Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 21-07-2012, 11:07 PM
susah2je susah2je is offline
Legendary Member

susah2je's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Posts: 16,588
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 236
Active Level
Default

__________________
senyum itu sedekah

Last edited by susah2je; 22-07-2012 at 07:02 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 21-07-2012, 11:07 PM
thawwaff thawwaff is offline
Regular

thawwaff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2012
Location: Ibu pejabat kluang
Posts: 787
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Macam2 hal sekang nie..smoga aku dijauhkan perkara yg tidak baik..ampunkan dosa hambamu ya Allah..
Reply With Quote
  #43  
Old 22-07-2012, 12:57 AM
desire desire is offline
Super Active

desire's Avatar

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2006
Location: At the top...
Posts: 9,671
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Lain kali kunci la pintu bilik kalau nak projek!
__________________
Instaforex Supporter [Since July 2008]
"Wahai Tuhanku, demi nikmat-nikmat yang Engkau kurniakan kepadaku, (peliharalah daku) supaya aku tidak akan menjadi penyokong kepada golongan yang bersalah".
~(Al-Qasas 28:17)~

YM ID: ezuan_instaforex
Reply With Quote
  #44  
Old 22-07-2012, 01:03 AM
muhdy muhdy is offline
Legendary Member

muhdy's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 11,103
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

hari2 ada berita macam nie..

dari pagi tadi tengok tajuk , baru sekarang baca..
__________________
CARIGOLD MOST WANTED SCAMMER (MENYAMAR SELLER CG) - MOHD IZAT HELMI BIN UMAR --->>>BEWARE OF THIS PERSON!!
Reply With Quote
  #45  
Old 22-07-2012, 01:07 AM
emasmoden emasmoden is offline
Super Active

emasmoden's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Aug 2007
Posts: 7,372
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 1
Active Level
Default

mcm pnh baca je citer ni, metrok ulang balik ke atau mmg ade kes kat tempat lain lak.
__________________
0174240927
Reply With Quote
  #46  
Old 22-07-2012, 05:39 AM
honeydew honeydew is offline
Super Active

honeydew's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 7,522
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

abang member aku ada keje kat metro ni..famili sendiri pun boleh keluar statement dalam berita
Reply With Quote
  #47  
Old 22-07-2012, 06:57 AM
abujal77 abujal77 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 286
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Kes kes begini memang banyak berlaku sekarang ini,
dan banyak yang tak keluar paper.
Puncanya ialah Handphone yang dibeli untuk kemmudahan anak kita..
dulu zaman kita camna nak msk rumah gadis kena utus surat...
skrg ni sms saja....silenc lagi...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold