Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2941  
Old 21-09-2012, 09:47 PM
myexness.com myexness.com is offline
Regular

myexness.com's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2012
Posts: 671
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cicakpoyo View Post
Ari tu ade budak nak beli login page easyhotspot aku... so aku convert kan jadi mikrotik punyer dan tambah sikit... hasilnya jadi cenggini... time aku nak jual, hilang pulak mamat tu... aku pun da lupa mana satu... hahahaa...











Berapa rm nie?
__________________
Fazlee Rashid
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2942  
Old 21-09-2012, 09:50 PM
myexness.com myexness.com is offline
Regular

myexness.com's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2012
Posts: 671
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by irfan1243 View Post
off topik jap mohon khidmat nasihat otai2 semua

kalo nak tarik signal wifi guna outdoor antenna mana yg terbaik ye



http://www.mudah.my/24dBi+Grid+Parab...e-15480531.htm

atau yg ini??



http://www.lelong.com.my/signalking-...-05-Sale-P.htm

pastu sambung pada wifi router utk sebarkan wifi dalam rumah



lebih kurang camni lah setupnye



berapa cost utk semua ni ye.. dan apa hardware terbaik yg boleh direkomen kan rasa nak buat ujikaji berkenaan wifi nie nak tarik signal jaraknya lebih kurang 1000 meter atau hanya perlu guna indoor wifi booster shj???



Tq tq semua
Kalau nak tarik dari jauh.grid antenna terbaik.
Kalau nak dekat,maksud saya sekitar radius 100meter,yang usb tu ok
__________________
Fazlee Rashid
Reply With Quote
Thanks dizket thanked for this post
  #2943  
Old 21-09-2012, 11:39 PM
cicakpoyo cicakpoyo is offline
Regular

cicakpoyo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2011
Posts: 745
Thanks (Received): 139
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myexness.com View Post
Berapa rm nie?
Check PM..
__________________
"Jika anda suka post saya, Sila tekan Thanks"
MyHotspotZone
http://www.facebook.com/MyHotSpotZone
Nak Kahwin?? Mai sini http://www.facebook.com/KursusKahwinAstanaMahabbah
Reply With Quote
  #2944  
Old 22-09-2012, 07:12 AM
donat88 donat88 is offline
Active Member

donat88's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,707
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by erishah View Post
sapa nk let go AP tu roger2 la aku..bajet bawah RM150..
so ada nak let go boleh bgtau ye..tumpang sekali..
__________________
Signal percuma 30 hari menerusi WhatApp Group. Berminat sila whatsap 0183545515
Reply With Quote
  #2945  
Old 22-09-2012, 08:04 PM
+kOoL+ +kOoL+ is offline
Legendary Member

+kOoL+'s Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Apr 2007
Location: +Di aLam FaNa MimPi+
Posts: 12,431
Thanks (Received): 67
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by irfan1243 View Post
dapat kawasan mcm nie memang terbaik buat hotspot



wow.. ni dekat mana ni?.. setiap tingkap rumah tu aku nampak $$ je..
__________________
| Bukan Merak Kayangan Tapi Gagak Di Rimba |
Reply With Quote
  #2946  
Old 22-09-2012, 08:06 PM
liverpool liverpool is offline
Super Active

liverpool's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Mar 2009
Location: Negeri d bawah bayu...............................
Posts: 9,493
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Ap biasa2 ada la belkin n router, sapa nk pm
__________________
Reply With Quote
  #2947  
Old 22-09-2012, 08:13 PM
ayie206 ayie206 is offline
Legendary Member

ayie206's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 16,428
Thanks (Received): 107
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Alhamdulillah.. Sale tiket dua2 site aku setakat untuk 20 hari di bulan september memberangsangkan
__________________
JANGAN DITANYA BERAPA HASILNYA SEKARANG
TAPI TANYALAH BAGAIMANA IA BERMULA
Reply With Quote
  #2948  
Old 22-09-2012, 09:38 PM
erishah erishah is offline
Active Plus

erishah's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,891
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ayie206 View Post
Alhamdulillah.. Sale tiket dua2 site aku setakat untuk 20 hari di bulan september memberangsangkan
bro ayie share sikit marketing strategy...sale slooww...site aku just pki 3 AP..kena tmbah ke, atau kena marketing lebih..
Reply With Quote
  #2949  
Old 22-09-2012, 10:37 PM
cicakpoyo cicakpoyo is offline
Regular

cicakpoyo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2011
Posts: 745
Thanks (Received): 139
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by erishah View Post
bro ayie share sikit marketing strategy...sale slooww...site aku just pki 3 AP..kena tmbah ke, atau kena marketing lebih..
buat trial 10 minit untuk setiap hari... insyaallah orang akan terliur nak pakai...
__________________
"Jika anda suka post saya, Sila tekan Thanks"
MyHotspotZone
http://www.facebook.com/MyHotSpotZone
Nak Kahwin?? Mai sini http://www.facebook.com/KursusKahwinAstanaMahabbah
Reply With Quote
  #2950  
Old 22-09-2012, 11:11 PM
myexness.com myexness.com is offline
Regular

myexness.com's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2012
Posts: 671
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aisey.silap copy file masuk mikrotik.memory dah full.
nak access melalui winbox pun tak boleh
sapa tahu nak buat mcm mana?access telnet ja boleh..
__________________
Fazlee Rashid
Reply With Quote
Thanks mohamedhidayat thanked for this post
Sponsored Links
Reply

Tags
wifi hotspot kiosk

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump