Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Program Matrix Labu Peram, Merapu

Program Matrix Labu Peram, Merapu Most of the programs are pyramids and they are not doing real business even with products. You're advise to not join any programs. All Read Announcement HERE

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,437
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,445
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,805
More...
Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 19-05-2013, 02:31 PM
matalim matalim is offline
Legendary Member

matalim's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2007
Location: SuRaDa - Tapah Rd
Posts: 14,037
Poster Rank: #145
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default

1427 yang daftar
651 dah bayar


45.6% ahli barbayar

hampir 50% yg daftar join biz ni.... wow!

jarang program affiliate dpt persentage bayar tinggi gini
__________________
JUAL PENAPEH AYOR online PUN UNTUNG
JUAL MINERAL bertengkat-tengkat LAGI UNTUNG
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 19-05-2013, 02:52 PM
matalim matalim is offline
Legendary Member

matalim's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2007
Location: SuRaDa - Tapah Rd
Posts: 14,037
Poster Rank: #145
Thanked 57 Times
Active Level
My Mood:
Default

antara top earner.


berbaloi le... modal 60 dpt riban2....








geng cg daftar sini

www.duitraya.cc
__________________
JUAL PENAPEH AYOR online PUN UNTUNG
JUAL MINERAL bertengkat-tengkat LAGI UNTUNG
Reply With Quote
  #63  
Old 20-05-2013, 06:31 PM
masyuk10 masyuk10 is offline
Normal Member

masyuk10's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2010
Posts: 284
Poster Rank: #7773
Thanked 0 Times
Active Level
Default DuitRaya.CC (4CAG)

PROGRAM FAST PALING HOT GEMPAK PECAH MARKET DI MALAYSIA!!!4CAG
>>>Jom Sertai Program Ini*Terbukti Tidak Sampai SEBULAN* Ada
Yg Sudah Completed 16 Product >>> Matrix Luar Biasa >>> Bukti
Sy Terjebak Br 2minggu >>>

Dengan bermodalkan RM60 berpotensi pendapatan RM7.5juta*
Plan marketing ada 3 bonus* Sistem matrix Gila 2 kuasa Kuda
& Turbo 2x16 potensi income $2.5M Usd) Auto Maintain dari
bonus Potensi income RM393 ribu) Setiap Bulan.. Matching
bonus dibayar 100%

Limpahan Prospek Sepantas Guruh Di Langit.. Perr Hasil ia
yg amat Unik bukan biasa2 punya matrix 2x16,memang system
lain macam, Product 16 Amat Pantas Completed.. Konsep
TeamWork...










Jom Join,

<<< Klik Sini >>>
Reply With Quote
  #64  
Old 20-05-2013, 06:40 PM
masyuk10 masyuk10 is offline
Normal Member

masyuk10's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2010
Posts: 284
Poster Rank: #7773
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Mari kita sama-sama renungkan…

Apa yang anda boleh dapat dengan duit RM60? Satu barel KFC? Satu karton Dunhill? Empat pinggan nasi arab? Terlalu kecil nilai RM60. Tak begitu…?

Bayangkan, jika anda laburkan RM60 dalam projek ini, anda berpotensi mendapat RM7.6juta sebelum hari raya ini TETAPI jika anda abaikan, anda langsung tak dapat apa-apa. Anda tidak akan jadi miskin jika anda keluarkan RM60 sekarang TETAPI anda berpotensi menjadi orang yang berduit jika anda mengeluarkan RM60 untuk projek ini. Jadi sanggupkah anda membiarkan peluang ini? Sanggupkah anda membiarkan peluang yang boleh mengubah hidup anda hanya kerana anda risaukan duit RM60?

Ambillah keputusan bijak dengan memberikan diri anda peluang untuk berubah dengan permulaan hanya RM60. Saya ulang… hanya enam puluh ringgit.
Reply With Quote
  #65  
Old 20-05-2013, 06:43 PM
masyuk10 masyuk10 is offline
Normal Member

masyuk10's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2010
Posts: 284
Poster Rank: #7773
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Sekarang, cuba pertimbangkan 7 sebab penting kenapa anda perlu ambil peluang ini...

Modal sekali RM60 sahaja. Budak kolej pun mampu. So, memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join. Sesiapa pon boleh join. Memang senang nak jalankan projek nih. Telalu mudah untuk di “jual”. Mudah untuk diterima. Inilah salah satu faktor penting untuk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu “kos yang rendah”. Sebabnya simple, orang yang nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah orang nak join. Yang ini hanya RM60 je. Ramai yang sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup.

Sistem matriks 2x16 “upgrade by level” - Murah & SIMPLE! Jangan samakan dengan sistem force matrik biasa. Sistem 4CAG menggunakan sistem matrik “upgrade by level”. Ini bermaksud anda akan mendapat pertambahan income setiap kali orang di bawah anda upgrade level mereka. Dengan kata lain sistem ini melaburkan untung anda berulang kali. Walaupun bayaran di buat sekali sahaja tetapi untung anda berganda kerana sebahagian kecil keuntungan di masukkan kembali kedalam sistem untuk menjana untung yang lebih besar. Ini adalah inovasi baru dalam sistem matriks. Anda tak boleh lepaskan pelang ini. Yakin lah pogram ini bakal menjadi PROGRAM MATRIKS PALING BERJAYA di MALAYSIA.

Sistem automatis 100%. Upgrade level berjalan secara automatis (diprogram dalam sistem). Pembelian produk seterusnya akan berlaku serta merta dan apabila cukup wang dalam akaun anda. Dengan adanya system auto ini anda tidak akan terlepas mana-mana bonus. Disamping itu, kerja anda menjadi mudah kerana idak perlu memantau akaun setiap masa. Ringkasnya, tugas anda hanya daftar, buat bayaran kepada Trader dan kembangkan dowline anda … tunggu duit berkembang. Simple!

Bonus matching 100% dari tajaan anda. 4CAG memberikan kita 100% dari income orang yang kita sendiri taja. Kalau orang yang kita taja dapat USD1,000, kita secara automatik akan dapat USD1,000. Kalau dia dapat USD10,000, kita FREE je dapat USD10,000. Ini bermakna jika anda ada 2 orang direct sponsor. Setiap mereka berpotensi mendapat RM7.6juta, maka anda akan berpotensi mendapat 2 x RM7.6juta bersamaan RM15.2juta. Dengan program yag baik ini rasanya mustahil anda dapat 2 sahaja direct sponsor. Nota Penting: Bonus Matching ini tak termasuk duit dari matriks anda. Ia adalah tambahan. Duit matriks tetap anda akan dapat walaupun anda tidak ada menaja seorangpun dengan syarat ada limpahan dari orang-orang di atas anda. Best dak? So, rajin-rajin la menaja.

Income berulang dari network yang sama. Dari rangkaian yang sama anda akan mendapat pendapatan bulanan dan ianya berulang-ulang setiap bulan. Anda akan dapat income berulang-ulang dari satu kerja sahaja. Setiap bulan, setiap orang perlu membayar sejumlah USD19 sebagai bayaran SUBSCRIBER (langganan) bagi news dan sebagainya. Bayaran ini akan d bahagikan sehingga 16 level. Potensi dari bonus ini ialah RM393,210. Lumayan dak kalau gaji bulanan anda RM300ribu? Wow!!

Timing!! Sistem ini baru bermula. Kamilah pelopornya di Malaysia. Andalah orang-orang awal yang tahu. Kalau anda biarkan sahaja peluang ini, orang lain akan rebut peluang ini. Bertindaklah segera. Masih banyak peluang untuk menjadi wakil kawasan, menjadi trader dan sebagainya, di mana anda buleh melipat gandakan keuntungan di sini. Dalam sistem matriks sebegini, timing sangat penting. Sistem ini bersifat GLOBAL, Potensi untuk di kembangkan ke Negara jiran seperti Indonesia, Brunei, Singapura dan sebaginya amat cerah. Fikir-fikirkan…



Klik Untuk Join
Reply With Quote
  #66  
Old 20-05-2013, 07:23 PM
masyuk10 masyuk10 is offline
Normal Member

masyuk10's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2010
Posts: 284
Poster Rank: #7773
Thanked 0 Times
Active Level
Default

KONSEP PERNIAGAAN

Program 4CAG dibina oleh fourcornersalliancegroup.com yang menawarkan pelbagai ilmu dalam bentuk eBook. Terdapat 16 eBook semuanya. Setiap “purchaser” (pembeli) atau pelanggan yang membeli eBook ini akan di berikan komisyen atas usaha mereka memasarkan produk itu tadi. Pelanggan juga akan mendapat komisyen atas langganan mereka kepada ulang berita dan makluman dari syarikat setiap bulan. Secara ringkaskan 4CAG merupakan edaran produk ilmu dan pembeli serta pelanggan di beri komisyen atas usaha pemasaran yang mereka jalankan. 4CAG merupakan wadah global dan ia boleh di akses dari mana-mana tempat di dunia ini asalkan ada capaian internet. Senarai eBook adalah seperti di jadual di bawah.


Reply With Quote
  #67  
Old 20-05-2013, 07:27 PM
masyuk10 masyuk10 is offline
Normal Member

masyuk10's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2010
Posts: 284
Poster Rank: #7773
Thanked 0 Times
Active Level
Default

SISTEM 4CAG

INCOME 1: KOMISYEN PEMBELIAN (PURCHASING COMMISION)
4CAG menawarkan 16 produk untuk anda beli dan miliki. Setiap kali anda membuat belian produk, komisyen akan di berikan kepada 1 orang di atas “line” anda. Contoh: Apabila anda membeli produk pertama, anda akan membayar komisyen kepada orang di satu level diatas anda. Apabila anda membeli produk yang kedua, anda memberi komisyen kepada orang di dua level diatas anda. Begitulah seterusnya sehingga produk ke-16.

Begitu juga orang di bawah anda, apabila mereka membeli produk, ia akan memberikan anda komisyen pembelian kepada anda dalam jumlah tertentu dai Level 1 hingga ke Level 16.

Ringkasan potensi pendapatan yang boleh anda perolehi dari Komisyen Pembelian ini adalah seperti di bawah:





Dengan hanya 1 akaun, anda berpotensi mendapat US$2.54 juta @ RM7.6 juta !

NOTA: Jumlahkeseluruhan produk yang anda perlu beli ialah US$312. Namun begitu anda tidak perlu membayar jumlah itu sekaligus. Anda hanya perlu membayarnya berperingkat. Mulakan dengan belian pertama bernilai US$10. Kemudian apabila anda mempunyai jumlah terkumpul komisyen yang cukup, sistem akan membeli produk seterusnya secara automatik. Inilah kelebihan sitem 4CAG ini. Modal mula rendah, ganjaran lumayan!

INCOME 2: BONUS MATCHING
Setiap pembeli yang anda kenalkan, anda akan mendapat bonus tambahan dari beliau. Iaitu, setiap kali orang anda taja itu mendapat Komisyen Belian, anda akan mendapat Bonus Matching dalam jumlah yang sama dengan jumlah Komisyen Belian tajaan anda tersebut.

Contoh: Anda menaja A. Apabila A mendapat Komisyen Belian sebanyak USD1,000 , anda akan mendapat bonus matching sebanyak USD1,000. Apabila A mendapat USD5,000 anda juga akan mendapat lagi Bonus Matching berjumlah USD5,000.

Dari Jadual 1, potensi setiap orang akan mendapat Komisyen Belian ialah $2,547,370.80. Maka, anda berpotensi mendapat $2,547,370.80 dari setiap orang yang anda taja.

Cuba anda bayangkan kalau anda menaja 10 orang, anda berpotensi mendapat Bonus Matching sebanyak 10 x $2,547,370.80 = USD25 juta! @ RM75 juta!! Lumayan kan?



INCOME 3: KOMISYEN LANGGANAN NEWSLETTER (MAINTENANCE)
Setiap pembeli perlu melanggan newsletter untuk mendapat update dari syarikat berkenaan pelbagai perkara dari syarikat. Nilai langganan ialah US$19 sahaja sebulan, tiap-tiap bulan.

Dari langganan setiap pembeli di bawah anda, anda akan mendapat Komisyen Langganan dalam jumlah tertentu mengikut level.




Oleh kerana langganan di bayar setiap bulan maka Komisyen Langganan ini akan anda dapat setiap bulan. Inilah gaji bulanan anda. Lumayan dak kalau dapat US$131,070 @ RM393ribu sebulan?

WITHDRAWAL

Semua pendapatan komisyen anda akan dimasukkan oleh sistem ke dalam e-wallet masing-masing. Untuk mengeluarkan wang tersebut anda perlu memiliki kad debit yang dikeluarkan oleh 4CAG iaitu Directpayexpress. Kad ini boleh dimohon setelah anda mengaktifkan akaun 4CAG anda. < DAFTAR Directpayexpress>

Withdrawal boleh dilakukan pada bila-bila masa tetapi proses pemintahan wang komisyen berlaku pada permulaan hari kerja di USA. Komisyen akan di debitkan ke akaun Directpayexpress anda setiap hari Isnin.
Reply With Quote
  #68  
Old 20-05-2013, 07:31 PM
masyuk10 masyuk10 is offline
Normal Member

masyuk10's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2010
Posts: 284
Poster Rank: #7773
Thanked 0 Times
Active Level
Default



Syukur Alhamdullah..
Modal RM60 jerrrr beb!!!!
Panas!!! Panas!!! Panas!!!
Reply With Quote
  #69  
Old 20-05-2013, 08:39 PM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (64)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 12,203
Poster Rank: #185
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

Kene cari org ke ni tt?
Malas plak nak baca malam2 ni..
Reply With Quote
  #70  
Old 20-05-2013, 09:00 PM
Husaini07 Husaini07 is offline
Active Member

Husaini07's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,339
Poster Rank: #2658
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

dah rmai ke yg kt cg ni join under tt?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:23 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE