Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Electrics, Electronics, DIY

Electrics, Electronics, DIY Discussions of engineering equipments, home improvements and different DIY project with hints and tips on solutions for any problem.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 22,949
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,545
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 40,978
More...
View Poll Results: Brand Elektrik Paling Tahan
samsung 33 6.64%
philips 24 4.83%
LG 19 3.82%
sharp 36 7.24%
panasonic 185 37.22%
sony 82 16.50%
toshiba 83 16.70%
Alba 0 0%
Khind 4 0.80%
Lain2 31 6.24%
Voters: 497. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #171  
Old 11-03-2012, 10:38 PM
number80 number80 is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2012
Posts: 99
Poster Rank: #14239
Thanked 0 Times
Active Level
Default

philip.
mentol dia mmg tahan lama...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #172  
Old 26-03-2012, 12:09 AM
undi undi is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2011
Posts: 59
Poster Rank: #17849
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

kalu utk tv, aku pun peley philip.. utk general susah, terlalu byk..
Reply With Quote
  #173  
Old 26-03-2012, 12:14 AM
mrlan09 mrlan09 is offline
Well-Known
Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 7,409
Poster Rank: #437
Thanked 166 Times
Active Level
My Mood:
Default

national/panasonic,.....semua barang tahan lama
__________________
Atas permintaan daripada beberapa email yang aku terima, dan setelah dipertimbangkan maka Projek Tumpang Profit dibuka kepada beberapa peserta sahaja, selanjutnya sila ke joom4x
Reply With Quote
  #174  
Old 26-03-2012, 12:18 AM
sekam padi sekam padi is offline
Well-Known
Member

sekam padi's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2006
Posts: 6,612
Poster Rank: #533
Thanked 45 Times
Active Level
My Mood:
Default

mesin basuh - brand National Panasonic - guna dah 15 tahun - cuma baru² ni aje buat hal skit...tapi dah ok dah...
tv crt - brand Panasonic - guna hampir 10 tahun - blom penah buat hal lagi...

1 vote utk Panasonic leeeeee....
Reply With Quote
  #175  
Old 26-03-2012, 12:54 AM
balang balang is offline
Well-Known
Member

balang's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Location: Jay Bee
Posts: 6,464
Poster Rank: #556
Thanked 5 Times
Active Level
Default

aku laptop TOSHIBA, WALKMAN PANASONIC, PETI AIS PANASONIC, TV PANASONIC, MESIN BASUH SANYO, SETERIKA PANASONIC, BLENDER PANASONIC, setakat ni yang lasak giler bagi aku laptop aku brand toshiba, pernah kena baling 10 meter pun takdak hal punya, scratch sikit je..walkman panasonic aku yang jenis pakai kaset..memang best pakai sampai sekang..hahaha..walaupun da nak dekat 12 tahun da..bagi eden PANASONIC & TOSHIBA memang terbaiikkkk...pasni den beli apa2 barang elektrik pun dua brand ni jeq..
Reply With Quote
  #176  
Old 26-03-2012, 12:55 AM
balang balang is offline
Well-Known
Member

balang's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Location: Jay Bee
Posts: 6,464
Poster Rank: #556
Thanked 5 Times
Active Level
Default

philips pun tahan gak, aku punya screen pc, cun lagi sampai sekang..cantik lagi gambar macam baru..even da pakai 6 tahun da..
Reply With Quote
  #177  
Old 21-06-2012, 08:28 PM
Kyat Hunter Kyat Hunter is offline
Super Active Member

Kyat Hunter's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2012
Posts: 4,120
Poster Rank: #917
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Singer.......
Reply With Quote
  #178  
Old 26-06-2012, 12:22 PM
wheriz wheriz is offline
Active Member

wheriz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2006
Posts: 2,009
Poster Rank: #1942
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

national.. dekat 10 tahun pakai tak pernah rosak
Reply With Quote
  #179  
Old 26-06-2012, 12:42 PM
mojacoz mojacoz is offline
Newbies

mojacoz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2012
Posts: 34
Poster Rank: #22107
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

iron national pusaka omak den. beli tahun 1981 buley pakai lagi sampai skang. dekat 31 tahun dah tu. kagum sungguh aku
Reply With Quote
  #180  
Old 26-06-2012, 03:52 PM
bidara bidara is offline
Super Active Member

bidara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 3,992
Poster Rank: #942
Thanked 391 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by balang View Post
aku laptop TOSHIBA, WALKMAN PANASONIC, PETI AIS PANASONIC, TV PANASONIC, MESIN BASUH SANYO, SETERIKA PANASONIC, BLENDER PANASONIC, setakat ni yang lasak giler bagi aku laptop aku brand toshiba, pernah kena baling 10 meter pun takdak hal punya, scratch sikit je..walkman panasonic aku yang jenis pakai kaset..memang best pakai sampai sekang..hahaha..walaupun da nak dekat 12 tahun da..bagi eden PANASONIC & TOSHIBA memang terbaiikkkk...pasni den beli apa2 barang elektrik pun dua brand ni jeq..
__________________
BIDARA
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:57 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE