Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



  #26141  
Old 08-03-2013, 11:10 AM
rakcacer rakcacer is online now
Active Plus

rakcacer's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,757
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tokok_tambah View Post
misteri ape kat sane? bleh share ni.. sementara tggu news terbaru..
ada baiknye org sabahan sendiri yg cite... nnt kalo ada thread khas pasal pulau gaya, kite tebor je semua cite ni kt situ
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #26142  
Old 08-03-2013, 11:10 AM
BlueDream BlueDream is offline
Legendary Member

BlueDream's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: Depan PC
Posts: 12,896
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by baru nak belajar View Post
ko kenal ke?

ak rasa mcm senior aku jela..lupa nama alip alif arif kot
Walaupun rupanya aku tak kenal
Tapi peluru tu yg mahal... hehe
Reply With Quote
  #26143  
Old 08-03-2013, 11:10 AM
jamtulenmurah jamtulenmurah is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (94)
Join Date: Mar 2009
Location: But here I stand lost and all alone
Posts: 25,415
Thanks (Received): 7711
Likes (Received): 9
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Exclamation Malaysia intelligence nearby Kiram's residence?

Malaysia intelligence nearby Kiram's residence?

A young boy explains to media how passengers of a black car gave him Malaysian coins and took pictures of the house of Sulu Sultan Jamalul Kiram III, in Maharlika Village, Taguig City, south of Manila, on 7 March 2013. Sultan Kiram declared a unilateral ceasefire this afternoon following a statement made by United Nations (UN) Secretary-General Ban Ki Moon, calling for an end to the violence in Sabah, encouraging dialogue among all the parties for a peaceful resolution of the situation.
__________________
[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=372882"][SIZE="3"][B][COLOR="BLUE"][CENTER]ΩΩΩ <GEMPAR> MADU HERBA PENAWAR Batuk Kahak, Asma, Kesihatan Dalaman! Testi Page 1!!!Meh sini Beli MADU HERBA HIMALAYA Kualiti TINGGI!!! ΩΩΩ[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=369990"][COLOR="Red"]JAM TULEN HARGA MURAH!!![/COLOR][/URL][/CENTER][/COLOR][/B][/SIZE][/URL]
Reply With Quote
  #26144  
Old 08-03-2013, 11:11 AM
roslanab roslanab is offline
Active Member

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,468
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by myprofit View Post
Tuan nak tanya betulkah video yg kena seksa hidup2 kena potong jari dan di ketat leher tu polis kita? Di dengarbasasa yg di gunakan adalah bahasa simunul.
Saya tak pernah nampak lagi video tu. Ada link kah? Sudah jauh ketinggalan bas suda ni haha.
Tapi ramai forumer cg ni yg tngok cakap tu di mexico. Ada link ka tuan vid tu.
Reply With Quote
  #26145  
Old 08-03-2013, 11:11 AM
BlueDream BlueDream is offline
Legendary Member

BlueDream's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: Depan PC
Posts: 12,896
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Dzoolhelmi™ View Post
tumpang guna

Sila2

Terima kasih atas sokongan bro
Reply With Quote
  #26146  
Old 08-03-2013, 11:11 AM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 114,459
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 8232
Active Level
My Mood:
Default

LAHAD DATU. Tangkal bertulis kalimah al-Quran ditemui pada mayat seorang daripada pengganas dan amat menyedihkan kerana tangkal itu turut dipakai di celah kelangkang. Menurut sumber, tangkal itu ditemui pada mayat pengganas yang ditembak ketika bertempur dengan pasukan keselamatan negara


Reply With Quote
  #26147  
Old 08-03-2013, 11:11 AM
ceklifxsniper ceklifxsniper is offline
Legendary Member

ceklifxsniper's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2010
Posts: 11,488
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sizzling_noodle View Post
sama la tu ..cuma "tausug" pronounciation die "ta-u-sug" (bhs orng suluk bermaksud orang suluk)


..lor , ada yg kata sebelum ni , tausug lain , suluk lain..
__________________

Quote:
Originally Posted by G.Spicy View Post
kalau ISIS mula attack israel bagus la dan aku akan telan balik ludah2 aku kpd isis,tetapi selagi belum attack israel, pendirian aku akan tetap ISIS dalah sesat dan HARAM.noktah
Reply With Quote
  #26148  
Old 08-03-2013, 11:11 AM
syaza_09 syaza_09 is offline
Regular

syaza_09's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 696
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ceklifxsniper View Post
... bukti suluk anti-semenanjung people...
kau pergi sabah baru kau tau..melainkan kau orang sabah..sorry 2 say.
Reply With Quote
  #26149  
Old 08-03-2013, 11:11 AM
Sweet Rose Sweet Rose is offline
Active Plus

Sweet Rose's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2008
Location: Sabah
Posts: 3,567
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rakcacer View Post
mmg betul pasal pulau gaya tu... kwn dh penah masuk pulau tu... dan ada misteri di sana...
walaupun Pulau Gaya tu dekat je dgn KK tp tak pernah sy ke

sana, byk org ckp di sana memang bahaya dan ada yg bersenjata...

tp tak pasti betul atau tak... Wallahualam...
Reply With Quote
  #26150  
Old 08-03-2013, 11:12 AM
ijaljb ijaljb is offline
Super Active

ijaljb's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Location: Somewhere Between Heaven & Earth
Posts: 5,341
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BlueDream View Post
Terima kasih atas sokongan bro
sama sama bro... sama sama kita menyokong antara satu sama lain dan berdoalah terhadap wira kita di saabah... amin
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
kiram, lahad datu, sabah, sulu

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold