Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > News, Current Issues, Rumours

News, Current Issues, Rumours Share & get daily updated news, current issues from locals to all around the world.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,802
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,002
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,785
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 16-11-2010, 09:55 AM
humaira_sb humaira_sb is offline
Normal Member

humaira_sb's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Posts: 206
Poster Rank: #9531
Thanked 0 Times
Active Level
Default

good info.moga ECPI terus bermakna bersama MAKNA
aku pun pengguna ECPI cum ahli
so far so good la produknya
__________________
INAYAH BEAUTY BOOSTER.BELVYA PSS.MZ SECRET SOAP
Sms/whatsapp: 019.7651362
Emel: nuruldaud1979@gmail.com
WEBSITE AMNIBEAUTY
LIKE FANPAGE
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 16-11-2010, 09:57 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 11,476
Poster Rank: #219
Thanked 145 Times
Active Level
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by humaira_sb View Post
good info.moga ECPI terus bermakna bersama MAKNA
aku pun pengguna ECPI cum ahli
so far so good la produknya
boleh la sama2 kongsi ilmu/testimoni pada warga CG... ramai yang tak tahu...

sharing is caring...
Reply With Quote
  #13  
Old 16-11-2010, 10:26 AM
humaira_sb humaira_sb is offline
Normal Member

humaira_sb's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Posts: 206
Poster Rank: #9531
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Well, aku start menggunakn ECPI secara beristiqamah ni sejak diserang sakit tekak/kerongkong secara bertalu2 dri Sept lepas. En Doktor cakap aku punya tonsil membesar bagai juara kat tekak. Dalam bhasa saintifiknya Tonsilitis.

Sebagai spesis yg malas makan ubat, aku mula mencari alternatif. Dari awal tahun dh jd ahli ECPI tp minum sesuka hati dan sesedap rasa aku jela. So, aku start minum blik secara berjamaah dgn ECPI GTH. Dalam 2 minggu ni rasa better. Tekak dah tak sakit lg..dan aku merasakan badan lebih sehat drpd biasa. Bangun tido leh terus lompat2 k.

Saya dah cuba, anda bila lagi
__________________
INAYAH BEAUTY BOOSTER.BELVYA PSS.MZ SECRET SOAP
Sms/whatsapp: 019.7651362
Emel: nuruldaud1979@gmail.com
WEBSITE AMNIBEAUTY
LIKE FANPAGE
Reply With Quote
  #14  
Old 16-11-2010, 10:31 AM
anuarul anuarul is offline
CG Top Poster Club

anuarul's Avatar
 
Trader Rating: (54)
Join Date: Jan 2009
Posts: 21,845
Poster Rank: #73
Thanked 76 Times
Active Level
Default

nanti ako nak amal air ni la...
Reply With Quote
  #15  
Old 30-11-2010, 07:41 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 11,476
Poster Rank: #219
Thanked 145 Times
Active Level
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by humaira_sb View Post
Well, aku start menggunakn ECPI secara beristiqamah ni sejak diserang sakit tekak/kerongkong secara bertalu2 dri Sept lepas. En Doktor cakap aku punya tonsil membesar bagai juara kat tekak. Dalam bhasa saintifiknya Tonsilitis.

Sebagai spesis yg malas makan ubat, aku mula mencari alternatif. Dari awal tahun dh jd ahli ECPI tp minum sesuka hati dan sesedap rasa aku jela. So, aku start minum blik secara berjamaah dgn ECPI GTH. Dalam 2 minggu ni rasa better. Tekak dah tak sakit lg..dan aku merasakan badan lebih sehat drpd biasa. Bangun tido leh terus lompat2 k.

Saya dah cuba, anda bila lagi
Tetimoni terbaik dari humaira,

Rakan wife aku seorang guru,menghidapi penyakit tonsil nie pun dah lama. Doktor nasihatkan buat pembedahan jika tidak mungkin lebih teruk. Tetapi Doktor maklumkan bahawa risiko pembedahan ini akan menyebabkan peti suara rosak.

Suara nie la sumber beliau nak cari makan, kalau dah rosak macam mana nak mengajar. Jadi dia tangguhkan dulu pembedahan tersebut dan selalu la MC setiap bulan, sensetif dengan habuk2 nie confirm demam punya.

Alhamdulillah setelah beliau mengamalkan air ECPI nie, tonsil/bengkak dalam tekak beliau mengecut secara perlahan2 dan sekarang kembali normal. Doktor yg biasa merawat pun heran apasal lama tak datang (tak masyuk la) dan terkejut bila buat pemeriksaan tonsil tue dah macam takda... dia pun pelik...

Sekarang nie jumpa tak henti2 cerita, syukur dengan izin Allah dia sembuh...
Reply With Quote
  #16  
Old 09-12-2010, 09:31 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 11,476
Poster Rank: #219
Thanked 145 Times
Active Level
Default Beza Perubatan Elektronik

Untuk fahaman lanjut berkenaan Perubatan Elektronik...

http://wn.com/beza_perubatan_elektronik
Reply With Quote
  #17  
Old 04-01-2011, 08:50 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 11,476
Poster Rank: #219
Thanked 145 Times
Active Level
Default

Mencegah lebih baik dari merawat...
Reply With Quote
  #18  
Old 06-01-2011, 11:10 AM
-AD- -AD- is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 101
Poster Rank: #13963
Thanked 0 Times
Active Level
Default

beramal utk rakyat
Reply With Quote
  #19  
Old 06-01-2011, 08:26 PM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 11,476
Poster Rank: #219
Thanked 145 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by -AD- View Post
beramal utk rakyat
Betul tue, berat sama dipikul, ringan sama dijinjing..
Reply With Quote
  #20  
Old 07-02-2011, 07:22 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 11,476
Poster Rank: #219
Thanked 145 Times
Active Level
Default

PROMOSI MENJADI AHLI ECPI: Hanya RM25.00 (biasa RM50) untuk semua rakan-rakan FB Hafizan Ecpi. Sila hubungi untuk maklumat lanjut 019-2435729 sah sehingga 28 Feb 2011 sahaja.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:08 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE