Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 693
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,852
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,088
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 16-11-2010, 09:55 AM
humaira_sb humaira_sb is offline
Regular

humaira_sb's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Posts: 208
Poster Rank: #10282
Active Level
Default

good info.moga ECPI terus bermakna bersama MAKNA
aku pun pengguna ECPI cum ahli
so far so good la produknya
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 16-11-2010, 09:57 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,487
Poster Rank: #228
Active Level
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by humaira_sb View Post
good info.moga ECPI terus bermakna bersama MAKNA
aku pun pengguna ECPI cum ahli
so far so good la produknya
boleh la sama2 kongsi ilmu/testimoni pada warga CG... ramai yang tak tahu...

sharing is caring...
Reply With Quote
  #13  
Old 16-11-2010, 10:26 AM
humaira_sb humaira_sb is offline
Regular

humaira_sb's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Posts: 208
Poster Rank: #10282
Active Level
Default

Well, aku start menggunakn ECPI secara beristiqamah ni sejak diserang sakit tekak/kerongkong secara bertalu2 dri Sept lepas. En Doktor cakap aku punya tonsil membesar bagai juara kat tekak. Dalam bhasa saintifiknya Tonsilitis.

Sebagai spesis yg malas makan ubat, aku mula mencari alternatif. Dari awal tahun dh jd ahli ECPI tp minum sesuka hati dan sesedap rasa aku jela. So, aku start minum blik secara berjamaah dgn ECPI GTH. Dalam 2 minggu ni rasa better. Tekak dah tak sakit lg..dan aku merasakan badan lebih sehat drpd biasa. Bangun tido leh terus lompat2 k.

Saya dah cuba, anda bila lagi
Reply With Quote
  #14  
Old 16-11-2010, 10:31 AM
anuarul anuarul is offline
CG Top Poster Club

anuarul's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Jan 2009
Posts: 25,761
Poster Rank: #64
Active Level
Default

nanti ako nak amal air ni la...
Reply With Quote
  #15  
Old 30-11-2010, 07:41 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,487
Poster Rank: #228
Active Level
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by humaira_sb View Post
Well, aku start menggunakn ECPI secara beristiqamah ni sejak diserang sakit tekak/kerongkong secara bertalu2 dri Sept lepas. En Doktor cakap aku punya tonsil membesar bagai juara kat tekak. Dalam bhasa saintifiknya Tonsilitis.

Sebagai spesis yg malas makan ubat, aku mula mencari alternatif. Dari awal tahun dh jd ahli ECPI tp minum sesuka hati dan sesedap rasa aku jela. So, aku start minum blik secara berjamaah dgn ECPI GTH. Dalam 2 minggu ni rasa better. Tekak dah tak sakit lg..dan aku merasakan badan lebih sehat drpd biasa. Bangun tido leh terus lompat2 k.

Saya dah cuba, anda bila lagi
Tetimoni terbaik dari humaira,

Rakan wife aku seorang guru,menghidapi penyakit tonsil nie pun dah lama. Doktor nasihatkan buat pembedahan jika tidak mungkin lebih teruk. Tetapi Doktor maklumkan bahawa risiko pembedahan ini akan menyebabkan peti suara rosak.

Suara nie la sumber beliau nak cari makan, kalau dah rosak macam mana nak mengajar. Jadi dia tangguhkan dulu pembedahan tersebut dan selalu la MC setiap bulan, sensetif dengan habuk2 nie confirm demam punya.

Alhamdulillah setelah beliau mengamalkan air ECPI nie, tonsil/bengkak dalam tekak beliau mengecut secara perlahan2 dan sekarang kembali normal. Doktor yg biasa merawat pun heran apasal lama tak datang (tak masyuk la) dan terkejut bila buat pemeriksaan tonsil tue dah macam takda... dia pun pelik...

Sekarang nie jumpa tak henti2 cerita, syukur dengan izin Allah dia sembuh...
Reply With Quote
  #16  
Old 09-12-2010, 09:31 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,487
Poster Rank: #228
Active Level
Default Beza Perubatan Elektronik

Untuk fahaman lanjut berkenaan Perubatan Elektronik...

http://wn.com/beza_perubatan_elektronik
Reply With Quote
  #17  
Old 04-01-2011, 08:50 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,487
Poster Rank: #228
Active Level
Default

Mencegah lebih baik dari merawat...
Reply With Quote
  #18  
Old 06-01-2011, 11:10 AM
-AD- -AD- is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 101
Poster Rank: #14984
Active Level
Default

beramal utk rakyat
Reply With Quote
  #19  
Old 06-01-2011, 08:26 PM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,487
Poster Rank: #228
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by -AD- View Post
beramal utk rakyat
Betul tue, berat sama dipikul, ringan sama dijinjing..
Reply With Quote
  #20  
Old 07-02-2011, 07:22 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,487
Poster Rank: #228
Active Level
Default

PROMOSI MENJADI AHLI ECPI: Hanya RM25.00 (biasa RM50) untuk semua rakan-rakan FB Hafizan Ecpi. Sila hubungi untuk maklumat lanjut 019-2435729 sah sehingga 28 Feb 2011 sahaja.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 05:48 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you