Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,462
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,713
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,484
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 18-11-2009, 09:33 PM
arafatprofit arafatprofit is offline
Super Active Member

arafatprofit's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2006
Location: PEN-KUL-JHB-IPH-TGGvv
Posts: 2,903
Poster Rank: #1322
Thanked 11 Times
Active Level
My Mood:
Default

Untuk tatapan semua:

SEMINAR FRANCHISE TASKA & TADIKA BONDAMAMA

Berminat untuk menjalankan perniagaan TASKA / TADIKA ?
Bolehkah memulakannya dengan modal yang sangat rendah ?
Apakah program atau silibus yang sesuai ?
Bagaimana memulakannya dengan SEGERA ?
Bolehkan saya melakukan perniagaan secara SAMBILAN ?
Adakah ianya MENGUNTUNGKAN ?

DAPATKAN JAWAPANNYA DI SEMINAR INTENSIF KAMI !!

Sukacita dimaklumkan bahawa Yayasan Pembangunan Nur Hikmah (YPN) akan menganjurkan satu sesi taklimat dan kursus ringkas mengenai peluang-peluang untuk membuka TASKA dan TADIKA di bawah Skim Franchise BondaMama.

Dibawah program ini anda yang berminat untuk memiliki taska atau tadika sendiri dengan modal permulaan yang rendah serta berdaya maju dijemput untuk menghadiri taklimat dan kursus ringkat seperti dibawah ini :

TARIKH : 14 NOVEMBER 2009 (Hari Sabtu)
JAM : 10.00 hingga 12.00 tengahari
TEMPAT : Yayasan Pembangunan Nur Hikmah
16-3 , Jalan Mesra Niaga
Taman Mesra, 43000 Kajang, Selangor
No. Telefon : 03-8733 2411
(Peta Lokasi sila rujuk dilampiran)

YURAN : RM50.00 sahaja (DAFTAR DAN BAYAR SEBELUM 10 NOVEMBER 2009 DAPAT DISKAUN 50% )

CARA MENDAFTAR : Pindahan Bayaran ke Akaun Maybank KHIDMAT NURHIKMAH 564306010030 , letakkan alamat email info@bondamama.com . Kemudian SMS nama, alamat kepada nombor 019-2928001 (Puan Norlela) sebagai pengesahan kehadiran.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 21-11-2009, 02:27 AM
beeman beeman is offline
Junior Member

beeman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 77
Poster Rank: #15708
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

buleh try ni, tambah2 ilmu taska, tq
Reply With Quote
  #23  
Old 24-11-2009, 08:40 PM
cemarabiru cemarabiru is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 121
Poster Rank: #12698
Thanked 0 Times
Active Level
Default

berminat la...tapi dah lepas ya...
agak2 bila adalagi?
__________________
my online shop...koleksi cantik
www.cemarabiru.com
Reply With Quote
  #24  
Old 25-11-2009, 06:59 PM
arafatprofit arafatprofit is offline
Super Active Member

arafatprofit's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2006
Location: PEN-KUL-JHB-IPH-TGGvv
Posts: 2,903
Poster Rank: #1322
Thanked 11 Times
Active Level
My Mood:
Default

check ler website..pastu kalau dah buka, leh saya investkan skit. hehee
Reply With Quote
  #25  
Old 26-11-2009, 11:49 PM
sayangforex sayangforex is offline
Normal Member

sayangforex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 420
Poster Rank: #6317
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by arafatprofit View Post
Untuk tatapan semua:

SEMINAR FRANCHISE TASKA & TADIKA BONDAMAMA

Berminat untuk menjalankan perniagaan TASKA / TADIKA ?
Bolehkah memulakannya dengan modal yang sangat rendah ?
Apakah program atau silibus yang sesuai ?
Bagaimana memulakannya dengan SEGERA ?
Bolehkan saya melakukan perniagaan secara SAMBILAN ?
Adakah ianya MENGUNTUNGKAN ?

DAPATKAN JAWAPANNYA DI SEMINAR INTENSIF KAMI !!

Sukacita dimaklumkan bahawa Yayasan Pembangunan Nur Hikmah (YPN) akan menganjurkan satu sesi taklimat dan kursus ringkas mengenai peluang-peluang untuk membuka TASKA dan TADIKA di bawah Skim Franchise BondaMama.

Dibawah program ini anda yang berminat untuk memiliki taska atau tadika sendiri dengan modal permulaan yang rendah serta berdaya maju dijemput untuk menghadiri taklimat dan kursus ringkat seperti dibawah ini :

TARIKH : 14 NOVEMBER 2009 (Hari Sabtu)
JAM : 10.00 hingga 12.00 tengahari
TEMPAT : Yayasan Pembangunan Nur Hikmah
16-3 , Jalan Mesra Niaga
Taman Mesra, 43000 Kajang, Selangor
No. Telefon : 03-8733 2411
(Peta Lokasi sila rujuk dilampiran)

YURAN : RM50.00 sahaja (DAFTAR DAN BAYAR SEBELUM 10 NOVEMBER 2009 DAPAT DISKAUN 50% )

CARA MENDAFTAR : Pindahan Bayaran ke Akaun Maybank KHIDMAT NURHIKMAH 564306010030 , letakkan alamat email info@bondamama.com . Kemudian SMS nama, alamat kepada nombor 019-2928001 (Puan Norlela) sebagai pengesahan kehadiran.
alaaa..dah melepas plak..
Reply With Quote
  #26  
Old 27-11-2009, 12:17 AM
dinda_umie dinda_umie is offline
Legendary Member

dinda_umie's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Location: atas bukit....
Posts: 10,945
Poster Rank: #237
Thanked 54 Times
Active Level
My Mood:
Default

satu business idea yang cukup menarik..ada yang boleh buat untung sebulan lebih dari 10k sebulan.yang penting lokasi kena strategik
Reply With Quote
  #27  
Old 29-11-2009, 04:10 PM
iluvsuperstore.com iluvsuperstore.com is offline
Normal Member

iluvsuperstore.com's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 238
Poster Rank: #8768
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Dianey View Post
Sesiapa yang nak buka taska/nurseri.

Boleh call nombor ni : 013 3235596 (PN Mahnum)

Dia ni dari Jabatan Kebajikan Masyarakat Selangor. Dia ni pembimbing/penceramah kursus utk orang yg nak buka Childs Care/Centre yang akan membantu anda dari A-Z untuk buka taska/nurseri. Dia ni memang busy, so kalau korang serius better call sampai dapat sebab dia ni sendiri pun ada taska sendiri juga.



.

good information..
__________________
Bulan Madu Segarkan Perkahwinan

Nak diskaun untuk sebarang servis kami,like fanpage kami di
http://www.facebook.com/TempahanWebsitePerniagaanJualan
Reply With Quote
  #28  
Old 01-12-2009, 06:51 PM
arafatprofit arafatprofit is offline
Super Active Member

arafatprofit's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2006
Location: PEN-KUL-JHB-IPH-TGGvv
Posts: 2,903
Poster Rank: #1322
Thanked 11 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sayangforex View Post
alaaa..dah melepas plak..
Buka lagi pada lain masa, ko konteks jer no tu. mesti ada nyer...pastu kabor ler kat kawan di sini
Reply With Quote
  #29  
Old 09-12-2009, 09:54 PM
arafatprofit arafatprofit is offline
Super Active Member

arafatprofit's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2006
Location: PEN-KUL-JHB-IPH-TGGvv
Posts: 2,903
Poster Rank: #1322
Thanked 11 Times
Active Level
My Mood:
Default

ni haa..maklumat baru:

Dengan modal permulaan kurang dari RM10,000.00 anda boleh memulakan taska atau tadika anda sendiri.

Sukacita dimaklumkan bahawa Yayasan Pembangunan Nur Hikmah (YPN) akan menganjurkan satu sesi taklimat mengenai peluang-peluang untuk membuka TASKA dan TADIKA dibawah Skim Franchise BondaMama.

Dibawah program ini anda yang berminat untuk memiliki taska atau tadika sendiri dengan modal permulaan yang rendah serta berdaya maju dijemput untuk menghadiri taklimat kami pada SETIAP HARI jam 3.00 petang di Yayasan Pembangunan Nur Hikmah, 16-3, Jalan Mesra Niaga, Taman Mesra, Kajang, Selangor. Sila hubungi Puan Norlela di 03-8733 2411 untuk pengesahan kehadiran anda.


tambahan:

Kami ingin mendapatkan maklumat tentang rumah untuk disewa untuk dijadikan taska dan tadika di seluruh Malaysia.

Rumah hendaklah samada corner lot atau end lot ataupun lot banglo.

Jika anda mempunyai maklumat sila email kepada info@bondamama.com atau SMS kepada 0133902109.

Maklumat lokasi dan nombor telefon untuk dihubungi adalah memadai untuk urusan selanjutnya.
Reply With Quote
  #30  
Old 01-10-2012, 10:50 AM
azarul azarul is offline
Active Member

azarul's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2011
Posts: 1,865
Poster Rank: #2058
Thanked 12 Times
Active Level
My Mood:
Default

Salam. thread ni ada lg ke ? hehe

nak tanya kalau nak bukak Taska kene register SSM ke ?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:30 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE