Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-09-2010, 04:15 PM
zolympus zolympus is offline
Elite Member

zolympus's Avatar


 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2005
Location: Tampere, FI
Posts: 3,418
Thanks (Received): 235
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Kesan alamat berdasarkan nombor telefon Digi

Ada siapa-siapa yang boleh kesan alamat individu berdasarkan nombor telefon Digi? Kalau ada, minta PM aku dengan kadar segera. Kalau ada pengeras, jangan malu-malu beritahu.

Ni bukan sebab nak pukul atau kesan awek lama . Tapi ini kes hutang tak bayar yang dah makan tahun.

Thanks.

__________________
|| Berminat untuk memasang CCTV di premis kediaman atau perniagaan anda? Sila PM untuk keterangan lanjut !
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-09-2010, 04:18 PM
tebbaloi tebbaloi is offline
Legendary Member

tebbaloi's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2009
Posts: 13,459
Thanks (Received): 445
Likes (Received): 0
Active Level
Default

entah tak tau lak ... rasanya semua operator sama..

cara terakhir nak tak nak kena contact digi center kot bro.. sebab no registered under digi
Reply With Quote
  #3  
Old 16-09-2010, 04:22 PM
zerovirus zerovirus is offline
CG Super Hardcore

zerovirus's Avatar

 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jan 2009
Posts: 178,412
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

ada cara ke ? melalui DIGI ?
Reply With Quote
  #4  
Old 16-09-2010, 05:02 PM
wakwongurip wakwongurip is offline
Active Member

wakwongurip's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,297
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
Default

X boleh beb, kena buat report polis dulu. Setelah report hanya polis saja yg boleh buat check kat digi.
__________________
Tengok-tengok dulu, kaji-kaji dulu, Fikir-fikir dulu.
Pastinya Tidak Akan Berkesudahan Tanpa Satu Tindakan.
Reply With Quote
  #5  
Old 16-09-2010, 05:05 PM
pecot85 pecot85 is offline
CG Top Poster Club

pecot85's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: kuching
Posts: 27,155
Thanks (Received): 240
Likes (Received): 284
Active Level
Default

kalau ada orang dalam boleh la
Reply With Quote
  #6  
Old 16-09-2010, 05:24 PM
REMEDY KARUNG GUNI REMEDY KARUNG GUNI is offline
CG Top Poster Club

REMEDY KARUNG GUNI's Avatar
 
Trader Rating: (168)
Join Date: Feb 2008
Location: https://facebook.com/MURAHKOMPUTER
Posts: 33,425
Thanks (Received): 401
Likes (Received): 0
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pecot85 View Post
kalau ada orang dalam boleh la
cara ni pun boleh jugak
Reply With Quote
  #7  
Old 16-09-2010, 05:27 PM
AuraSuccess_88 AuraSuccess_88 is offline
CG Hardcore

AuraSuccess_88's Avatar
 
Trader Rating: (159)
Join Date: Apr 2010
Posts: 69,858
Thanks (Received): 178
Likes (Received): 5
Blog Entries: 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pecot85 View Post
kalau ada orang dalam boleh la
yup..nie cara terbaik.tapi kan kalau heboh2 lak.org dlaam tu lak yg kena....kes nanya.
Reply With Quote
  #8  
Old 16-09-2010, 05:32 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 116,251
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9212
Active Level
My Mood:
Default

kt iklan metro kn ade iklan perunding cari maklumat org..ntah berapa plak die charge
Reply With Quote
  #9  
Old 16-09-2010, 05:34 PM
zolympus zolympus is offline
Elite Member

zolympus's Avatar


 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2005
Location: Tampere, FI
Posts: 3,418
Thanks (Received): 235
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wakwongurip View Post
X boleh beb, kena buat report polis dulu. Setelah report hanya polis saja yg boleh buat check kat digi.
Jadi, polis je yang boleh kesan adress, selepas kita buat report? Adess. Kalau macam tu memang lagi lama la

Quote:
Originally Posted by pecot85 View Post
kalau ada orang dalam boleh la
Itulah. Mana tau ada orang dalam kat sini yang sudi membantu
__________________
|| Berminat untuk memasang CCTV di premis kediaman atau perniagaan anda? Sila PM untuk keterangan lanjut !

Last edited by zolympus; 16-09-2010 at 05:37 PM..
Reply With Quote
  #10  
Old 21-11-2011, 04:18 PM
en_vengard en_vengard is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2011
Posts: 172
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

UP sikit thread nie....sy nak mintak tolong sangat2 kepada sesiape yg dapat membantu trace alamat pengguna no digi nie....hanya no digi je yg sy tau n no maybank akaun....sy nak mintak tolong kepada sesape yg dpt membantu.sy akan pm detailsnya...Terima Kasih
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump