Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,281
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,016
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,168
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-10-2012, 03:46 PM
isaac68 isaac68 is offline
Active Member

isaac68's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,099
Poster Rank: #3294
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default REDLIFE SDN BHD (654232-U) (AJL931524) - www.goredlife.com

Syarikat REDLIFE SDN BHD (654232-U),ditubuhkan pada 1 May 2011. Ibu pejabat Redlife terletak di Petaling Jaya, Selangor dan mempunyai cawangan di Seberang Jaya, Pulau Pinang. REDLIFE SDN BHD berdaftar sebagai syarikat jualan berbilang tingkat sejak 2010 (AJL 931524). Mempunyai sebuah kilang di Prai, Pulau Pinang, kilang ini mendapat pengiktirafan ISO dan mempunyai R&D sendiri, ianya membuat pengeluaran produk-produk makanan & minuman kesihatan yang ditambahbaikkan (value-added).

Sebelum ini, REDLIFE SDN BHD dikenali sebagai BewgG yang menjalankan perniagaan secara konvensional, telah beroperasi sejak sekian lama dan mempunyai produk yang dieksport ke lebih 17 buah negara. Namun, selaras dengan peredaran masa kini, syarikat telah mengubah corak perniagaan kepada bentuk Networking Marketing pada 1 JUN 2011.

Kelebihan menyertai syarikat kami ialah, produk yang dikeluarkan adalah produk di bawah kilang syarikat sendiri dan bukanlah sebagai wakil jualan kepada produk syarikat lain yang mana harga terpaksa ditingkatkan kerana kos yang lebih tinggi.

Oleh itu, untuk menyertai perniagaan REDLIFE SDN BHD, modal permulaan adalah serendah RM390.00 dan pelanggan akan mendapat barangan hampir senilai duit modal yang di bayar. Dengan demikian, tidak ada yuran pendaftaran dikenakan! Dengan modal serendah itu, syarikat akan berusaha untuk membantu usahawan yang berani meningkatkan pendapatan dengan bantuan latihan dan semangat motivasi untuk berjaya.

Di bawah ini adalah pelan pemasaran asas REDLIFE SDN BHD. (Untuk pekej buat duit, kita kena buat table talk, baru senang faham ..)



[IMG][/IMG]
TUALA WANITA LEXEE ADALAH salah satu daripada lebih 30 barangan REDLIFE SDN BHD yang paling laris di pasaran. Oleh itu di dalam thread ini, saya akan tUmpukan kepada produk Lexee ini sahaja terlebih dahulu.

LADIES & GIRLS, JOM BERTUKAR KEPADA LEXEE PADS & PANTILINERS!
SEBAB APA saya mengajak anda menukar kain tuala wanita yg anda pakai sebelum ini kepada LEXEE PAD??? MUNGKIN ramai di kalangan wanita termasuk gadis di Malaysia ini tidak mengetahui lagi kewujudan dan kehebatan tuala wanita herba berjenama LEXEE ??OK, kali ini saya ingin memperkenalkan LEXEE kpd anda semua dengan lebih detail….LEXEE adalah salah satu produk syarikat REDLIFE SDN. BHD. yang paling laris dan paling banyak menerima tempahan setakat ini disebabkan kehebatan dan teknologi LEXEE itu sendiri….jom kita terjah LEXEE ini dgn lebih mendalam!!
LEXEE dari segi kelebihan, memang banyak dan ianya bukan sahaja hanya tertumpu dari segi fungsinya sebagai tuala wanita sahaja, akan tetapi, ianya berfungsi sama seperti "doktor sakit puan" kepada golongan hawa. Tidak percaya? Saya akan tunjukkan bukti kpd anda.. sila teruskan pembacaan anda dibawah…

Pertama Di Malaysia Menggunakan Teknologi Nano Infrared dan Ionized Dengan Wangian JASMIN (MELOR) Pasti Memukau Semua dan MEMANG TERBAEEKK !! ANDA TIDAK BERBAU KURANG MENYENANGKAN BILA MEMAKAINYA SPT PRODUK JENAMA PESAING.
Tuala wanita LEXEE-Lebih memahami wanita. Teman anda di saat amat di perlukan…

LEXEE PANTILINERS (Hijau)- 30's (Harga: RM11.00 - RM15.00)
LEXEE DAY (Pink) - 10's - (Harga: RM9.00 - RM13.00)
LEXEE NIGHT (Biru) - 8's - (Harga: RM9.00 - RM13.00)


MINIMUM ORDER ONLINE : 5 BUNGKUS (POSLAJU RM7.00)

CIRI-CIRI UTAMA PAD HERBAL LEXEE :-


1) LEXEE mampu merawat hampir semua masalah utama wanita

2)Kuasa penyerapan sehingga boleh bertahan selama 12 jam, DAYA SERAPAN TINGGI sampai 27 kali ganda drp biasa, jadi bagi sesiapa yg selalu bocor, jangan khuatir menggunakan LEXEE. Biasanya wanita yang sedang haid / datang bulan harus mengganti pad setiap 2 jam dan di situ kita byk menggunakan pad utk setengah hari (3-4 keping pad),tapi bagi LEXEE pula, anda jgn risau, ianya boleh tahan selama 12 JAM!! Hanya menggunakan 1 keping sahaja dlm masa stgh hari!! Jadi dengan menggunakan LEXEE, anda boleh lebih aktif dan sentiasa segar dan MENJIMATKAN penggunaan 1 @ 2 keping sehari !!
LEXEE menggunakan kapas asli 100% pada bahagian penyerapnya dan di tengah-tengahnya terdapat ion negetif yang berfungsi untuk menyerap lebih hebat dari pad biasa. Dapat menahan cairan secara efektif.

3) 7 jenis ramuan herba asli, Nano Infra Red, Ion-ion Negetif (ionized), Pudina, Bunga Melor (JASMINE ), Minyak Kayu Putih
Aktinolit (Actinolite)& Hydroxycamphane.

4) Pemulihan penyakit-mencegah kanser, membuang toksik, anti bakteria, fungus, buang bau, cegah bausir, jangkitan kuman usus, merawat senggugut, keputihan dan mengimbangi haid dn byk lagi !!

5) Pembungkusan 5 bintang, telus udara dan formula khas biotek, Pembungkus luar pad LEXEE dibuat dari aluminium foil, jadi boleh ditutup kembali. Fungsi aluminium foil ini adalah menghalang bakteria-bakteria untuk masuk ke dalam dan mencemari pad2 lain yg belum digunakan. Sangat cantik design luarannya dan mudah dibuka dengan bungkusan kedap udara. Tidak mudah terjangkit bakteria walaupun bungkusan pembalut terbuka. Sedangkan pad yang lain pembungkusan luar dari plastik dan biasanya sekali buka tidak dapat ditutup kembali jadi bakteria dapat masuk dan mencemari pad lain yang belum dipakai.

6) Setiap bungkus diberi “Test Vagina Health Kit” secara PERCUMA..

7) Pad Lexee ada TARIKH PENGELUARAN(PRODUCE DATE) dan TARIKH LUPUT ( EXPIRED DATE) di setiap bungkus pad yang anda beli.... Kebanyakan pad di pasaran tidak menunjukkan maklumat tersebut!! Kita tidak tahu bila ianya dihasilkan, dan berapa lama ianya sudah berada di dalam pasaraya. Mungkin sudah berbulan atau bertahun!!! Apakah kesan menggunakan produk-produk yang sintetik, dan juga mungkin telah luput? PASTI AKAN MEMBAWA BANYAK KESAN BURUK!!

TEMPAHAN & PERTANYAAN SILA HUBUNGI:-

PUAN ROZITA 012-712 2346 / EN ISA 012-795 3464

COD DI: TMN UNIVERSITI, PARIT RAJA, BATU PAHAT

BAYARAN ONLINE:

CIMB BANK : 0112-0001127-20-9 : Rozita Binti Khalid

Maybank : 101030095988 : Rozita Binti Khalid


UNTUK MAKLUMAT LANJUT, SILA KUNJUNGI LAMAN WEB RASMI SYARIKAT IAITU:
http://goredlife.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 04-10-2012, 04:53 PM
isaac68 isaac68 is offline
Active Member

isaac68's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,099
Poster Rank: #3294
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Tuala wanita Lexee bakal mengatasi jualan tuala wanita keluaran syarikat lain. Berdasarkan testimoni-testimoni para pelanggan, pad Lexee berkualiti tinggi dan bakal menjadi pilihan utama pad berherba di pasaran....Ladies & girls..cubalah guna sendiri, baru tahu apakah perbezaannya...kepada yang nak biz online/offline terbaru dan bakal meletup, sila PM / sms saya..
Reply With Quote
  #3  
Old 05-10-2012, 09:49 AM
isaac68 isaac68 is offline
Active Member

isaac68's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,099
Poster Rank: #3294
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

[IMG][/IMG]
Join Redlife 3 kedai ( 3 x RM390 ) dapat percuma 3 kedai... Join 7 kedai (7 x RM390 ) dapat percuma 7 kedai...
Reply With Quote
  #4  
Old 06-10-2012, 02:42 PM
isaac68 isaac68 is offline
Active Member

isaac68's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,099
Poster Rank: #3294
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default



KAMI KIOSK REDLIFE DAERAH BATU PAHAT DAN SEKITAR..... BOLEH COD OR JUMPA DI AREA BERDEKATAN UNTUK TABLE TALK DLL...
Reply With Quote
  #5  
Old 09-10-2012, 03:03 PM
isaac68 isaac68 is offline
Active Member

isaac68's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,099
Poster Rank: #3294
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

SEMAKIN RAMAI BERALIH MENGGUNAKAN PAD LEXEE SETELAH PERTAMA KALI MENCUBANYA... PANTYLINER LEXEE PALING TOP JUALAN... MEMAKAINYA RASA BEGITU SELESA...SENTIASA RASA KERING DAN RASA MACAM TAK PAKAI APA-APA HE HE..
[IMG][/IMG]
Reply With Quote
  #6  
Old 10-10-2012, 11:34 AM
afiqahkaya afiqahkaya is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 859
Poster Rank: #3966
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

http://www.redlife2u.com/ Ni contoh design web replika utk biz ni?Ada leader kt sini nak tempah?CALL/SMS 0173900953(NASIR)
__________________
|WEBNIAGA|NAK TEMPAH WEB,MINISITE,BANNER..ETC??Web jualan utk biz anda,RM150 jer..
(REAL BIZ) JOM JOIN?..

YM:nasirsnaco Fon:0133703565/0173900953 Email:afiqahkaya@gmail.com
Reply With Quote
  #7  
Old 10-10-2012, 05:58 PM
isaac68 isaac68 is offline
Active Member

isaac68's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,099
Poster Rank: #3294
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

[IMG][/IMG]

SEMAKIN BANYAK ORDER, SEMAKIN BANYAK TESTIMONI PELANGGAN..JOM TUKAR PAD WANITA ANDA KEPADA PAD LEXEE..
Reply With Quote
  #8  
Old 11-10-2012, 08:21 PM
isaac68 isaac68 is offline
Active Member

isaac68's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,099
Poster Rank: #3294
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

[IMG][/IMG]

Web promosi saya www.redlifejohor.com sedang dlm pembinaan...tak sabar tunggu bila nak siap... Saya baru nak bermula biz redlife nih...sesiapa yg berminat nak join PM sy...tak kisah la org johor ke, org kelantan ke...mana-mana negeri pun tak kisah, boleh join group saya... Testimoni pelanggan saya kata pantyliner tu paling best pakai...day use/night use pun hebat...rasa kering sentiasa...
Reply With Quote
  #9  
Old 12-10-2012, 06:42 PM
isaac68 isaac68 is offline
Active Member

isaac68's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,099
Poster Rank: #3294
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

[IMG][/IMG]

PELUANG BIKIN WANG DI REDLIFE SKRG... JOIN RED MEMBER RM390.00 DAPAT PAD LEXEE BERNILAI RM410.00.. MANA ADA RUGI?

WEB PROMOSI SAYA STILL UNDER CONSTRUCTION...SO JIKA NAK JOIN SILA PM OR CALL 012-712 2346

COD : AREA BATU PAHAT
Reply With Quote
  #10  
Old 13-10-2012, 01:32 PM
isaac68 isaac68 is offline
Active Member

isaac68's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,099
Poster Rank: #3294
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default www.redlifejohor.com

WEB PROMOSI www.redlifejohor.com SUDAH UP! JOM KLIK & JOIN US..!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:53 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE