak2 dgn Tablet ni. kira A13 ni training ground dulu..

p/s: sori, aku old skol pasal gajet ni.
ambik ni la bro, ok gak model ni
http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=354697
__________________
[BTC] 1KXQgaxoPTiCaESzkAEgZHEHdWdfXWZYHw

[ETH] 0x9AC84efAC013C6D0A38983f0024638A8b39D5947
Reply With Quote
  #1165  
Old 21-09-2012, 10:29 PM
car_they car_they is offline
Super Active

car_they's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Nov 2009
Location: peneng~~~~kelate~~~~ganu~~~~usd~~~~eur~~~~gu~~~chf
Posts: 8,063
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

lebih kurang sama jer...

aku kena ambik a13 jugak pasal nak buat berniaga...

huhuhuh..
karang barang mahal sikit susah nak jalan..
Reply With Quote
  #1166  
Old 22-09-2012, 02:06 AM
2bz4money 2bz4money is offline
Legendary Member

2bz4money's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2006
Location: Kajang
Posts: 10,573
Thanks (Received): 2016
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DDos View Post
thanx bro, ok jugak, cuma x secomei sanei; spec tu hampir sama A13, cuma double camera bole phone call. kena buat kira2 berbaloi tak dgn nilai berganda rm530 tu..

p/s: henpon aku jenis zaman batu akan berkubur x lama lagi.
Reply With Quote
  #1167  
Old 22-09-2012, 07:29 AM
kozu kozu is offline
Legendary Member

kozu's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Apr 2007
Posts: 10,871
Thanks (Received): 156
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera....

Hari ni stok masuk.. tp tk sebnyak yg dijangka kerana masih ada yang tersangkut di kastam....

InsyaALLAH cukup nk hntr yang dh order semalam dan hari ni..

Makluman : Case Special A13 harga RM20.
Reply With Quote
  #1168  
Old 22-09-2012, 07:34 AM
hazard_puppet hazard_puppet is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2011
Posts: 485
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

boss, pasal firmware tu masih xda ke?
Reply With Quote
  #1169  
Old 22-09-2012, 07:44 AM
kozu kozu is offline
Legendary Member

kozu's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Apr 2007
Posts: 10,871
Thanks (Received): 156
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hazard_puppet View Post
boss, pasal firmware tu masih xda ke?
dh mintak untuk upload... dlm kol 10 nnt sy update... office hour sana...
Reply With Quote
  #1170  
Old 22-09-2012, 07:54 AM
kozu kozu is offline
Legendary Member

kozu's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Apr 2007
Posts: 10,871
Thanks (Received): 156
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Kepada yang hantar untuk repair screen..

Lambat skit yer.. sebab kotak yang ada sparepart tu pon sangkut..

ada 2 skrin je reserve kt stor skrang... jd 2 je lah lepas untuk repair hari ni..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump