Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-07-2012, 03:28 PM
eppsolution eppsolution is offline
Junior

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Kurangkan bayaran minima kad kredit tanpa interest caj oleh bank!! Minat?? Pm no tel

Salam warga cg


Tukarkan bayaran tunggakan kad kredit anda menjadi bayaran bulanan tanpa interest
Dengan pelan bayaran ansuran mudah ( EPP )



Apa itu EPP?

EPP adalah pelan bayaran ansuran mudah tanpa interest.
Kemudahan ini disediakan kepada pemegang kad kredit oleh bank.

Kenapa perlu tukarkan tunggakan kepada EPP?

Kerana tiada lagi caj 1.5% dan late payment caj 1% akan dikenakan kepada anda setiap bulan oleh bank.
Lebih menguntungkan anda.

Kami juga ada menawarkan perkhidmatan mengambil cash dari kad kredit anda
dan tukarkan bayaran bulanan menjadi bayaran ansuran mudah tanpa faedah ( 0% EPP ).

Proses yang amat mudah tanpa dokumen yang rumit.

Tidak perlu cek CCRIS @ CTOS.

**Proses 1 hari sahaja
.

Nak SMS/PM pertanyaan pun boleh.
Detail kan:

Kad kredit bank mana?
Kad masih aktif atau tidak?
Kredit limit?
Penggunaan terkini?

Sms ke : 019-240 1140 / 019-240 1180.


Untuk keterangan lanjut dan temujanji sila hubungi:

019-240 1140 / 019-240 1180 ( Pejabat )

Nak tengok sini pun boleh




** Jika tiada settlement.

Last edited by eppsolution; 19-09-2012 at 03:36 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-07-2012, 03:36 PM
eppsolution eppsolution is offline
Junior

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Terima kasih carigold

Nak sms pertanyaan pun boleh. detail kan.

Kad kredit bank mana?
Kad masih aktif atau tidak?
Kredit limit?
Penggunaan terkini?

Sms ke : 019-240 1140 / 019-240 1180.


Jangan malu2 yer
Reply With Quote
  #3  
Old 10-07-2012, 03:41 PM
ariel85 ariel85 is offline
Regular

ariel85's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jun 2011
Location: selatan MY
Posts: 788
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

menarik kad kredit tanpa caj...

so company nak untung kat mana kalo buat tanpa faedah ye?
__________________
Be happy with what you have;while working for what you want;Remember, a happy and successful life begins with Allah and end with Allah
Reply With Quote
  #4  
Old 10-07-2012, 05:08 PM
danx danx is offline
Super Active

danx's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 5,705
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Tambah ceriakan industri ni
Good luck tt
Reply With Quote
  #5  
Old 11-07-2012, 11:46 AM
eppsolution eppsolution is offline
Junior

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ariel85 View Post
menarik kad kredit tanpa caj...

so company nak untung kat mana kalo buat tanpa faedah ye?

Kan ada 1 time processing fee
Kami bantu untuk tukarkan aje.. sama macam balance transfer la tu..
Tapi lagi untung dari buat balance transfer..
Reply With Quote
  #6  
Old 11-07-2012, 12:01 PM
Abu nawas Abu nawas is offline
Legendary Member

Abu nawas's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2007
Location: Permatang Pauh.....
Posts: 11,186
Thanks (Received): 302
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eppsolution View Post
Kan ada 1 time processing fee
Kami bantu untuk tukarkan aje.. sama macam balance transfer la tu..
Tapi lagi untung dari buat balance transfer..
ye ker lebih untung dari buat balance transfer...?

maknanya caj yg tuan kenakan lebih rendah dari yg dikenakan oleh pihak bank ?
Reply With Quote
  #7  
Old 11-07-2012, 12:33 PM
eppsolution eppsolution is offline
Junior

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Abu nawas View Post
ye ker lebih untung dari buat balance transfer...?

maknanya caj yg tuan kenakan lebih rendah dari yg dikenakan oleh pihak bank ?
Kan ditukarkan menjadi akaun epp..
kalau bayar bulanan tepat.. InsyaAllah akan lebih jimat
Nak ambil cash dan jadikan bayaran ansuran tanpa faedah pon boleh
Lagipon proses permohonan tidak melibatkan checking CCRIS, CTOS dan Kiraan komitmen pelanggan

P/s: Abang otai ni.. tolong tunjuk ajar ye

Last edited by eppsolution; 11-07-2012 at 12:36 PM..
Reply With Quote
  #8  
Old 13-07-2012, 10:39 AM
eppsolution eppsolution is offline
Junior

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Salam warga cg
jom la jenguk sini
Reply With Quote
  #9  
Old 13-07-2012, 04:34 PM
eppsolution eppsolution is offline
Junior

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

nak up la..
Reply With Quote
  #10  
Old 17-07-2012, 12:23 PM
eppsolution eppsolution is offline
Junior

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Salam semua
Saya ni newbie kat sini, so x boleh nak reply pm yang dihantar.
sila sms ke no ni 019-240 1140 kami akan hubungi anda.
terima kasih
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump