Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-06-2014, 11:14 AM
FaZiL^aFiZi FaZiL^aFiZi is offline
Legendary Member

FaZiL^aFiZi's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Nov 2011
Location: 2015 Trading
Posts: 15,353
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default VW Golf MK7 "R"










Last edited by FaZiL^aFiZi; 10-06-2014 at 12:35 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-06-2014, 11:27 AM
FaZiL^aFiZi FaZiL^aFiZi is offline
Legendary Member

FaZiL^aFiZi's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Nov 2011
Location: 2015 Trading
Posts: 15,353
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

280hp
380 Torque
0-100 5.0 saat
Top speed 250kmj
Reply With Quote
  #3  
Old 10-06-2014, 11:36 AM
liver_bird liver_bird is offline
Active Plus

liver_bird's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 4,872
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

pehhh...mcm ni kecik dh 285k...
baik aku beli vellfire utk family...
murah btul harga kat msia ni
Reply With Quote
  #4  
Old 10-06-2014, 11:38 AM
belam belam is offline
Active Plus

belam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 4,565
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by liver_bird View Post
pehhh...mcm ni kecik dh 285k...
baik aku beli vellfire utk family...
murah btul harga kat msia ni
org kaya mmg pk 285k tu baik beli keta besar mcm vellfire.
tp sesetgh org yg kaya gila kedberi mcm tt ni...baik beli kete kecik 285k tu sbb keta besar dah ada 2 bijik dlm stor
__________________
YNWA
يو ويلل نيۏير ولق الون
Reply With Quote
  #5  
Old 10-06-2014, 11:51 AM
g r a n p a g r a n p a is offline
Super Active

g r a n p a's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2008
Location: ..phg..lumut..sandakan..JB..tganu..Iraq..JB :-)
Posts: 5,104
Thanks (Received): 44
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tgh plan nak beli dua biji, satu nak letak kat site buat wakaf, satu lagi nak bg bini buat beli barang pasar... dua biji baru berapa, nanti gomen turun harga kete silap2 boleh beli tiga...
__________________
| 0193505149 | Junaidi Abi Iman |
Sabda Rasulullah saw
"Tidak boleh taat kepada pemimpin dalam hal maksiat kepada Allah kerana kewajipan taat hanya dalam urusan yang baik"
Reply With Quote
  #6  
Old 10-06-2014, 11:55 AM
liver_bird liver_bird is offline
Active Plus

liver_bird's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 4,872
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kat sini jer harga 285k....
kat luar ntah2 ank omputih bwk gi sklh jer
Reply With Quote
  #7  
Old 10-06-2014, 11:55 AM
dan50 dan50 is offline
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 5,558
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by g r a n p a View Post
tgh plan nak beli dua biji, satu nak letak kat site buat wakaf, satu lagi nak bg bini buat beli barang pasar... dua biji baru berapa, nanti gomen turun harga kete silap2 boleh beli tiga...
mungkin keta ni je kite mampu beli, sbb protong kena naik kan rega kata che det, preve sebijik 300k nnt
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "
Reply With Quote
  #8  
Old 10-06-2014, 11:56 AM
ammar11 ammar11 is offline
Regular

ammar11's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 330
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

dgr citer kete VW ni bnyk mslh. mcm power window dn etc. betul ke?
Reply With Quote
  #9  
Old 10-06-2014, 11:58 AM
amirbsp amirbsp is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,055
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

igt nak beli 3 untuk anak sorang 1, sulung leh bawa ghi sekolah, 1nd leh bw ghi Pra sekolah bongsu leh bw g taska, keta kecik ni sng nak bw sana sini... warna pink ade tak? beli byk ni agak2 leh dpt diskaun tak? dah beli 3 bijik
Reply With Quote
  #10  
Old 10-06-2014, 11:59 AM
irfan irfan is offline
Active Plus

irfan's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2007
Location: sirdunk
Posts: 4,315
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tak lawa dan kecik...cam hampeh
__________________
Sod Ba Ro
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold