Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor > JV/Partnership announced as PROBLEMATIC/UNSUCCESSFUL

JV/Partnership announced as PROBLEMATIC/UNSUCCESSFUL All threads originally created under subforum "JV / Partnership / Investor now moving here as problematic or unsuccessful by investors or probably scam.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 1,034
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 25,133
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,342
More...
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Reply
 
Thread Tools
  #521  
Old 20-09-2012, 02:48 PM
amirtitan amirtitan is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2011
Posts: 111
Poster Rank: #14259
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

dah dapat payment
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #522  
Old 20-09-2012, 09:22 PM
aidiryatim aidiryatim is offline
Legendary Member

aidiryatim's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2006
Location: bioDIEsel B5,LeGoLanD,cIQ,Kota Iskandar
Posts: 14,018
Poster Rank: #191
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 13
Active Level
My Mood:
Default

Alhamdulillah, da dpt payment ,awal sehari
moga biz tuan makin maju dan di murahkan rezeki ,Amin
__________________
Saham Wakaf Johor
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #523  
Old 20-09-2012, 09:45 PM
the_smith the_smith is offline
Active Plus

the_smith's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Location: Sepang & Keramat
Posts: 2,661
Poster Rank: #1666
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aidiryatim View Post
Alhamdulillah, da dpt payment ,awal sehari
moga biz tuan makin maju dan di murahkan rezeki ,Amin
korg ni yg berapa hb pnye ye?
__________________
Quote:
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player or history. You support it because you found yourself somewhere there, you found a place where you completely belong" -- Dennis Bergkamp
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #524  
Old 21-09-2012, 01:13 AM
aidiryatim aidiryatim is offline
Legendary Member

aidiryatim's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2006
Location: bioDIEsel B5,LeGoLanD,cIQ,Kota Iskandar
Posts: 14,018
Poster Rank: #191
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by the_smith View Post
korg ni yg berapa hb pnye ye?
21hb.......
__________________
Saham Wakaf Johor
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #525  
Old 22-09-2012, 06:06 AM
carimas888 carimas888 is offline
Regular

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jun 2009
Posts: 989
Poster Rank: #3886
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

alhamdulillah..payment telah diterima..tq TT.terbaikkkkkk
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #526  
Old 22-09-2012, 08:17 PM
alfa83 alfa83 is offline
Active Member

alfa83's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2008
Location: Beside You To HeLp
Posts: 2,405
Poster Rank: #1851
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Dlm 2 bln payout up to date 125k

Term September untung RM600 masih valid sehingga akhir bulan ni. Siapa yg nak join bole sms/pm sy

Term baru untuk oktober

Quote:
Originally Posted by alfa83 View Post
Makluman semua

Saya telah perkemaskan dan finalize term serta prosedur jual beli pada anda yang berminat untuk menjadi pembekal sekaligus berkongsi peluang bagi anda mendapat keuntungan dari jualan berterusan tanpa henti.

Mulai oktober term seperti di bawah akn digunapakai

Jumlah minimum belian seluar dikurangkan kepada 20 helai
Term 60 hari
Keuntungan RM300

Bagaimana ia berfungsi

-> Anda membeli 20helai seluar atau 1 set dengan harga RM70 sehelai so total RM1400.

-> Anda jual kembali pada saya dengan harga RM85 sehelai dengan jumlah kesemuanya RM1700

-> Tunggu 60 hari untuk terima bayaran

Bagaimana dikatakan jualan berterusan tanpa henti

Anda membeli borong dr saya, setiap set yg dibeli memberi keuntungan pada saya. Hasil dari keuntungan jualan borong saya order lagi set seluar baru , kemudian set yg baru saya open pada orang lain yg berminat, bila ada org yg berminat beli borong saya untung lagi, beli lagi set seluar baru begitulah seterusnya membuatkan pertambahan stok tanpa henti.

Dalam masa yang sama hasil jualan runcit akan cover bayaran balik pada pembekal yang awal, so di sini pointnya kerana disebabkan pertambahan stok tanpa henti jika jualan runcit tak dapat kaver bayaran pembekal awal maka keuntungan jualan borong dah bole kaver. Fungsinya sama macam rotation tapi dengan tambahan kuantiti.

Untuk lebih jelas lihat carta aliran di bawah



Secara ringkas jualan borong dengan harga tinggi sikit membolehkan wujudnya slot baru tanpa henti. Jualan runcit adalah pelengkap kepada kitaran. Kini dengan term baru ni semua orang boleh berkongsi peluang dan menerima keuntungan bersama

Term baru ni akan digunapakai sehingga sebelum 1 ramadhan tahun depan. Bln puasa thn depan term lain yg menguntungkan, hanya pembekal2 yg sentiasa berurusan sahaja dijemput. :P

P/s: Secara logik Keuntungan RM300 dari RM1400 bersamaan 21% masih lagi nilai besar & profit yang menguntungkan.
__________________
Servis Seo untuk Rank Web anda di Page 1
Seluar Jeans Online
Need Alfa Services, Help or Support? SMS Hotline -->>0122026475<<--
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #527  
Old 22-09-2012, 08:27 PM
jemoreng jemoreng is offline
Super Active

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Sep 2009
Posts: 7,961
Poster Rank: #473
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

minat2...
hehe...selamat ke ni..agok2..bleh jumpa live dak..?
__________________
LETUPKAN JUALAN ONLINE ANDA DENGAN MEMBACA INFO INI DALAM 10 MINIT SILA KE KLIK LINK DI BAWAH

Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #528  
Old 22-09-2012, 08:49 PM
alfa83 alfa83 is offline
Active Member

alfa83's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2008
Location: Beside You To HeLp
Posts: 2,405
Poster Rank: #1851
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jemoreng View Post
minat2...
hehe...selamat ke ni..agok2..bleh jumpa live dak..?
huhu.. anda datang tidak diundang kalau ragu sila pulang .. heheh xde la gurau je

If Nak ikutkan mmmg 100% la selamat cos ni adalah transaksi jual beli anda beli seluar jd seluar tu milik anda walau apa pun terjadi baranb tak tepu dan oleh dicairkan jd wang tunai

Dah ramai geng cg jumpa sy live, kalau nak beli bnyk apa salahnya jumpa live siap bole bentang karpet merah g
__________________
Servis Seo untuk Rank Web anda di Page 1
Seluar Jeans Online
Need Alfa Services, Help or Support? SMS Hotline -->>0122026475<<--
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #529  
Old 22-09-2012, 08:53 PM
alfa83 alfa83 is offline
Active Member

alfa83's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Dec 2008
Location: Beside You To HeLp
Posts: 2,405
Poster Rank: #1851
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alokbie View Post
Salam TT.. invois sy send aritu ble pkai x?
ke kne buat baru? xda tulis remit date & CC.. (CC tuk apa?)
Spttnya 21 Sep.. 2 hari laie.. Hehe..
Ingat nak roll det tu.. Ble x TT..
PM tuk invest term yg ada.. TQ..

Boleh bro

Remit date tu term pymnt days

Sila cek emel
__________________
Servis Seo untuk Rank Web anda di Page 1
Seluar Jeans Online
Need Alfa Services, Help or Support? SMS Hotline -->>0122026475<<--
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #530  
Old 22-09-2012, 09:00 PM
aYaLa aYaLa is offline
Active Member

aYaLa's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,547
Poster Rank: #2725
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

camner ni.. beli kemudian tt tolong jualkan ye...
__________________
NO Signature
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 06:21 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you