Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-07-2011, 02:50 PM
erishah erishah is offline
Active Plus

erishah's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,891
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default VPS TerBaik Install Software 7.95 USD/Mth

Salam semua, ni nk promote skit VPS Windows 2003 yg mudah digunakan, sesuai utk FOREX, REFERERX, Sendblaster, atau apa2 software yg nk digunakan, ON 24 Jam, ada internet 100mbit lg..

mcm2 spec ada, paling low 512MB RAM, sesuai utk guna satu software, kalau nk open byk2..bleh beli yg advanced



Last edited by erishah; 12-12-2014 at 12:18 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 01-07-2011, 03:00 PM
khairi78 khairi78 is offline
Active Member

khairi78's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2007
Posts: 2,084
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by erishah View Post
Salam semua, ni nk promote skit VPS Windows 2003 yg mudah digunakan, sesuai utk FOREX, REFERERX, Sendblaster, atau apa2 software yg nk digunakan, ON 24 Jam, ada internet 100mbit lg..

mcm2 spec ada, paling low 512MB RAM, sesuai utk guna satu software, kalau nk open byk2..bleh beli yg advanced

utk maklumat lanjut KLIK SINI

SEBARANG SOALAN AJUKAN DI THREAD NIH
Satu software jer ker boleh guna? Bayar pakai apa ni bro?
__________________
Ya Allah ampunilah dosaku dan kurnikanlah padaku keluasan tempat tinggalku, berkatilah rezeki yang Engkau kurniakan kepadaku...Ya Allah cukupkanlah aku dengan rezeki-Mu yang halal hingga aku terhindar daripada rezeki yang haram. Ya Allah kayakanlah aku dengan anugerah-Mu sehingga aku tidak meminta kepada selain daripada-Mu...
Reply With Quote
  #3  
Old 01-07-2011, 03:06 PM
erishah erishah is offline
Active Plus

erishah's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,891
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by khairi78 View Post
Satu software jer ker boleh guna? Bayar pakai apa ni bro?
Bayar pakai paypal, credit card n debit mgkin bleh kot..

saya pki refererX satu ja bleh, kalau dua, nanti ada akan "hang"

dan tertutup pastu, kalau nk bukak byk elok amik pakej window Grass 2, RAM 1gb
Reply With Quote
  #4  
Old 01-07-2011, 09:39 PM
erishah erishah is offline
Active Plus

erishah's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,891
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bump skit..
Reply With Quote
  #5  
Old 16-09-2011, 04:38 PM
plus$ plus$ is offline
Active Plus

plus$'s Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 3,124
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tt guna pakej yg mana ekk??
__________________
Forever The Reds
Reply With Quote
  #6  
Old 16-09-2011, 05:15 PM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 18,536
Thanks (Received): 462
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Kalu guna utk surf cg bole ker

Posted via Angry Bird+
Reply With Quote
  #7  
Old 16-09-2011, 08:02 PM
erishah erishah is offline
Active Plus

erishah's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,891
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by plus$ View Post
tt guna pakej yg mana ekk??

guna grass1 atau grass 2

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
Kalu guna utk surf cg bole ker

Posted via Angry Bird+
nk surf apa pun bleh masta...
Reply With Quote
  #8  
Old 16-09-2011, 08:04 PM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 18,536
Thanks (Received): 462
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by erishah View Post
guna grass1 atau grass 2



nk surf apa pun bleh masta...
Ip mana masta


Posted via Google Adsense
Reply With Quote
  #9  
Old 16-09-2011, 08:06 PM
erishah erishah is offline
Active Plus

erishah's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,891
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
Ip mana masta


Posted via Google Adsense
IP kalau x silap, U.S..
Reply With Quote
  #10  
Old 16-09-2011, 08:15 PM
zuldagreat zuldagreat is offline
Regular

zuldagreat's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 853
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku tolong bump..vps nie mmg trbaek..hehe
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump