Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,364
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,083
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,243
More...
  #1021  
Old 05-09-2012, 12:15 PM
arsenal arsenal is offline
Newbies

arsenal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 34
Poster Rank: #22216
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Xsangka produk meiko sebesar ibu jari ni betul2 mampu menghilangkan jerawat.

Tt aktif kat thread Arsenal, tiap2 post aku tengok siggy dia, then terbuka hidayah nk try.

Masa beli, cam nak marah sebab kecil sgt, tapi bila dah guna, memang berbaloi2..

Terriiiimaaa kaaaasih..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1022  
Old 05-09-2012, 11:52 PM
syam dungun syam dungun is offline
Well-Known
Member

syam dungun's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Jan 2011
Location: Puncak Alam, Petaling Jaya, Pantai Dalam, Manjung
Posts: 5,737
Poster Rank: #626
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by arsenal View Post
Xsangka produk meiko sebesar ibu jari ni betul2 mampu menghilangkan jerawat.

Tt aktif kat thread Arsenal, tiap2 post aku tengok siggy dia, then terbuka hidayah nk try.

Masa beli, cam nak marah sebab kecil sgt, tapi bila dah guna, memang berbaloi2..

Terriiiimaaa kaaaasih..
Ea?? X pM dulu ke? Nape x igt pun, so mesti terus direct phone..

Nway, tenkiu 4 diz testi..

Sebagai sokongan 1 team, so, Gooners mesti baik2.

Lg best t tepek muka..
__________________
CLICK HERE ---> Produk kecantikan dari JEPUN!!

Katakan TIDAK pada jerawat, jeragat dan masalah kulit kusam...

CLICK HERE --->TESTIMONI PENGGUNA MEIKO
Reply With Quote
  #1023  
Old 06-09-2012, 01:55 PM
syam dungun syam dungun is offline
Well-Known
Member

syam dungun's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Jan 2011
Location: Puncak Alam, Petaling Jaya, Pantai Dalam, Manjung
Posts: 5,737
Poster Rank: #626
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

Cuba kehebatan produk MEIKO sekarang.
Yakinlah bahawa setiap mslh pasti ada penyelesaiannya.
Jika ingin bertanya dengan lebih lanjut tentang produk MEIKO, sila PM terus kpd kami, atau contact kami di nombor yg tertera pd thread.
terima kasih kerana mengunjungi thread kami.
__________________
CLICK HERE ---> Produk kecantikan dari JEPUN!!

Katakan TIDAK pada jerawat, jeragat dan masalah kulit kusam...

CLICK HERE --->TESTIMONI PENGGUNA MEIKO
Reply With Quote
  #1024  
Old 06-09-2012, 02:45 PM
syam dungun syam dungun is offline
Well-Known
Member

syam dungun's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Jan 2011
Location: Puncak Alam, Petaling Jaya, Pantai Dalam, Manjung
Posts: 5,737
Poster Rank: #626
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

Thanks guys. Thanks for supporting my business. May ALLAH bless all of u. Hope everyone who have tried this awesome product can share their experiences and write a testimonial here to share this good products to all of us. Hope this product can help us to become what we want. Say no and say goodbye to pimple, blackhead, whitehead and say hye to beautiful and clean face.


Quote:
Originally Posted by AIN LILY View Post
saye nak bagi testi
saye baru gune 3minggu krim, jumpe produk ni kat cg. before die muke saye sangat sensitif. kene panas sikit or make up over trus naik pimple. tapi pas gune krim meiko ni. jerawat trus takde, muke makin flawless n cerah. sangat bagussss... nak beli lagi pasnie
Quote:
Originally Posted by syanani View Post
Bump utk TT.. Hehehe..
Ok2, sy bg testi.
Dulu muka sy berkerutu,jerawat banyak sangat2..
Kulit sensitif, xboleh guna sebarang produk.
Kalau salah guna, mesti jerawat timbul banyak2.
Sejak guna krim meiko, jerawat beransur hilang, sekarang ada gak skit tapi sy tetap bersyukur coz jumpa produk ni.
Akak sy 3 orang semua pakai krim meiko n golder deer. Muka diorang memang btol2 licin dan gebu.
Quote:
Originally Posted by piracy_agen View Post
Saya dah buat ujikaji selama 2 minggu.. kulit TERBUKTI jadi halus licin lembut mcm TT ckp.. barang baik dari ladang nak awek n bini anda cantik bg jer mende ni .. Belum cube belum tau xcube rugi

Nanti nak beli lagi la NO1
Quote:
Originally Posted by B.K View Post
ok nak bg testimoni produk nie, hri tu beli drpda t.t sabun golden deer dgn krim meiko, so far pakai nie memg nampak perubahanlah, rmai gak yg cakap mcm tu termasuk housemate... selain pakai pencuci muka nie, makan grape seed hpa gak...

smlm jumpa kwn lama dia pun ckp hmpr x kenal, xthu mungkin sbb kulit dh ok kot pakai produk nie... so far memg sesuai dgn kulit sy... hrp pas nie leh bg diskaun bnyk sikit yek
Quote:
Originally Posted by faisal_moukei View Post
Salaam,..

selang sehari lepas barang sampai,
isteri eden guna Krim Meiko waktu malam..

Slps 2 kali penggunaan, memang nmpk jelas
jerawat makin susut..
hrmmm,...
Quote:
Originally Posted by My10's View Post
Salam.. Masih ingat sy? Sy yang beli meiko dan sabun, student UTM. Dulu beli kat CG ni r, masa tu blom jd ahli, guest je.
Sy nak bg testi. Krim jerawat meiko mmg terbaik. Sebelum ni muka byk jerawat batu. Pakai meiko xsampai seminggu dah nampak perbezaan yg ketara. Kulit makin lembut dan sekata. Jerawat pun sekarang dah makin xde. Kawan2 yang lama xjumpa sy pun terkejut dan hampir xknal sy. Terima kasih carigold coz knalkan meiko pd sy. Arini sy ingat nk order lg meiko untk sy dan kwn, tp kecewa plak bla bca meiko da xde stok. Nway, nanti dah ad stok, inform sy k.
Quote:
Originally Posted by mummyvogue View Post
salam.. org baru ni.. puas mencuba..dpt juga nak bagi testi..memang best la krim meiko ni. baru pakai 2 minggu dah nmpak kesan dia...harap2 dpt la ilangkan jeragat yg berterabur kat pipi (adala 10 titk jeragat hehehhe) sbb muka sy memang x der langsung jerawat..so nnti leh la nmpak cerah berseri tanpa sebarang cela..order lagi 2 botol..
Quote:
Originally Posted by meymey77 View Post
salam... nk bg testi nih.. haritu sy beli dgn tt golden bar n krim meiko..

dalam 2 minggu memang nampak hasil.. jerawat pasir hilang.. lagi2 pakai krim muka yang ada sekali dengan golden bar..

baru pakai dua hari dah ada yang puji kulit muka nampak sekata,bersih n licin gitu...

kalau nak kuar.. selesa pakai krim muka tuh saja.. nampak berseri2...

thx to tt untuk produk y berkesan nih...
Quote:
Originally Posted by My10's View Post
Syukur Alhamdulillah memang ada perubahan selepas guna Hi care meiko.. Kulit bertambah halus dan lembut.. Jerawat masih ada tetapi dah susut, xmacam mula2.. Terima kasih meiko dan hi care meiko..
Quote:
Originally Posted by mummyvogue View Post
syam.. stock meiko ada lagi x..nak 2 botol lagi..huhuhuu..cepat tul akak pakai dah abis..kata org nak cantik x blh kedekut..jeragat dah makin nipis..jerawat memang x penah ada..kalu ada stok sms akak ya

tk..
Quote:
Originally Posted by Mr.XDie View Post
product ni memang sesuai untuk semua...
klu lah dari dulu jumpa product ni...
mmg disarankn mencubanya...
thanx tt
Quote:
Originally Posted by yattzz View Post
suka sangat dgn krim meiko n golden deer..x pernah2 org puji muka ku dulu.. skg setiap yg memandang pasti memuji..keluar rumah pun x yah pakai mekap...ewahh...
Quote:
Originally Posted by asyar76 View Post
Bro, orang umah aku dah pakai dah bape hari krim rusa ni.

semalam dia keluar dgn kawan2 dia. malam tadi dia citer, diorang puji2, dia nampak muda, padahal hari ni bday dia, masuk 30 tahun dah

muka nampak cerah berseri <-- dia cakap.

Thanks bro!
Quote:
Originally Posted by Fx_L View Post
nah testi untuk mlm pertama,,,
sapu kat jerawat yg nk membiak,,
esok nyer kecut balik,,,
best la,,,
abg pun nak pakai,,tp aku x kasi,,,tu baget tu aku sorang,,
nk beli sendiri
Quote:
Originally Posted by Fx_L View Post
nak kasi komen ke x ni ek,,
ada jugak kelainan kat muka ni,,tp xla bnyk sgt,,maybe sbb selalu tido aher kot,,tu yg effect nye x nmpk,,tp kalo sapu kat jerawat yg nk naik tu,,,esok2 nye dh kecut balik,,

nanti kalo ada rezeki lebih nk angkat 1set la,,myb lebih efektif,,
Quote:
Originally Posted by ezzy View Post
seblom ini, kulit wajah saya begitu kusam dan tidak bermaya
tetapi selepas berjumpa dgn produk meiko, kulit muka bertambah mulus dan parut semakin menghilang.
keyakinan diri juga semakin bertambah.
terima kasih meiko
saya mesti pileyyy..
Quote:
Originally Posted by ERinaFx View Post
TT nak bg testi,!da beli produk ni melalui FB Nurul Hanani..baru pakai xsmpai 2 mnggu lg,amek set B..tp mmg superb la..dl pakai SKII pun xsehebat ni hasil dia..skrg ni siang klu kuar pun xpyh nk pakai bedak da wlupun bedak tepung,hahaha best sgt2!petang td g kenduri kawen pun xpakai bedak,member2 lain yg berbedak tgk cam xselesa je sbb panas terik peluh2 kan,aku steady jek sbb xpakai bedak so peluh pun kulit muka tu xmelekit di sbbkan bedak cair,keh3...mak aku siap tegur kulit da mcm model iklan cosmetik,kilat cam patung,suka lor!!tgh berkira2 nk belikan lg 2 set utk mak n kakak aku plak + kakak kulit jenis berjerawat,nk tgk hasilnya camno kat dia,tp nk try set A la plak..lg 1 nk tnya TT,yg milk lotion tu masa bila kita nk pakai klu da pakai cream golden deer or cream meiko??atau blh pakai skali dua serentak,??
Quote:
Originally Posted by Ruzila View Post
Sebelum ni da guna pelbagai produk da habis ribu2 tp xde cam produk ni.

Da cuba Meiko selama 2mggu lebih,setakat ni sangat3 berpuas hati.Jerawat2 halus hilang,pastu jeragat cam da makin pudar dan muka pun cam lembut.

Sekarang kt kmpung,smalam sepupu dan kawan2 yg jumpa pun cakap muka ada kelainan dan nmpk cam cerah.Seriusly so excited dan heppi,spupu tanya no phone TT,nak beli gak kot.Bangga gak skit org puji.Dan yg paling penting,husband xberhenti2 puji.Adik ipar cakap cam da muda 3tahun.Agak2 kalau pakai setahun produk ni,nampak muda 10tahun kot.Ape2pun TQ sham coz knalkan produk ni.

Lupa nk cakap, masa COD ngan sham kt Petronas NPE, mmg nmpak muka xde jerawat,muka cam baik jeee,dats y cam yakin nak guna even krim malam meiko bau kurang best.
Quote:
Originally Posted by xerocracker View Post
TEstimoni, dah pakai produk Meiko set B, mmg terbaik, boleh nampak perubahan dalam 2 minggu, muka nampak lebih cerah, pori-pori pon dah mengecil, parut jerawat pon makin pudar, mmg berkesan lah, siapa nak test amat recommend, dah penah macam2 produk len, xdo kesan secepat ini
Quote:
Originally Posted by Ruzila View Post
Malas nk tulis byk,just nak bgtahu baru pakai sebulan produk ni,memang terbaik.Sapa2 yang xbeli memang rugi..
Quote:
Originally Posted by matasme80 View Post
Seperti yg ak jnji. Hehe. Seminggu yg pertama ak pkai ni, ak rsa produk ni sgt bgus dan ssuai utk kulit muka ak. Highly recommend product. Parut lama pun cam ad potensi nk hilang. Ak nak beli set b utk tunang ak plak.
Quote:
Originally Posted by kichee View Post
aritu beli set B...so far ok la nih...

meh nk bg testi...

skrng sudah xde pmple..cume parut je tnggal..tp halus la...pakai yg cream pink tu..xnpk sgt la...duk still pakai lg..nk test smpai abis...bru tau full result...

sy pnye result cpt skit sbb sy pakai set B tu plus g facial 2 mggu satu kali...
Quote:
Originally Posted by arsenal View Post
Xsangka produk meiko sebesar ibu jari ni betul2 mampu menghilangkan jerawat.

Tt aktif kat thread Arsenal, tiap2 post aku tengok siggy dia, then terbuka hidayah nk try.

Masa beli, cam nak marah sebab kecil sgt, tapi bila dah guna, memang berbaloi2..

Terriiiimaaa kaaaasih..
__________________
CLICK HERE ---> Produk kecantikan dari JEPUN!!

Katakan TIDAK pada jerawat, jeragat dan masalah kulit kusam...

CLICK HERE --->TESTIMONI PENGGUNA MEIKO
Reply With Quote
  #1025  
Old 08-09-2012, 07:54 PM
syam dungun syam dungun is offline
Well-Known
Member

syam dungun's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Jan 2011
Location: Puncak Alam, Petaling Jaya, Pantai Dalam, Manjung
Posts: 5,737
Poster Rank: #626
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

Jom dapatkan meiko...
__________________
CLICK HERE ---> Produk kecantikan dari JEPUN!!

Katakan TIDAK pada jerawat, jeragat dan masalah kulit kusam...

CLICK HERE --->TESTIMONI PENGGUNA MEIKO
Reply With Quote
  #1026  
Old 09-09-2012, 05:24 PM
syam dungun syam dungun is offline
Well-Known
Member

syam dungun's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Jan 2011
Location: Puncak Alam, Petaling Jaya, Pantai Dalam, Manjung
Posts: 5,737
Poster Rank: #626
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

Jom dapatkan meiko ari ini..
__________________
CLICK HERE ---> Produk kecantikan dari JEPUN!!

Katakan TIDAK pada jerawat, jeragat dan masalah kulit kusam...

CLICK HERE --->TESTIMONI PENGGUNA MEIKO
Reply With Quote
  #1027  
Old 12-09-2012, 07:37 PM
syam dungun syam dungun is offline
Well-Known
Member

syam dungun's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Jan 2011
Location: Puncak Alam, Petaling Jaya, Pantai Dalam, Manjung
Posts: 5,737
Poster Rank: #626
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

up thread
__________________
CLICK HERE ---> Produk kecantikan dari JEPUN!!

Katakan TIDAK pada jerawat, jeragat dan masalah kulit kusam...

CLICK HERE --->TESTIMONI PENGGUNA MEIKO

Last edited by syam dungun; 15-09-2012 at 10:26 AM..
Reply With Quote
  #1028  
Old 14-09-2012, 09:38 PM
syam dungun syam dungun is offline
Well-Known
Member

syam dungun's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Jan 2011
Location: Puncak Alam, Petaling Jaya, Pantai Dalam, Manjung
Posts: 5,737
Poster Rank: #626
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

Cuba kehebatan produk MEIKO sekarang.
Yakinlah bahawa setiap mslh pasti ada penyelesaiannya.
Jika ingin bertanya dengan lebih lanjut tentang produk MEIKO, sila PM terus kpd kami, atau contact kami di nombor yg tertera pd thread.
terima kasih kerana mengunjungi thread kami.
__________________
CLICK HERE ---> Produk kecantikan dari JEPUN!!

Katakan TIDAK pada jerawat, jeragat dan masalah kulit kusam...

CLICK HERE --->TESTIMONI PENGGUNA MEIKO
Reply With Quote
  #1029  
Old 15-09-2012, 10:22 AM
syam dungun syam dungun is offline
Well-Known
Member

syam dungun's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Jan 2011
Location: Puncak Alam, Petaling Jaya, Pantai Dalam, Manjung
Posts: 5,737
Poster Rank: #626
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

Up Thread!!!!


Meiko Terbaik....
Dapatkan sekarang sementara masih ada stok....
__________________
CLICK HERE ---> Produk kecantikan dari JEPUN!!

Katakan TIDAK pada jerawat, jeragat dan masalah kulit kusam...

CLICK HERE --->TESTIMONI PENGGUNA MEIKO
Reply With Quote
  #1030  
Old 15-09-2012, 10:25 AM
syam dungun syam dungun is offline
Well-Known
Member

syam dungun's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Jan 2011
Location: Puncak Alam, Petaling Jaya, Pantai Dalam, Manjung
Posts: 5,737
Poster Rank: #626
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

Berikut adalah antara printscreen testimoni yg telah diberi oleh customer2 kami yg jujur. jutaan terima kasih di atas sokongan anda semua. \



































































[IMG]
[IMG]http:/

Meiko Terbaikk



Testimonial UPDATED!!!



Testimonial UPDATED!!!!!






Terima Kasih kpd customer kami.
hanya Allah jua yg membalas jasa kalian semua.
Teruskan mnggunakan MEIKO
__________________
CLICK HERE ---> Produk kecantikan dari JEPUN!!

Katakan TIDAK pada jerawat, jeragat dan masalah kulit kusam...

CLICK HERE --->TESTIMONI PENGGUNA MEIKO
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:33 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE