Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Sensual, Intimate Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #371  
Old 17-12-2009, 04:53 PM
prepaidcelcom prepaidcelcom is offline
Regular

prepaidcelcom's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Posts: 461
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kamal_kampong View Post
aik..dah beli baru bertanya nih..hehe
sebenarnya kat page 4 dah ada org bertanya
... cuma soalan ulangan..mana le tau tetiba dah dah KKM
__________________
:p WAWASAN JUTAWAN MALAYSIA...2020:p
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #372  
Old 17-12-2009, 05:12 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by PainKiller View Post
Ketat tu mudarat tak?
mudarat tu lebih menjurus pd kesan tak bagus ye tak?

tp ketat JRD ni insyallah..bagus untuk kebahagian..Insyallah.. hehe..
Reply With Quote
  #373  
Old 17-12-2009, 05:14 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by prepaidcelcom View Post
sebenarnya kat page 4 dah ada org bertanya
... cuma soalan ulangan..mana le tau tetiba dah dah KKM
hehe..takpe tuan tanya byk kali pun saya akan jwp bende betul je.. buat apa nk tipu ye tak? kita nk berniaga elok2.. barang pun bukan barang yg tak elok.. KKM tu akan di akan di adakan nanti.. Insyallah..
Reply With Quote
  #374  
Old 17-12-2009, 06:44 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.
Reply With Quote
  #375  
Old 17-12-2009, 09:14 PM
playlif3 playlif3 is offline
Active Member

playlif3's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Oct 2008
Location: Desa Pinggiran Putra
Posts: 1,259
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ingat nak order 3 botol la kak. smua RM36..
klau pos laju brp 3 botol?
nk beli utk wife bg die suprise..
Reply With Quote
  #376  
Old 17-12-2009, 09:25 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by playlif3 View Post
ingat nak order 3 botol la kak. smua RM36..
klau pos laju brp 3 botol?
nk beli utk wife bg die suprise..
wahhh..ini asben idaman ni...akak cukup suka kalau asben2 tunjuk sayang kat wife dorang cam ni..

Kalau 3 botol = RM36 + pos RM 6 = Total RM 42 jer..

kalau dah buat payment..bgtau details kat email akak k..

[email protected]

kalau nk tanya ape2 boleh add je YM akak = eryn1610

atau nk call direct pon bolehhh..

free2 jemput dtg ke http://jamuratudara.blogspot.com/

Reply With Quote
  #377  
Old 17-12-2009, 10:03 PM
playlif3 playlif3 is offline
Active Member

playlif3's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Oct 2008
Location: Desa Pinggiran Putra
Posts: 1,259
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sory lmbat reply.. klau sy bank in ari ni agak2 bila leh dpt brg akak ni aek?
Reply With Quote
  #378  
Old 17-12-2009, 10:03 PM
lastshark lastshark is offline
Active Plus

lastshark's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2007
Posts: 4,508
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ket ket ket ketat.....haaahh up untuk tt
__________________
jika mengaku islam,kembalilah kepada suruhan dan perintah Allah serta sunnah Rasulullah secara syumul.
Reply With Quote
  #379  
Old 18-12-2009, 01:54 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by playlif3 View Post
sory lmbat reply.. klau sy bank in ari ni agak2 bila leh dpt brg akak ni aek?
playlif3..

penghantaran di lakukan pd setiap hati waktu bekerja..

so ari ni, Jumaat cuti kan.. esok pos bukak..so esok la akak anto,isnin dpt brg dik..

kalau tak cuti, dalam masa sehari dah boleh sampai barangnye..

Reply With Quote
  #380  
Old 18-12-2009, 02:00 PM
insyiİ insyiİ is offline
CG Top Poster Club

insyiİ's Avatar
 
Trader Rating: (41)
Join Date: Mar 2008
Location: <<dkt umah backstabber>>
Posts: 28,116
Thanks (Received): 177
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

saya dah abis guna 1 botol....

ni nak masuk botol kedua lak....

jamu ni elok utk yg ada mslh keputihan....bg yg dah kawen.....elok la amalkan....sbb yg dalaman tu kita x nmpk....kena la jaga..nak2 kalau dh ada anak 2,3 org ni.....hehehhe

lg satu....so far sy rasa, JRD ni lah yg plg cepat berikan kesan...

tak caya...cubalah....
__________________
JOM SLIM DENGAN NEUMAXX PLUS |BLOG CANTIK!!! AS BEAUTY ORIGINAL DARI PENGEDAR JAJAHAN SAH! - PM / SMS 016-253 9422 |[/COLOR]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump