Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor > Problematic JV/Partnership

Problematic JV/Partnership All threads originally created under subforum "JV / Partnership / Investor now moving here as problematic or unsuccessful by investors or probably scam.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #511  
Old 08-08-2012, 04:03 PM
Demam Getah Demam Getah is offline
Active Member

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,869
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ptgk88 View Post
cheque dah dapat,scanner i tak ada kat ofis...klue ada masa lepas i scan i email kpd anda ,jgn risau ...i dah bagi 1 rating yg positive dlm cg kat kamu....
Rating untuk apa tuan?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #512  
Old 08-08-2012, 04:10 PM
ptgk88 ptgk88 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (141)
Join Date: Feb 2010
Location: Johor Bahru
Posts: 11,528
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sila lihat sebelah kanan page yg kamu post,sebelum ini tak ada rating,rating ini bertujuan untuk meningkatkan kepercayaan org nak nak labur kat projek anda,makin tinggi rating,makin banyak org lebih senang percaya kpd anda....

Trader Rating: (1)
Reply With Quote
  #513  
Old 08-08-2012, 04:25 PM
Demam Getah Demam Getah is offline
Active Member

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,869
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ptgk88 View Post
sila lihat sebelah kanan page yg kamu post,sebelum ini tak ada rating,rating ini bertujuan untuk meningkatkan kepercayaan org nak nak labur kat projek anda,makin tinggi rating,makin banyak org lebih senang percaya kpd anda....

Trader Rating: (1)
Ooo, terima kasih tuan. Saya akan usahakan yang terbaik untuk mereka yang beri amanah kepada saya.
Reply With Quote
  #514  
Old 08-08-2012, 04:36 PM
hafizuka hafizuka is offline
Super Active

hafizuka's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,952
Thanks (Received): 231
Likes (Received): 21
Active Level
Default

nanti den pun ingat nak join, boleh ajar ke bro selok belok getah ni?
__________________
Malaysia Bumi Bertuah Tanahair Tercinta
Reply With Quote
  #515  
Old 08-08-2012, 05:38 PM
Demam Getah Demam Getah is offline
Active Member

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,869
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hafizuka View Post
nanti den pun ingat nak join, boleh ajar ke bro selok belok getah ni?
Boleh saje, tapi ado pengeras! Kena mandi air getah 7 jenis
Reply With Quote
  #516  
Old 08-08-2012, 05:39 PM
Demam Getah Demam Getah is offline
Active Member

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,869
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hafizuka View Post
nanti den pun ingat nak join, boleh ajar ke bro selok belok getah ni?
Kena duduk sabah 3 bulan 3 malam
Reply With Quote
  #517  
Old 08-08-2012, 06:36 PM
hafizuka hafizuka is offline
Super Active

hafizuka's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,952
Thanks (Received): 231
Likes (Received): 21
Active Level
Default

Pergh.... tu diaaa....takde hal....ilmu punya pasal huhuhuhu. Jadi ke bro turun KL?
__________________
Malaysia Bumi Bertuah Tanahair Tercinta
Reply With Quote
  #518  
Old 08-08-2012, 07:07 PM
Demam Getah Demam Getah is offline
Active Member

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,869
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hafizuka View Post
Pergh.... tu diaaa....takde hal....ilmu punya pasal huhuhuhu. Jadi ke bro turun KL?
Heheheh, jadi tuan, saya di kl sekarang. Hari sabtu balik kk. Kalau nak ngeteh, helo aje 019-2468377. Malam ni agak sibuk tapi besok malam tara hal, siang pun bole, heheheh
Reply With Quote
  #519  
Old 08-08-2012, 10:47 PM
hafizuka hafizuka is offline
Super Active

hafizuka's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,952
Thanks (Received): 231
Likes (Received): 21
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Demam Getah View Post
Heheheh, jadi tuan, saya di kl sekarang. Hari sabtu balik kk. Kalau nak ngeteh, helo aje 019-2468377. Malam ni agak sibuk tapi besok malam tara hal, siang pun bole, heheheh
malam ni takde keter, malam esok dah ada dua appoinment, satu ngan bro NEMO satu lagi ngan bro protege, kalau gitu insyaAllah esok siang atau lusa siang bro...
__________________
Malaysia Bumi Bertuah Tanahair Tercinta
Reply With Quote
  #520  
Old 09-08-2012, 12:37 AM
Demam Getah Demam Getah is offline
Active Member

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,869
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hafizuka View Post
malam ni takde keter, malam esok dah ada dua appoinment, satu ngan bro NEMO satu lagi ngan bro protege, kalau gitu insyaAllah esok siang atau lusa siang bro...
Beres boss, helo je
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold