Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Mobile, Smartphone, PDA, Tablet

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,337
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,525
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,313
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 05-06-2011, 05:27 PM
egold2u egold2u is offline
Active Member

egold2u's Avatar

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Nov 2006
Location: Kota Kinabalu
Posts: 2,405
Poster Rank: #1617
Thanked 69 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by koman View Post
aku tempah dekat switch penang..yg kaler hitam dah ada stock..masalahnya aku nak putih..dia kata kena tunggu lagi..jailbreak aku tak biasa guna..tapi diorang kata kalau jailbreak leh donload game free..

p/s: agak2 hitam ok tak..?tangan dah gatal nak pegang ipad 2 nih..
hitam ok jgk bro...aritu time aku nk beli ade jek warna putih...tp aku pilih hitam...

hitam itu menawan...
__________________
[/SIGPIC]

Senangnya Trade Crude Oil Futures bersama IB IronFX

THE GLOBAL LEADER IN ONLINE TRADING
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 05-06-2011, 05:29 PM
egold2u egold2u is offline
Active Member

egold2u's Avatar

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Nov 2006
Location: Kota Kinabalu
Posts: 2,405
Poster Rank: #1617
Thanked 69 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pijoe View Post
ipad 2 no stock kat malaysia...

ade bro...tp limited...better order online jek...

dari FB
Machines
iPad 2 Queue Update: 1:00pm, 5 June 2011
JB City Square SOLD OUT
Sunway Pyramid SOLD OUT
KLCC SOLD OUT
Mid Valley SOLD OUT.
We will announce next batch once we have a confirmed date. Meanwhile its sold out across all Machines outlets for all iPad 2 models. Thanks
4 hours ago
__________________
[/SIGPIC]

Senangnya Trade Crude Oil Futures bersama IB IronFX

THE GLOBAL LEADER IN ONLINE TRADING
Reply With Quote
  #13  
Old 05-06-2011, 05:32 PM
egold2u egold2u is offline
Active Member

egold2u's Avatar

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Nov 2006
Location: Kota Kinabalu
Posts: 2,405
Poster Rank: #1617
Thanked 69 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pijoe View Post
join....

ipad terbaik ...online ym dimana je... keje lagi senang... boleh jadi gps hanya beli software usd9.99.... terbaikkkkkk


bro beli software GPS ape usd9.99?

saya beli Sygic(pakai TomTom maps...siap keluar bangunan 3D lg..huhu) dlm usd16++ gak...nak beli Papago mahal sgt...lgpun Papago kat ipad masih lg M7 kat iphone dah M8...
__________________
[/SIGPIC]

Senangnya Trade Crude Oil Futures bersama IB IronFX

THE GLOBAL LEADER IN ONLINE TRADING
Reply With Quote
  #14  
Old 05-06-2011, 05:41 PM
pijoe pijoe is online now
Advanced Trader
IKOfx Official
Support Staff

pijoe's Avatar

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Jun 2008
Location: Office IKOFXM
Posts: 10,886
Poster Rank: #238
Thanked 644 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by egold2u View Post
bro beli software GPS ape usd9.99?

saya beli Sygic(pakai TomTom maps...siap keluar bangunan 3D lg..huhu) dlm usd16++ gak...nak beli Papago mahal sgt...lgpun Papago kat ipad masih lg M7 kat iphone dah M8...[/B]
aku beli papago lite m6 singapore dan malaysia...ok la untuk basic dalam kl...
__________________
REGISTER AKAUN DI SINI & DAPATKAN 70% @ 0.7 PIPS REBET MINGGUAN
http://www.carigold.com/portal/forums/image.php?type=sigpic&userid=30130&dateline=126015  5484
ELLIOTT WAVE FORECAST BERMULA JAN 2014 : CLICK HERE

(YM: alexender_pijoe) (SKYPE: pijoe.ikofx) (Phone & WhatsAPP: +60176567531)
Reply With Quote
  #15  
Old 05-06-2011, 05:45 PM
henz henz is online now
Normal Member

henz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 420
Poster Rank: #6314
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Sy baru sambar ipad 2 wife .... Beli online tak sampai 2 minggu sampai kat umah siap engrave lg eheheh.... Web browser best pakai icab ...
__________________
http://www.kelniaga.co.cc/
Reply With Quote
  #16  
Old 05-06-2011, 05:49 PM
egold2u egold2u is offline
Active Member

egold2u's Avatar

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Nov 2006
Location: Kota Kinabalu
Posts: 2,405
Poster Rank: #1617
Thanked 69 Times
Active Level
My Mood:
Default

kepada sesiapa yg nk dptkan apps bernilai USD $29.97 secara percuma...jom sama2 tunggu pukul 11 mlm ni...



http://www.ipadmalaysialabs.com/upco...y-iwork-suite/
__________________
[/SIGPIC]

Senangnya Trade Crude Oil Futures bersama IB IronFX

THE GLOBAL LEADER IN ONLINE TRADING
Reply With Quote
  #17  
Old 05-06-2011, 08:52 PM
AcAk AcAk is offline
Normal Member

AcAk's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2005
Location: Melaka
Posts: 245
Poster Rank: #8593
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by egold2u View Post
order online ke bro?

ape kelebihan pakai jailbreak ni bro?

nnt apps dia leh update x?

byk dah apps aku beli kt iTunes store ni...asyik abis jek duit dlm debit card...blk2 topup...

Jailbreak For iPad 2 is On Track Coming in Weeks
Biasanya diaorg jailbreak (termasuk aku) utk install apps dari Apple Store yg dah crack. So tak yah beli.
Apps ni memang tak leh update tapi kalu nak update, kena carik updated apps yg dah crack kat tempat yg sama. Biasanya ada.
Satu lg disadvantagenya, kalu nak transfer files from apps (before update) to newly updated apps, kena buat manually. leceh sket.
So, kalu apps tu selalu guna & penting, better beli je, tak mahal sgt pun.

Satu lagi, diaorg jb ni untuk customize theme, enable extra functions yg iOS tak include, for e.g. file transfer thru bluetooth, file system browser (iFile), etc.
Reply With Quote
  #18  
Old 05-06-2011, 10:03 PM
egold2u egold2u is offline
Active Member

egold2u's Avatar

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Nov 2006
Location: Kota Kinabalu
Posts: 2,405
Poster Rank: #1617
Thanked 69 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AcAk View Post
Biasanya diaorg jailbreak (termasuk aku) utk install apps dari Apple Store yg dah crack. So tak yah beli.
Apps ni memang tak leh update tapi kalu nak update, kena carik updated apps yg dah crack kat tempat yg sama. Biasanya ada.
Satu lg disadvantagenya, kalu nak transfer files from apps (before update) to newly updated apps, kena buat manually. leceh sket.
So, kalu apps tu selalu guna & penting, better beli je, tak mahal sgt pun.

Satu lagi, diaorg jb ni untuk customize theme, enable extra functions yg iOS tak include, for e.g. file transfer thru bluetooth, file system browser (iFile), etc.
ooo...camtu ke...nnt la aku orderkan 1 ipad 2 utk mmbr aku...nk try JBkan utk dia...tmpt software crack tu nme dia Cydia erk bro?
dia mcm App Store gak erk?
__________________
[/SIGPIC]

Senangnya Trade Crude Oil Futures bersama IB IronFX

THE GLOBAL LEADER IN ONLINE TRADING
Reply With Quote
  #19  
Old 05-06-2011, 10:25 PM
AcAk AcAk is offline
Normal Member

AcAk's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2005
Location: Melaka
Posts: 245
Poster Rank: #8593
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

ipad 2 blum bleh jb lagi... coming soon in few weeks.
Nak install Apps crack kena guna "Install0us 4" from Cydia (kena add source "www.sinfuliphonerepo.com"). Kalu nak lebih paham, bleh tanya pakcik google, senang je.
Reply With Quote
  #20  
Old 05-06-2011, 10:44 PM
pijoe pijoe is online now
Advanced Trader
IKOfx Official
Support Staff

pijoe's Avatar

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Jun 2008
Location: Office IKOFXM
Posts: 10,886
Poster Rank: #238
Thanked 644 Times
Active Level
My Mood:
Default

penggunaan aku hanya untuk basic bukannya kaki install game dan macam2 application... so jailbreak bukannya keperluan pada device aku. tengok pada keperluan dan cara penggunaan koorang......
__________________
REGISTER AKAUN DI SINI & DAPATKAN 70% @ 0.7 PIPS REBET MINGGUAN
http://www.carigold.com/portal/forums/image.php?type=sigpic&userid=30130&dateline=126015  5484
ELLIOTT WAVE FORECAST BERMULA JAN 2014 : CLICK HERE

(YM: alexender_pijoe) (SKYPE: pijoe.ikofx) (Phone & WhatsAPP: +60176567531)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:44 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE