Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Website, Blog Advertisement / Affiliates

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 28-09-2009, 11:20 AM
mamasit mamasit is offline
Regular

mamasit's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Location: sg. udang
Posts: 814
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Hari tu mama pulang rumah mak di Kedah, dalam perjalanan balik keMelaka mama beli air ECPI ni, wah memang bagus la.. masa drive tu langsung tak rasa mengantuk. Mama bercadang nak jadi dealer lah..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 01-10-2009, 05:59 PM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,739
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mamasit View Post
Hari tu mama pulang rumah mak di Kedah, dalam perjalanan balik keMelaka mama beli air ECPI ni, wah memang bagus la.. masa drive tu langsung tak rasa mengantuk. Mama bercadang nak jadi dealer lah..
Mamasit tinggal di melaka ya? Kalau bercadang nak jadi dealer boleh layari blog saya di bawah nie... Mungkin ada stokis2 berhampiran...
Reply With Quote
  #43  
Old 01-10-2009, 06:25 PM
sentiasausaha sentiasausaha is offline
Regular

sentiasausaha's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2008
Posts: 587
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kepada semua rakan niaga ecpi diucapkan selamat hari raya maaf zahir & batin. semoga makin bertambah rezeki+iman . kome nk dftr sekitar perak boleh contact kawe.

Last edited by sentiasausaha; 01-10-2009 at 06:28 PM..
Reply With Quote
  #44  
Old 15-10-2009, 12:07 AM
Bizzport786 Bizzport786 is offline
Active Member

Bizzport786's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2006
Location: Subang Airport
Posts: 1,537
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Baru sebulan join dah naik supervisor.. perghhh.. Air ECPI Powerr!!!
__________________
Onecoin CryptoCurrency
https://www.onecoin.eu/signup/wrm787
Whatsapp for Info +60123121355
Reply With Quote
  #45  
Old 15-10-2009, 06:00 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,739
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Bizzport786 View Post
Baru sebulan join dah naik supervisor.. perghhh.. Air ECPI Powerr!!!
Baguih sangat tue... marketing plan dia simple jer.... memudahkan orang naik pangkat...
Reply With Quote
  #46  
Old 29-10-2009, 11:08 PM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,739
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 9
Active Level
Default

PROMOSI PAKEJ SALES POINT NOVEMBER 2009

Sehubungan perkara di atas, dimaklumkan bahawa pihak syarikat akan mengadakan pakej promosi Sales Point di dalam usaha membantu mengembangkan perniagaan Service Centre. Promosi ini perlu dilihat sebagai langkah bagi mempertingkatkan komitmen ahli2 terhadap perniagaan yang mereka jalankan .Statistik memperlihatkan komitmen SP jauh lebih tinggi berbanding dengan ahli biasa

Pengenalan pakej ini bertujuan untuk merangsang ahli-ahli biasa untuk terlibat di dalam perniagaan ini secara lebih serius . Pakej yang di tawarkan ini termasuk yuran penyertaan Seminar Pembangunan Perniagaan (SPP) bagi memastikan ahli-ahli terlibat mempunyai kefahaman terhadap sistem yang dijalankan. Berikut merupakan senarai pakej promosi yang ditawarkan:

Pakej Perniagaan Sales Point:-

ECPI 1.5 liter – 16 kotak @ RM1,056.00
ECPI GTH – 2 kotak @ RM185.00
ECPI Anggun – 2 kotak @ RM126.00
Bunting – 2 keping @ RM30.00
Flyers – 1000 keping @ RM70.00
Seminar SPP – 1 tiket @ RM 50.00
Kit Permulaan – 1 set @ RM35.00
GLP Note Book – 1 buku @ PERCUMA
Total RM1,552.00

Tawaran SAH sehingga 30 NOVEMBER 2009

Pihak syarikat mensyaratkan pembelian pakej ini HANYA BOLEH DIBUAT melalui SERVICE CENTRE sahaja. Pihak syarikat menaruh penuh keyakinan, langkah ini mampu merangsang perkembangan rangkaian perniagaan semua SERVICE CENTRE.

“BERSAMA MEMBINA PERADABAN BARU”

0192435729 ATAU Link di bawah
Reply With Quote
  #47  
Old 31-10-2009, 08:33 AM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,739
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hafizan78 View Post
PROMOSI PAKEJ SALES POINT NOVEMBER 2009

Sehubungan perkara di atas, dimaklumkan bahawa pihak syarikat akan mengadakan pakej promosi Sales Point di dalam usaha membantu mengembangkan perniagaan Service Centre. Promosi ini perlu dilihat sebagai langkah bagi mempertingkatkan komitmen ahli2 terhadap perniagaan yang mereka jalankan .Statistik memperlihatkan komitmen SP jauh lebih tinggi berbanding dengan ahli biasa

Pengenalan pakej ini bertujuan untuk merangsang ahli-ahli biasa untuk terlibat di dalam perniagaan ini secara lebih serius . Pakej yang di tawarkan ini termasuk yuran penyertaan Seminar Pembangunan Perniagaan (SPP) bagi memastikan ahli-ahli terlibat mempunyai kefahaman terhadap sistem yang dijalankan. Berikut merupakan senarai pakej promosi yang ditawarkan:

Pakej Perniagaan Sales Point:-

ECPI 1.5 liter – 16 kotak @ RM1,056.00
ECPI GTH – 2 kotak @ RM185.00
ECPI Anggun – 2 kotak @ RM126.00
Bunting – 2 keping @ RM30.00
Flyers – 1000 keping @ RM70.00
Seminar SPP – 1 tiket @ RM 50.00
Kit Permulaan – 1 set @ RM35.00
GLP Note Book – 1 buku @ PERCUMA
Total RM1,552.00

Tawaran SAH sehingga 30 NOVEMBER 2009

Pihak syarikat mensyaratkan pembelian pakej ini HANYA BOLEH DIBUAT melalui SERVICE CENTRE sahaja. Pihak syarikat menaruh penuh keyakinan, langkah ini mampu merangsang perkembangan rangkaian perniagaan semua SERVICE CENTRE.

“BERSAMA MEMBINA PERADABAN BARU”

0192435729 ATAU Link di bawah
bump untuk hari nie..

0192435729
Reply With Quote
  #48  
Old 01-11-2009, 08:49 PM
Bizzport786 Bizzport786 is offline
Active Member

Bizzport786's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2006
Location: Subang Airport
Posts: 1,537
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

macam best jee.. promosi nie.. kena cepat.. nie.. nanti terlepasss.
__________________
Onecoin CryptoCurrency
https://www.onecoin.eu/signup/wrm787
Whatsapp for Info +60123121355
Reply With Quote
  #49  
Old 02-11-2009, 08:35 AM
xtraez xtraez is offline
Active Member

xtraez's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2007
Location: Bumi Allah
Posts: 1,516
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 2
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hafizan78 View Post
PROMOSI PAKEJ SALES POINT NOVEMBER 2009

Sehubungan perkara di atas, dimaklumkan bahawa pihak syarikat akan mengadakan pakej promosi Sales Point di dalam usaha membantu mengembangkan perniagaan Service Centre. Promosi ini perlu dilihat sebagai langkah bagi mempertingkatkan komitmen ahli2 terhadap perniagaan yang mereka jalankan .Statistik memperlihatkan komitmen SP jauh lebih tinggi berbanding dengan ahli biasa

Pengenalan pakej ini bertujuan untuk merangsang ahli-ahli biasa untuk terlibat di dalam perniagaan ini secara lebih serius . Pakej yang di tawarkan ini termasuk yuran penyertaan Seminar Pembangunan Perniagaan (SPP) bagi memastikan ahli-ahli terlibat mempunyai kefahaman terhadap sistem yang dijalankan. Berikut merupakan senarai pakej promosi yang ditawarkan:

Pakej Perniagaan Sales Point:-

ECPI 1.5 liter – 16 kotak @ RM1,056.00
ECPI GTH – 2 kotak @ RM185.00
ECPI Anggun – 2 kotak @ RM126.00
Bunting – 2 keping @ RM30.00
Flyers – 1000 keping @ RM70.00
Seminar SPP – 1 tiket @ RM 50.00
Kit Permulaan – 1 set @ RM35.00
GLP Note Book – 1 buku @ PERCUMA
Total RM1,552.00

Tawaran SAH sehingga 30 NOVEMBER 2009
Bozzz... tawaran ni untuk buka stokis ker?? Bayar RM1552 ... dapat barang di atas yer??

Last edited by xtraez; 02-11-2009 at 08:39 AM..
Reply With Quote
  #50  
Old 02-11-2009, 06:58 PM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,739
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by xtraez View Post
Bozzz... tawaran ni untuk buka stokis ker?? Bayar RM1552 ... dapat barang di atas yer??
Ya betul...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold