Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, riadah, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,469
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,488
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,841
More...
  #1  
Old 16-09-2010, 04:15 PM
zolympus zolympus is offline
Elite Member

zolympus's Avatar

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2005
Location: Tampere, FI
Posts: 3,411
Poster Rank: #1062
Thanked 230 Times
Active Level
My Mood:
Default Kesan alamat berdasarkan nombor telefon Digi

Ada siapa-siapa yang boleh kesan alamat individu berdasarkan nombor telefon Digi? Kalau ada, minta PM aku dengan kadar segera. Kalau ada pengeras, jangan malu-malu beritahu.

Ni bukan sebab nak pukul atau kesan awek lama . Tapi ini kes hutang tak bayar yang dah makan tahun.

Thanks.

__________________
|| Berminat untuk memasang CCTV di premis kediaman atau perniagaan anda? Sila PM untuk keterangan lanjut !
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-09-2010, 04:18 PM
tebbaloi tebbaloi is offline
Legendary Member

tebbaloi's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2009
Posts: 13,448
Poster Rank: #160
Thanked 448 Times
Active Level
Default

entah tak tau lak ... rasanya semua operator sama..

cara terakhir nak tak nak kena contact digi center kot bro.. sebab no registered under digi
Reply With Quote
  #3  
Old 16-09-2010, 04:22 PM
zerovirus zerovirus is offline
CG Super Hardcore

zerovirus's Avatar

 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jan 2009
Location: SMS-0173533105
Posts: 126,854
Poster Rank: #2
Thanked 58 Times
Active Level
My Mood:
Default

ada cara ke ? melalui DIGI ?
Reply With Quote
  #4  
Old 16-09-2010, 05:02 PM
wakwongurip wakwongurip is offline
Active Member

wakwongurip's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,297
Poster Rank: #2741
Thanked 39 Times
Active Level
Default

X boleh beb, kena buat report polis dulu. Setelah report hanya polis saja yg boleh buat check kat digi.
__________________
Tengok-tengok dulu, kaji-kaji dulu, Fikir-fikir dulu.
Pastinya Tidak Akan Berkesudahan Tanpa Satu Tindakan.
Reply With Quote
  #5  
Old 16-09-2010, 05:05 PM
pecot85 pecot85 is offline
Legendary Member

pecot85's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2009
Location: seremban
Posts: 19,585
Poster Rank: #85
Thanked 152 Times
Active Level
Default

kalau ada orang dalam boleh la
Reply With Quote
  #6  
Old 16-09-2010, 05:24 PM
REMEDY KARUNG GUNI REMEDY KARUNG GUNI is offline
CG Top Poster Club

REMEDY KARUNG GUNI's Avatar
 
Trader Rating: (167)
Join Date: Feb 2008
Location: https://facebook.com/MURAHKOMPUTER
Posts: 33,273
Poster Rank: #27
Blog Entries: 5
Thanked 401 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pecot85 View Post
kalau ada orang dalam boleh la
cara ni pun boleh jugak
Reply With Quote
  #7  
Old 16-09-2010, 05:27 PM
AuraSuccess_88 AuraSuccess_88 is offline
CG Hardcore

AuraSuccess_88's Avatar

 
Trader Rating: (156)
Join Date: Apr 2010
Location: SmS-0134195708
Posts: 61,943
Poster Rank: #7
Blog Entries: 7
Thanked 178 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pecot85 View Post
kalau ada orang dalam boleh la
yup..nie cara terbaik.tapi kan kalau heboh2 lak.org dlaam tu lak yg kena....kes nanya.
Reply With Quote
  #8  
Old 16-09-2010, 05:32 PM
TT TT is online now
CG Top Poster Club

TT's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2009
Location: Tok Tina
Posts: 37,845
Poster Rank: #22
Thanked 150 Times
Active Level
Default

kt iklan metro kn ade iklan perunding cari maklumat org..ntah berapa plak die charge
Reply With Quote
  #9  
Old 16-09-2010, 05:34 PM
zolympus zolympus is offline
Elite Member

zolympus's Avatar

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2005
Location: Tampere, FI
Posts: 3,411
Poster Rank: #1062
Thanked 230 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wakwongurip View Post
X boleh beb, kena buat report polis dulu. Setelah report hanya polis saja yg boleh buat check kat digi.
Jadi, polis je yang boleh kesan adress, selepas kita buat report? Adess. Kalau macam tu memang lagi lama la

Quote:
Originally Posted by pecot85 View Post
kalau ada orang dalam boleh la
Itulah. Mana tau ada orang dalam kat sini yang sudi membantu
__________________
|| Berminat untuk memasang CCTV di premis kediaman atau perniagaan anda? Sila PM untuk keterangan lanjut !

Last edited by zolympus; 16-09-2010 at 05:37 PM..
Reply With Quote
  #10  
Old 21-11-2011, 04:18 PM
en_vengard en_vengard is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2011
Posts: 171
Poster Rank: #10324
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

UP sikit thread nie....sy nak mintak tolong sangat2 kepada sesiape yg dapat membantu trace alamat pengguna no digi nie....hanya no digi je yg sy tau n no maybank akaun....sy nak mintak tolong kepada sesape yg dpt membantu.sy akan pm detailsnya...Terima Kasih
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:47 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE