Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,286
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,260
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,612
More...
  #2711  
Old 11-07-2012, 10:51 AM
mahir_tg mahir_tg is offline
Well-Known
Member

mahir_tg's Avatar
 
Trader Rating: (61)
Join Date: Jan 2012
Location: Diatas bumi Tuhan a.k.a ampang...
Posts: 8,168
Poster Rank: #353
Thanked 17 Times
Active Level
My Mood:
Default

Jom beli dr Mahir Perfumes...InsyaAllah puas hati punyaaa!!!!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2712  
Old 11-07-2012, 11:29 AM
mahir_tg mahir_tg is offline
Well-Known
Member

mahir_tg's Avatar
 
Trader Rating: (61)
Join Date: Jan 2012
Location: Diatas bumi Tuhan a.k.a ampang...
Posts: 8,168
Poster Rank: #353
Thanked 17 Times
Active Level
My Mood:
Default

TESTIMONI pelanggan Mahir Perfumes...


Quote:
Originally Posted by tokmat™ View Post
Alhamdulillah.....
2 unit perfume yg sia order selamat diterima pada jam 1.45 pm, Selasa, 20 Mac 2012.
Dihantar oleh TT pada Isnin, petang.

Testimoni :

1. Bungkusan nampak kemas & 1% untuk botol itu pecah.
2. Kotak yang membaluti perfume nampak eksklusif, mcm perfume ori juga....
3. Wangian pula, memang wangi.... cuma tahan antara 4 - 5 jam sahaja..... yelah... Gred AAA kan... bukannya ori....
4. Harga berpatutan....
5. Service after sales... sangat bagus....
6. Tak rugi membeli dengan TT....

Akhir kata....
Next time boleh order lagi... coz harga mampu nak beli perfume berjenama....
nak beli perfume ori... tak mampu... rege over RM300+++....

Kepada TT...
Semoga menjadi usahawan perfume yg berjaya....
Quote:
Originally Posted by BeritaGempak View Post
lain kali nk beli dgn TT la..
servis terbaik ~ ckp Khamis hantar, Khamis jugak pos ^_^
Quote:
Originally Posted by BeritaGempak View Post
x pe lain kali beli sini jer

p/s : nyesal sesangat beli kat kedai sbelah
Quote:
Originally Posted by BeritaGempak View Post
recommenden seller for perfume ..
Quote:
Originally Posted by izwan87 View Post
up thread utk TT..
recommenden seller..
delivery A++
aftersale service A++

Quote:
Originally Posted by carbonfiber View Post
wokeyhhh..barang suda smpai..thanx mahir..
Quote:
Originally Posted by lopez_80 View Post
paco rabanne 1 million yg dibeli dari TT dh smpai..bau dia mmg asyik..tertoleh2 gadis2 yg lalu sebelah..... walaupun pos dekat je, TT balut mcm nak pos ke Kazakhstan..
Quote:
Originally Posted by shahrul_hla View Post
barang dah receive & test...quality terbaik...bau pun agak tahan lama...services memang terbaik dari TT....xnyosal den beli...lepas nie boleh beli lagi...hehehhe
Quote:
Originally Posted by BeritaGempak View Post
Thanks TT, brg dah smpai td..
alamat tu betul la.. cuma sabtu kdh tutup
tu smpai ari nih ~

Btw den dah de kat KL.. x sempat tngok brg
minggu depan balik sana baru tngok~
Quote:
Originally Posted by Naza77 View Post
Hari sabtu aritu angkat 2 botol perfume kat tt, paco rabbane dgn polo double black,barang mmg terbaik dari ladang
Quote:
Quote:
Originally Posted by mahir_tg View Post
kena la jual brg baeeekkk boh...klu tak customer lari la...kadang2 tu seller kata je perfume gred AAA la,AAAA la,AAAAA la...tp bau tak tahan lama la...bau lari dr bau yg original la...so pada pelanggan2 yg nak beli tu kena la pandai pilih seller yea..hati2...
Quote:
Originally Posted by Naza77 View Post
betul2.....so mmg saya rekomen geng cg try beli sebotol dulu kat tt
Quote:
Originally Posted by dino View Post
Ok Cik Perfume,sy dah received semlm Armani Black Code.Bau mg mantapppp....
Next-time blh order lg,tq......
Quote:
Originally Posted by izwan87 View Post
Item selamat tiba jam 11.30 pagi..
Bau mmg masyuk..
Patotla fames..


Quote:
Originally Posted by kasyaf View Post
salam...barang dah selamat sampai...bungkusan mang terbaik...servis pun bagus...ada masa kita deal lagi ye bro..saya beli lah ye

p.s:banyak kali tt sms tanye feedback..saje tak balas nak tengok reaksi..apepun goodjob ye..ada harapan untuk jadi usahawan perfume yang berjaya..kekalkan servis...
Quote:
Originally Posted by pok wang View Post
saya dah beli..anda yg lain bile lagi..ehehehe...tq kepada TT...brg dah sampai ke tgn penerima...bau best...penerima suka...kipidap...
Quote:
Originally Posted by jbboykiller View Post
Barang da slmat smpai..bau mmg best..service dri tt pun tiptop..
Quote:
Originally Posted by theone_nie View Post
sorry tt lambat bg testi sbb tgh test perfume dlu..

services mmg terbaik la bro..mmg trusted seller.

perfume mmg wangi setakat ari nie..

len kali bole deal lg ngan bro..



p/s:kalo ada perfume mont blanc starwalker tlg reserved ye.
Quote:
Originally Posted by blurlad View Post
bru je amik brg kt pos ofis td.thanx TT..
service terbaik dr TT. A++
Quote:
Originally Posted by apisisss View Post
barang dah sampai boh pagi ini.servis terbaik.tq boh....free bump
Quote:
Originally Posted by bondzzeta View Post
cantek bos barang dah sampai terbaik bos...
Quote:
Originally Posted by dehazzli View Post
alhamdulillah..dpt suda tt pos khmis,dapat jumaat.
Quote:
Originally Posted by mtx_69 View Post
Saya pun dah dpt walaupun terpaksa ambil parcel kt pos laju centre..A++ utk tt
Quote:
Originally Posted by musyazu View Post
Testimoni :

Tahniah buat tt, servis before & after sales sgt bagus. Pandai jaga hati pelanggan lagi. Keep itu up. Mari beli perfume dr tt.
Quote:
Originally Posted by SirLancelot View Post
Mari2 beli dari TT..
Barang baru je sampai tadi, bungkusan memang AAA macam perfume nya jugak...
Xrugi membelinya.. Mana yang berkenan terus contact TT, respon yang cepat...

Quote:
Originally Posted by akuna_matata View Post
perfume da smpi tdi...punya la susah nak bukak last2 dpt la gk merasa perfume baru...so far bau dia ok sbb pkai tdi smpi skang x ilang lg bau dia..anyway good service tt
Quote:
Originally Posted by carbonfiber View Post
perfume nie juga bole jdkan hadiah bday..baru jee beli smalam..hbungan rkan lebih rpat..ecehhh...
Quote:
Originally Posted by sinaranbulan View Post
Alhamdulillah perfume dah sampai ke Sandakan selasa lepas. 2 set dan free 1. Servis terbaik. Lain kali boleh beli lagi kat En Mahir. Rakan2 cg di rekomen beli kat tt, pasti puas hati
Quote:
Originally Posted by car_they View Post
patut la cari tak jumpa.. dah duk atas rupanya... kira dah masuk butik la yer..

nice deal..

nanti leh boking lagi...

trusted seller.. huhuhu,,,
Quote:
Originally Posted by ngutik View Post
thanks tt..barang dah selamat sampai ke kuching pagi tadik..packing ok..lepas ni akan order lagi ngan tt..trusted seller..
Quote:
Originally Posted by zamirrazali08 View Post
BOH BOH BOH ! Barang dah sampai terima kasih. Bau sedap. Lembut je. Nnt try compare ngn original tengok sama tak. ihikk. Packaging memang terbaik. Memang seksa nak bukak packaging tu. Bukak 1 , ada lagi. Bukak lagi ada lagi. HAHA , overall barang bagus. cuma ada kemik sikit kat kotak takpe la. tapi memang puas hati. will deal with you most of the time. ESCADA ada tak boh? apa brand escada ada?
Quote:
Originally Posted by alphalipid83 View Post
salam tuan...barang dah terima....terbaikkk....wangi cam ori.....warga CG patut beli....service terbaik........beyehhhhh sokmo...10 bintang
Quote:
Originally Posted by iwm View Post
waa... saya baru sms.. terus TT jawab!.. dah jam 3.17am ni..
hebat2 TT punya servis!!!!!

TERBAEKKKKKKKKKK!!!!!..
Quote:
Originally Posted by musyazu View Post
Recommended seller. Servis terbaik sebelum dan selepas jualan. Sangat bijak menjaga hati pelanggan. Dah 2 kali beli dr tt, esok delivery ke-3.
Quote:
Originally Posted by panglima_ayam View Post
brg dah terima ,memang cepat tt buat kerja,aku beli Christian Dior Midnight Poison aku sembur kat tangan aku pagi, bole tahan lama jugak bau dia,aku balik rumah malam bini aku cakap bau apa wangi sangat nieee hehe
Quote:
Originally Posted by arlinz View Post
Bump untuK TT
lupa plk nk bgi komen kt sini ..
k..Barang dh sampai smlm..memang wangi Paco Rabanne 1 million nie...
memang terbaik, servis pon tiptop ...
dh habis nnti sy beli dgn bro lagi ...
Quote:
Originally Posted by aid3106 View Post
Dear TT,

Alhamdulillah 2 kotak perfume dan satu miniature telah selamat diterima hari ini. Perjalanan merentas lautan dr tanah besar ke borneo yg memakan masa 1 hari sahaja amat mengagumkan. Ditambah sehari lg perjalanan dr KK ke pangkuan sy dgn menempuh berbagai2 liku kehidupan yg berduri dianggap satu pencapaian yg sgt memberansangkan.

Daripada pengamatan sy terhadap keaadaan bungkusan yg sy terima, ternyata kalau lah TT hanyutkan parcel tu dr port kelang sampai ke tanjung lipat ni, insya4JJI selamat atau kalau guna tongkang pun sy yakin ianya selamat. Bungkusan mcm nak hantar C4, teramatlah selamat dan kemas.

Sifat TT yg mesra alam dan terlalu concern terhadap customer sgt dipuji. Walaupun kita tidak pernah bersua muka, tapi perbualan kita yg singkat terasa mcm dah 10thn kenal..

Kesimpulannya, xboleh puji lebih2, nnti TT melebih......recommended seller, thumbs up!...

Sekian, terima kasih

Yang dah wangi,
zaid

p/s: TT kena buat tutorial untuk meleraikan bungkusan anda, kalau buat e-book lg cantik...
Quote:
Originally Posted by Biofuel View Post
Ok nak bagi testi sikit ni. Pefume aku beli dgn TT dah sampai di keheningan pagi td. Senang nak deal dgn TT. PM - dia reply secepatnya - confirm order - bagi details - bank in - details aku pulak - pos - 1 1/2 hqri brg sampai ( ni sbb aku bank in petang)

Fast & quick response seller! Recommended! Terbaik!

Soal bau aku bau camtu2 je sbb tgh mamai lg so x dpr kenal pasti lg. Tp mmg dah serupa dah bau dia. Nak tgk tahan lama mana bila aku pakai. Tp jgnla expect mcm beli yg ori, bayar pun 60 hengget je. Yg penting aku suka bau dia. Terbaik!

Akan deal lg dgn TT nak beli utk parents dgn gf aku pulak. Hehe


P/S: apa style TT packing mcm packing bom? Susah bebenor nak bukaknya. Aku rasa rendam dlm air seminggu pun takde pape agaknya? Hehe.
P/P/S: nnt sy bg rating ye TT? Ni online pakai phone susah sikit. Hehe.
Quote:
Quote:
Originally Posted by leeyeah View Post
jentik supaya naik keatas untuk best seller bulan April

Quote:
Originally Posted by leeyeah View Post
unboxing tadi.. barang oversea
Quote:
Originally Posted by mohd remy azlan View Post
Salam tuan, perfume sy dh dpt...
mmg terbaik bos...
terima kasih.
Quote:
Originally Posted by puteri23 View Post
thanks TT..
oredi received my perfume hikk hikk

pic nnti la sy ambik yer
Quote:
Originally Posted by Fabs Gunns View Post
orait tt...barang sulah mai...
baik punya kondisi...
terasa cm org len bg hadiah pula walaupun sndr yg beli...
kih...

bulan depan mau sambar 2 bijik yg lain jenis lak...
Quote:
Originally Posted by ladypink View Post
Semalam baru dapat minyak wangi,semalam tak sempat nak komen kat thread tt..memang best deal ngan tt tambah lagi tt layan customer ok...sapa2 nak beli minyak wangi,beli lah dengan en mahir,confirm mesti nak beli lagi...
Quote:
Originally Posted by Ashok Ambardar View Post
Barang dah sampai semalam.

Kondisi cemerlang. Packaging mmg terbaik..

Thanks TT..

Pakai dari pukul 7 pg td, sampai sekarang pun still ada bau lagi...

Berbaloi-baloi mcm beli yang original pulak..
Quote:
Originally Posted by ajis_kg View Post
barang dah sampai.. horeyyyy... tapi pelik pasal ape bau mcm ori yee.. harge plak bukan ori
Quote:
Originally Posted by kemaruk View Post
Alhamdulillah.. minyak wangi yang saya beli Lacoste Challenge 90ml memang yang terbaik harum wangian nye...penjualnye pun ramah juga.. Akan datang akan beli lagi.. keep it up.
Quote:
Originally Posted by diodzener View Post
Dah sambar 2 perfume dari bro mahir...
Servis memang pantas...setiap sms dibalas dengan cepat..
trusted seller...dan bro punya paco rabanne one million mmg terbaik.. sembur pada baju..8 jam still ada lg bau..bau plak, mcm ori..lain kali bleh beli lg dengan tuan rumah..
Quote:
Originally Posted by shidiada View Post





terima kasih tuan ...urusan penghantaran cepat dah mudah dipercayai
Quote:
Originally Posted by RuthlessFairy View Post
Quote:
Originally Posted by along313 View Post
salam tt, perfume sampai dah pg td, wife suka dgn perfume tu. terbaik
Quote:
Originally Posted by fauzey90 View Post
barang sudah smpai...
kasi testis skit..
bau pepium paco robanne mmg lembuttt gitu..
bungkusan yg TT balut mmg terbaik.. dh mcm nk pegi Russia punya barang..
kekeke.. recommended and trusted seller.. nk beli pepium belilah dgn TT okay..
murah pn murah..wangi pun wangi..selembut sutera gitu..hihihi =)

Quote:
Originally Posted by farizhelmi View Post
haha..sy beli ye...nice deal..bau perfume yg tidak mengecewakan..sebiji cam ori...teruskan dgn servis terbaikkk...thanx tt....
Quote:
Originally Posted by meysgadget View Post
salam tuan..brg baru dapat hari ni..pasal hari tu posmen pandai2 hantar alamat pejabat jadi hari ni baru leh cium bau wangian2 dari tuan..wife mmg suka sgt dpt lancome tu pacco rabane pun mmg wangi habis..cuma 1 je,rasa rugi order awal 1-2 hari sbb tgk skg tuan dah offer free 1 botol besar bila beli 3 botol sbb sy cuma dpt free miniture je bila beli 3 botol khamis lepas

apa2pun good luck buat TT


Quote:
Originally Posted by shamil91 View Post
Alhamdulillah, Sampai jgk Perfume .. huhu tq TT, Servis mmg terbaik, kotak tak kemik langsung , bungkusan menarik... lepas ni saya terus membeli dari TT je ~ Semoga perniagaan TT sentiasa maju dan diberkati Allah ~ (^_^)
Quote:
Originally Posted by aid3106 View Post
maaf bro, terlupa pulak nak bg testi...hehe

ini kali kedua sy order pada TT, dua2 sy beli buy 2 get 1 mini...testi yg pertama sudah sy bg..yg tu utk kaum hawa baca sebab tu panjang..yg kedua ni utk kaum adam..


Pilih, Bayar, Tunggu dan Nikmati Goyangnya!!!

simple, padat dan ringkas...xcaye sudah!!!
Quote:
Originally Posted by walidshauqi View Post
Alhamdulillah perfume2 yang dioder telah sampai dgn selamatnya... Sangat suka dengan baunya.. TT memang best boleh saya rekemen dgn kengkawan lain ni... TERRRRRRRRBAIK LAH TT
Quote:
Originally Posted by gzul9 View Post
As'salam... Brg dikirim pada senin lepas ( 14/5/2012) telah selamat sampai ke tangan pada hari ini.. Wangian yang diorder memang mengoda.. Kuat syiok org rumah dapat hadiah wangian... .. Bungkusan memang "weatherproof"... Servis Terbaeeek... Keep it up .. tt
Quote:
Originally Posted by Baber View Post
Long lasting bau nya dari 8 pagi - 5 petang tp dalam aircond la
Quote:
Originally Posted by alongN9 View Post
salam tt, barang dah smpai....
seperti yg rakan2 bgtau, tt balut perfume, mcam nak anta pg bulan....
btw, servis pantas dari segala aspek....
smlm pos, arini dah ade atas meja....

Quote:
Originally Posted by kasmarol View Post
Tq TT barang dah smapi td..so far bau mmg puas hati!insyallah lepas ni order 2 botol terus
Quote:
Originally Posted by DaTuK_NasX View Post
terima kasih TT.. saya dah terima perfumes saya kelmarin.. TERBAIK!!

TT bungkus mmg best la mcm dapat kotak bom lak.. hahaha

selamat maju jaya TT..

p/s: korang bila plak nak beli dari TT? mmg 5 star servis + product!!

Quote:
Originally Posted by kelanapusaka View Post
aku dh pakai seminggu perfume ni.. bau ok. thn lama jgk..cntoh aku keje kul 8pg pakai blh thn smpi tgahari..pas rehat kul 1-2, aku sembur lg...jd xde mslh..lgpn tmpt keje aku jln kaki 10saat dh smpai.. servis TT mmg bgus.pantas.pbungkusan kemas..
Quote:
Originally Posted by educator View Post
Dah dpt Paco Rabbanne 2 hr lepas. Bungkusan mmg tip top. Jatuh bangunan 5 tingkat pn x kemek & pecah rsnya.huhu.. Costumer servis dr TT jugak terbaik.. Dan yang paling penting mestilah bau dia. Mmg wangi dan thn lama baunya. Bln depan nk beli 1 untuk wife plak..
Quote:
Originally Posted by tokmat™ View Post
Upload sikit gambar perfume yang TT hantar & diterima dalam keadaan selamat.....

Quote:
Originally Posted by e_ismadi View Post
TQ, TT perfume Hugo Boss dah saya terima petang tadi.

Servis TT terbaik!
Quote:
Originally Posted by joe123456 View Post
Sory lambat bagi testi, terlalu sibuk..barang sampai ngan bungkusan yg mmg tip top..bau dan kotak pun macam ori punya..mmg terbaik dari ladang..aritu beli pacco rabbane 1 million ngan poison midnight..Owh ye nk tnya DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE FOR MEN ada x? 10/10 sy bagi utk TT..
Quote:
Originally Posted by Syahrulez87 View Post
Up thread for TT (Bro Mahir)...mmg mahir btol la..da dpt perfume yg di order dlm masa 1 ari je..packaging superb..mmg terbaik perkhidmatannya..very friendly and have good business's skill..kt kelas td kwn asik tanye je pkai perfume ape..sebijik bau mcm ori punye..huhu..pas ni bley beli lg utk gf plak
Quote:
Originally Posted by bubursegera View Post
haahha. bereh bohh..
barang sapa dh skjap td. terbaikk laaa..
smalam pos, pagi ni sapa doh. PANTAS!!. tq byk2. hehe
Quote:
Originally Posted by bananaphone View Post
barang dah smpai.terbaek..TT bungkus kalah seller ebay bungkus..huhu..susah nak bukak..gerenti xpecah....perfume wangi...pndai TT rekemen..

Quote:
Originally Posted by bananaphone View Post
brg dah smpai selasa lepas..br sempat nak bg testi..ni kali kedua beli ngan TT...TERBAEK!!..hehehe
Quote:
Originally Posted by fordLASER View Post
cash on delivery kat giant permata...
perfume mmg pueh hati.... harga pun mmg class gitu...
memang berbaloi....timo kasey lah bro mahir.... harga paling terbaik...
Quote:
Originally Posted by en_vengard View Post
thanks tt....dah pernah deal!barang terbaik!memang disyorkan utk buat hadiah.....ada suggestion x perfume ape pulak yg tahan lama?
Quote:
Originally Posted by kuyip View Post
Salam testi bt tt.brg dh terima dlm keadaan kemas n recommend tt bt yg bru nk beli
Quote:
Originally Posted by DaTuK_NasX View Post
Salam Bos!!

Terima Kasih Saya Dah Terima Perfumes Semuanya Dalam Keadaaan Baik Belaka.. Wangi Bilik Saya..

Memang Servis Terbaik Dan Trusted Seller. Order 81 Dapat Gift Lak Lagi 29.. Selamat Meniaga TT..

Terima Kasih.

TERBAIK!!


Quote:
Originally Posted by Airia View Post
TT... perfume sy dah sampai... pantas sungguh service, semalam kata pos pagi2 ni dah sampai... :-) TT... packaging box exactly mcm ori...wahh.. mcm ni bagi present kat orang pun tak tau gred AAA kan... nanti sy try bau dan ke"longlasting" an nya... kalau okay.. tak yah la berkira2 mcm nak beli perfume ori kan... mau tiap2 bulan beli pefume gini..
Quote:
Originally Posted by alisya View Post


Barang dah sampai tt! dia punya bungkusan pun cun,sampai tak mau bukak rasanya
service terbaik
Quote:
Originally Posted by anakemak View Post
thanks tt brg da smpai,ade rezeki lagi nnti kita deal lagi k
Quote:
Originally Posted by true investor View Post
barang dah sampai hari jumaat lepas, pembungkusan sangat cantik isi pun cantik, bau boleh tahan juga, tahan 4-5 jam, sesuai la dengan harganya. TQ TT next time aku beli lagi.
Quote:
Originally Posted by butterfingers View Post
tt,perfume sudah smpai semlm lg..tp hari ni baru dapat ambik..cepat betol servis tt..terbaikk la servis tt nie..
perfume memang wangi..sesuai dengan harga..lepas mandi pn still ada lg bau sikit2..hehe..lepas abes yg nie nk ambik yg amen thierry mugler tu plak..arap2 ada stok la kali nie..
Quote:
Originally Posted by sentorian View Post
Up untuk TT jugak.. Haritu dah beli 2 Botol dapat 1 free.. Memang terbaik...

p/s: sebenarnya dah habis pun pakai botol yg free.. tuh yg bagi testimoni kat sini... memang terbaekk.. nanti nak tapau lagi la...
Quote:
Originally Posted by shayx View Post
perfume dah sampai pagi ni..tq tt..dah test bau paco rabanne memang BEST!!!
Quote:
Originally Posted by Siti Rohani View Post
Ma order hari Isnin..Selasa dah pun sampaii..terbaik mahir..good job..
Quote:
Originally Posted by MELAKApindah View Post
beli 5 botol dah terima,bau wangi wife kata ok
Quote:
Originally Posted by farizhelmi View Post
br lps COD utk kali kedua ngan TT kt petronas Bt Caves..servis dan produk yg tidak pernah mengecewakan..keep it up!!
Quote:
Originally Posted by sayur kampung View Post
salam,tq bro barang dah sampai bungkusan dia perghh cam kotak hitam kapal terbang hahaha..

*servis cepat
*barang dibungkus dengan cermat
*yg bestnyer kul 3pagi pun layan customer

kipidup bro,xsabar nak berwangi-wangian
Quote:
Originally Posted by buzzeinrich View Post
Perfume dah sampai semalam...hari ni baru check. Kotak
dibungkus dengan baik. Perfume all in good condition.
Semua member yang kirim amat puas hati dengan bau perfume tu...
Lepas ni aku nk beli lagi bro...nanti contact balik :d
Quote:
Originally Posted by ayie147 View Post
barang dah sampai jumaat lepas..
wangiii









Kalau nak bagi xtahan lagi boleh tengok kat trader rating sy punye testimoni...




Perasan la pulok...

Ada lagi testimoni dari pelanggan gerai bonet saya yg lain...semua cakap ok dan tahan lama n bau sebijik mcm original...
Reply With Quote
  #2713  
Old 11-07-2012, 12:30 PM
mahir_tg mahir_tg is offline
Well-Known
Member

mahir_tg's Avatar
 
Trader Rating: (61)
Join Date: Jan 2012
Location: Diatas bumi Tuhan a.k.a ampang...
Posts: 8,168
Poster Rank: #353
Thanked 17 Times
Active Level
My Mood:
Default

Mai order sekarang...esok ada delivery tau...SMS terus ke 0192510157 ya..
Reply With Quote
  #2714  
Old 11-07-2012, 02:14 PM
mahir_tg mahir_tg is offline
Well-Known
Member

mahir_tg's Avatar
 
Trader Rating: (61)
Join Date: Jan 2012
Location: Diatas bumi Tuhan a.k.a ampang...
Posts: 8,168
Poster Rank: #353
Thanked 17 Times
Active Level
My Mood:
Default

SENARAI PEMBELI UTK DELIVERY KHAMIS (12/7/2012):



PEMBELI 1 BOTOL (BIASA)
1) Rosenah (FB) - 212 Sexy Women 1 unit. (Terengganu)
2) Farah (FB) - Midnight Fantasy By Britney Spears 1 unit.
3) ?
4) ?
5) ?

PEMBELI 2 BOTOL (PELUANG CABUTAN BERTUAH)
1) ?
2) ?
3) ?
4) ?
5) ?


PEMBELI BORONG (ATLEAST 4 BOTOL / 3 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL)
1) Muzica - Acqua Di Gioia 2 unit, Paco Rabanne Black XS Men 1 unit dan Polo Black 1 unit.
2) ?
3) ?
4) ?
5) ?


PROMOSI TERKINI!!!!!
1) CABUTAN BERTUAH KHAS UNTUK PEMBELI 2 BOTOL SAHAJA (RM120 / RM125)(SEMENANJUNG / SABAH & SARAWAK)

syarat2 utk cabutan bertuah di activatekan :

1 pembeli bertuah - ada atleast 5 pembeli hingga 9 pembeli 2 botol.

2 pembeli bertuah - ada atleast 10 pembeli 2 botol dan keatas.

PEMBELI BERTUAH AKAN MENDAPAT 1 BOTOL BESAR SECARA PERCUMA,YANG MINIATURE DAH TAK DAPAT LA...


2) PEMBELI BORONG - ATLEAST 4 BOTOL (RM45/BOTOL SIAP POSLAJU KE SELURUH MALAYSIA)/ 3 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL(RM180 SIAP POSLAJU KE SELURUH MALAYSIA)

Sape nak order boleh terus sms sy di hp 0192510157 mahir....
Reply With Quote
  #2715  
Old 11-07-2012, 02:34 PM
apisisss apisisss is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2011
Posts: 161
Poster Rank: #10684
Thanked 0 Times
Active Level
Default

tt nak order lagi boleh...next pos bila ek Salvatore Ferragamo Attimo yang besar ada tak
Reply With Quote
  #2716  
Old 11-07-2012, 02:38 PM
mahir_tg mahir_tg is offline
Well-Known
Member

mahir_tg's Avatar
 
Trader Rating: (61)
Join Date: Jan 2012
Location: Diatas bumi Tuhan a.k.a ampang...
Posts: 8,168
Poster Rank: #353
Thanked 17 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by apisisss View Post
tt nak order lagi boleh...next pos bila ek Salvatore Ferragamo Attimo yang besar ada tak
yang ni ke?esok delivery..boleh je...

Reply With Quote
  #2717  
Old 11-07-2012, 02:57 PM
apisisss apisisss is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2011
Posts: 161
Poster Rank: #10684
Thanked 0 Times
Active Level
Default




mcm ni boh
Reply With Quote
  #2718  
Old 11-07-2012, 03:01 PM
apisisss apisisss is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2011
Posts: 161
Poster Rank: #10684
Thanked 0 Times
Active Level
Default

lagi satu antara dua ni



or



p/s dua dua nak yang besar boh
Reply With Quote
  #2719  
Old 11-07-2012, 03:18 PM
mahir_tg mahir_tg is offline
Well-Known
Member

mahir_tg's Avatar
 
Trader Rating: (61)
Join Date: Jan 2012
Location: Diatas bumi Tuhan a.k.a ampang...
Posts: 8,168
Poster Rank: #353
Thanked 17 Times
Active Level
My Mood:
Default



ni ada tp 50ml je la...
Reply With Quote
  #2720  
Old 11-07-2012, 04:19 PM
mahir_tg mahir_tg is offline
Well-Known
Member

mahir_tg's Avatar
 
Trader Rating: (61)
Join Date: Jan 2012
Location: Diatas bumi Tuhan a.k.a ampang...
Posts: 8,168
Poster Rank: #353
Thanked 17 Times
Active Level
My Mood:
Default

SENARAI PEMBELI UTK DELIVERY KHAMIS (12/7/2012):



PEMBELI 1 BOTOL (BIASA)
1) Rosenah (FB) - 212 Sexy Women 1 unit. (Terengganu)
2) Farah (FB) - Salvatore Ferragamo Attimo Women 1 unit.
3) ?
4) ?
5) ?

PEMBELI 2 BOTOL (PELUANG CABUTAN BERTUAH)
1) Apisisss - Salvatore Ferragamo Attimo 1 unit dan Salvatore Ferragamo Incanto Bloom 1 unit, Free Miniature (apa2 je utk laki). (Petaling Jaya)
2) ?
3) ?
4) ?
5) ?


PEMBELI BORONG (ATLEAST 4 BOTOL / 3 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL)
1) Muzica - Acqua Di Gioia 1 unit, Paco Rabanne Black XS Men 1 unit, Polo Black 1 unit dan Versace Bright Crystal 1 unit. (COD)
2) ?
3) ?
4) ?
5) ?


PROMOSI TERKINI!!!!!
1) CABUTAN BERTUAH KHAS UNTUK PEMBELI 2 BOTOL SAHAJA (RM120 / RM125)(SEMENANJUNG / SABAH & SARAWAK)

syarat2 utk cabutan bertuah di activatekan :

1 pembeli bertuah - ada atleast 5 pembeli hingga 9 pembeli 2 botol.

2 pembeli bertuah - ada atleast 10 pembeli 2 botol dan keatas.

PEMBELI BERTUAH AKAN MENDAPAT 1 BOTOL BESAR SECARA PERCUMA,YANG MINIATURE DAH TAK DAPAT LA...


2) PEMBELI BORONG - ATLEAST 4 BOTOL (RM45/BOTOL SIAP POSLAJU KE SELURUH MALAYSIA)/ 3 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL(RM180 SIAP POSLAJU KE SELURUH MALAYSIA)

Sape nak order boleh terus sms sy di hp 0192510157 mahir....

Last edited by mahir_tg; 12-07-2012 at 11:26 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
aaa, for sale, gold, murah, wanted

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:24 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE