Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,684
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,738
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,291
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-06-2010, 07:04 AM
GogeousBiz GogeousBiz is offline
Newbies

GogeousBiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Location: KL
Posts: 12
Poster Rank: #32268
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default Go Cell International Sdn Bhd (895808-D) - www.GoCell2U.com

Promosi pra-pelancaran.


Go Cell International Sdn Bhd
adalah salah sebuah syarikat Bumiputra yang sedang mengorak langkah ke perniagaan berangkaian. Ia adalah pengeluar
produk kesihatan Go Geous yang berasaskan kepada bahan yang telah tersohor ke seluruh dunia. Sasaran syarikat
adalah untuk pasaran dunia kerana sekarang ini Malaysia telah dianggap sebagai antara negara yang terbaik untuk
meneraju perniagaan MLM ke seluruh dunia.

1. PhytoCellTec Malus Domestica Stem (developed by Mibelle Biochemistry). 2008 innovative prize for the best
ingredient in Europe.

2. Hydrolysed Low Molecular Collagen are natural proteins derived from the fish. Scientifically and expertly
developed to enhance the absorption thus inducing almost instant results.

3. Acai Berries are high in anti-oxidants (33 times more than red grapes or blue berries) and comprises of amino
acids, essential fatty acids, Proteins, Calcium, Potassium, Fibers,Vitamins A, B1, B2, B3, C and E.

4. L-Arginine are Amino acids compulsory for our health and well being. The main benefits of L-Arginine include
manufacturing of T-Cells that helps boost the immune system

5. Pine Bark extract, also known as Pygenol, have been used extensively in Europe and States as a supplement for
high blood pressure. It is an effective anti-oxidant that provides cellular protection from harmful free radicals.
Helps increase stamina and endurance.

6. Grapeseed Extract contains a type of flavonoid known as oligomers of proanthocyanidins, or OPCs known for its
powerful anti-oxidant benefits. Help restore damaged collagen and elastin and protect them against further damage.

7. Mixture of exquisite berries like Strawberry, Bilberry, Raspberry, Elderberry, Blackcurrant and Red Beet.
A combination rich in Vitamins A, B, C and high in anti-oxidants.

* Anda boleh layaran laman web syarikat untuk maklumat ringkas berkenaan product atau google untuk maklumat lanjut
bahan-bahan diatas.


Pelan Pemasaran

Pelan pemasaran tidak dimasukan kedalam laman web syarikat kerana masih menunggu sijil AJL dikeluarkan (Kelulusan
telah di perolehi). Berikut adalah rumusan pelan pemasaran.

Setiap ahli boleh menjadi agen dengan pembelian salah satu dari pakej dibawah.
1 BC 350 - 1 kotak - RM398 sekotak - untung RM72 (= harga maintenance)
1 BC 700 - 2 kotak - RM378 sekotak - untung RM184 (RM92 per kotak)
3 BC 350 - 3 kotak - RM368 sekotak - untung RM306 (RM102 per kotak)
3 BC 700 - 6 kotak - RM358 sekotak - untung RM672 (RM112 per kotak)

1). Retail bonus.
Harga runcit bukan ahli : RM470
Harga ahli dan untuk reorder/repurchase :
1 kotak - RM398 Sekotak - untung runcit RM72 sekotak
3 kotak - RM320 sekotak - untung runcit RM150 sekotak
6 kotak - RM300 sekotak - untung runcit RM170 sekotak
12 kotak - RM280 sekotak - untung runcit RM190 sekotak

2). Start-up bonus (SUP)
Ini adalah bonus yang dibayar kepada anda apabila orang yang anda taja membeli untuk maintenance pertama kali.

Ahli BC 350 perkenal ahli BC 350 - bonus 10% = RM35
Ahli BC 350 perkenal ahli BC 700 - bonus 10% = RM70
Ahli BC 700 perkenal ahli BC 350 - bonus 20% = RM70
Ahli BC 700 perkenal ahli BC 700 - bonus 20% = RM140

3). Personal sales bonus (PSB)
Setiap kali ahli yang kita kenalkan membuat bulk order/purchase kita akan mendapat bonus mengikut BC kita.
Ahli BC 350 kenalkan ahli yang membuat bulk order
3 kotak - bonus RM35
6 kotak - bonus RM70
12 kotak - bonus RM105

Ahli BC 700 kenalkan ahli yang membuat bulk order
3 kotak - bonus RM70
6 kotak - bonus RM140
12 kotak - bonus RM210

4). Business starter bonus
Bonus bagi pair yang anda dapat dalam rangkaian binari anda tanpa mengira level.
BC 350 - RM70 per pair
BC 750 - RM140 per pair

5. Business development bonus
Dibayar 10% dari PV terkumpul di kaki paling lemah binari. Bayaran dibuat secara mingguan. Baki PV di bawa
ke minggu hadapan (No flushing).
Contoh : kaki kiri 35,000 PV dan kaki kanan 31,500 PV.
Bonus = 10% x 31,500 = RM3,150
baki PV = 3,500 dibawa ke minggu hadapan.

6. Empire Development bonus.
Mereka yang layak untuk bonus ini akan mendapat 1 BC percuma di lokasi atas BC semasa. Dapat kumpul 175,000 PV di kaki lemah - dapat 1 BC percuma
Dapat lagi 350,000 PV di kaki lemah - dapat 1 BC tambahan percuma
Dapat lagi 350,000 PV di kaki lemah - dapat 1 BC tambahan percuma


7. Group sales bonus
Semua ahli yang menaja akan menikmati Unilevel bonus sebanyak 5% dari pendapatan disetiap ahli dibawahnya sehingga
7 generasi. Ahli boleh menaja seberapa ramai pengedar di aras pertama.

8. Leadership bonus
Apabila ahli berjaya mengumpul jumlah PV tertentu dan memenuhi syarat yang lain maka ahli akan dibayar leadership bonus.

9. Special bonus
Dibayar secara mingguan apabila ahli berjaya berada di pangkat tertentu. Terdapat 7 pangkat didalam plan pemasaran GOCELL.
Ahli dengan pangkat tertinggi tertinggi akan dihadiahkan dengan sebuah kenderaan mewah.

** .. maaf ... kesuntukan masa. Akan di update segera.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 02-07-2010, 08:11 PM
GogeousBiz GogeousBiz is offline
Newbies

GogeousBiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Location: KL
Posts: 12
Poster Rank: #32268
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Muda Sihat Rejuvinasi




Go Geous adalah minuman kesihatan berkualiti dengan kombinasi sempurna tujuh bahan, bagi memulih
dan menyihatkan sel-sel serta organ-organ tubuh, mengekalkan ketegangan kulit, otot, sendi dan saraf serta
memberikan penjagaan terbaik untuk jantung dan saluran darah.

Setiap bahan-bahan ini sudah menjalani penyelidikan mendalam dan diuji serta di rumuskan secara sainstifik bagi
memastikan ianya berkesan dan selamat.

Go Geous menyediakan spektrum seimbang dan lengkap yang mengandungi vitamin, mineral, protin,
antioksida, omega 3, 6 & 9, fiber dan phytonutrisi lain yang diperlukan untuk mengekalkan gaya hidup sihat
dan aktif.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-07-2010, 01:53 PM
GogeousBiz GogeousBiz is offline
Newbies

GogeousBiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Location: KL
Posts: 12
Poster Rank: #32268
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default


Kehidupan yang sehat dan ceria bermula dari sel-sel yang sehat dan sentiasa segar. Teknologi stem sel epal
adalah yang paling ulung dan telah di anugerahkan sebagai "Bahan inovatif terbaik Eropah pada tahun 2008".

Penyakit berpunca dari sel-sel yang bermasalah. Pemulihan dan penggantian sel-sel dengan sel-sel
yang lebih segar, bertenaga dan dapat bertahan lama adalah segala-galanya untuk mendapat
kehidup yang sihat dan ceria.




Mengamalkan Go Geous membolehkan anda kelihatan muda untuk beberapa tahun dan dapat melambatkan
proses penuan sel-sel terutama sel kulit.
__________________
Keajaiban sel stem epal digandakan dengan ramuan yang bermutu tinggi.
Kesihatan yang baik bermula dari kehidupan sel-sel yang baik.
Peluang terbaik untuk leader dan stokis http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=151458
Tel Nazri - 019 635 2362 ----- email gogeousbiz@gmail.com
Reply With Quote
  #4  
Old 10-07-2010, 11:35 AM
GogeousBiz GogeousBiz is offline
Newbies

GogeousBiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Location: KL
Posts: 12
Poster Rank: #32268
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default



Rebutlah peluang anda untuk menjadi pengedar, sub-stokis, stokis kawasan dan pengguna terawal dengan segera sebelum
orang lain mendahului anda.






Produk telah terbukti sangat menakjubkan. Hubungi saya segera.
__________________
Keajaiban sel stem epal digandakan dengan ramuan yang bermutu tinggi.
Kesihatan yang baik bermula dari kehidupan sel-sel yang baik.
Peluang terbaik untuk leader dan stokis http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=151458
Tel Nazri - 019 635 2362 ----- email gogeousbiz@gmail.com
Reply With Quote
  #5  
Old 11-07-2010, 01:12 PM
GogeousBiz GogeousBiz is offline
Newbies

GogeousBiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Location: KL
Posts: 12
Poster Rank: #32268
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default Pelan Pemasaran

Dokumen yang mengandungi persembahan pelan pemasaran telah siap. Sesiapa yang berminat untuk mendapatkannya
sila hubungi saya. Bagi yang berada di sekitar lembah kelang bolehlah menghubungi saya untuk penerangan
yang lebih jelas.
__________________
Keajaiban sel stem epal digandakan dengan ramuan yang bermutu tinggi.
Kesihatan yang baik bermula dari kehidupan sel-sel yang baik.
Peluang terbaik untuk leader dan stokis http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=151458
Tel Nazri - 019 635 2362 ----- email gogeousbiz@gmail.com
Reply With Quote
  #6  
Old 14-07-2010, 06:50 PM
MasterZen MasterZen is offline
Well-Known
Member

MasterZen's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Nov 2006
Location: SeLaNgOr Mali!
Posts: 5,565
Poster Rank: #661
Thanked 192 Times
Active Level
My Mood:
Default

Dengar cerita ramai gak artis dah jadi member... Pak Nil pun dah jd member.
Reply With Quote
  #7  
Old 14-07-2010, 09:34 PM
Wizurai Wizurai is offline
Super Active Member

Wizurai's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Location: 292 7′ 27″
Posts: 3,413
Poster Rank: #1141
Thanked 33 Times
Active Level
My Mood:
Default

La ni semua jenis MLM or biz network pun artis
nak masuk....depa dah terkenal mmg ada
peluang utk bertambah kaya, yg follow
rapat pun bleh tumpang dua kaki juga...tp yg
masuk kemudian takat tumpang glamour jer lah..
__________________
When I Go To The West I See Islam Without Muslims...BUT...When I Come Back To The East I See Muslims Without Islam... (Muhammad Iqbal)
Reply With Quote
  #8  
Old 15-07-2010, 12:18 PM
GogeousBiz GogeousBiz is offline
Newbies

GogeousBiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Location: KL
Posts: 12
Poster Rank: #32268
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Memang produk Go Geous ini sesuai sangat untuk para artis terutama perempuan. Biasalah golongan ini
memerlukan penjagaan penampilan yang baik.

Go Geous adalah produk yang dirumus antaranya bagi penjagaan kulit yang baik. Ramuannya juga mengandungi bahan
yang telah terbukti dapat merawat berbagai masalah kesihatan yang dialami oleh pelbagai golongan.

Sambil menjaga kesihatan dan berkongsi faedah, kita dapat menambah pendapatan.
__________________
Keajaiban sel stem epal digandakan dengan ramuan yang bermutu tinggi.
Kesihatan yang baik bermula dari kehidupan sel-sel yang baik.
Peluang terbaik untuk leader dan stokis http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=151458
Tel Nazri - 019 635 2362 ----- email gogeousbiz@gmail.com
Reply With Quote
  #9  
Old 15-07-2010, 12:45 PM
loankereta loankereta is offline
Active Member

loankereta's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 982
Poster Rank: #3642
Thanked 6 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by MasterZen View Post
Dengar cerita ramai gak artis dah jadi member... Pak Nil pun dah jd member.
Jadiler org yang mengambil kesempatan ini,call me now or http://gocell6.ning.com
Reply With Quote
  #10  
Old 15-07-2010, 05:36 PM
loankereta loankereta is offline
Active Member

loankereta's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 982
Poster Rank: #3642
Thanked 6 Times
Active Level
Default flyer gocell

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:30 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE